На море в Гърция 2020 - VII

• 54 331
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Ако на Катизма има огромни вълни, дали и на Милос ще е същото?
Вероятно даже ще са още по-големи. Най-огромните вълни на Лефкада сме виждали точно на Милос. Нито Катизма, нито Егремни сме сварвали толкова сърдити, колкото Милос Wink

# 391
PCR тестовете ни са готови, формуляра е попълнен. Има ли вероятност кода да не дойде до утре, когато е пътуването и какво се прави в такъв случай?

# 392
PCR тестовете ни са готови, формуляра е попълнен. Има ли вероятност кода да не дойде до утре, когато е пътуването и какво се прави в такъв случай?
Ако имате потвърждение за попълнения формуляр, няма вероятност да не дойде, ще го получите минути след полунощ в деня на пътуването.

# 393
  • Пловдив

На страницата пише, че може да се покаже и мейлът с потвърждението.

# 394
  • София
Всеки случай е безсмислено да се притеснявате предварително - вероятността да не дойде кодът е твърде малка.

# 395
Аз пък започнах да се притеснявам за срока на валидност за тестовете ни. Направихме ги вчера 03.09 към 10,30 ще пътуваме ма 06.09 сутринта към 9 ч. вероятно ще сме на границата , но чета, че тези дни има големи опашки.
Има ли вероятност да ни върнат, ако до 10,30 не сме минали проверката?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:20 от Пролетно цвете

# 396
Аз пък започнах да се притеснявам за срока на валидност за тестовете ни. Направихме ги вчера 04.09 към 10,30 ще пътуваме ма 06.09 сутринта към 9 ч. вероятно ще сме на границата , но чета, че тези дни има големи опашки.

От 04.09 до 06.09 това са 48 ч.?!?!

# 397
Аз пък започнах да се притеснявам за срока на валидност за тестовете ни. Направихме ги вчера 04.09 към 10,30 ще пътуваме ма 06.09 сутринта към 9 ч. вероятно ще сме на границата , но чета, че тези дни има големи опашки.

От 04.09 до 06.09 това са 48 ч.?!?!

Вероятно има предвид 03.09 и от там притеснението за срока.

Едва ли ще има проблеми, но за всеки случай тръгнете по-рано от планираното, че да не се тревожите излишно.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 14:50 от Mur

# 398
Моя е грешката на 03.09 са правени тестовете.

# 399
Моя е грешката на 03.09 са правени тестовете.
Нямаш проблем с това. Важно да е в денят.А и половината пътници отново ги тестват на границата.

# 400
за кой град? за софия - в Глобалтест са по 85 лв. и работят с часове. все още има, като гледам.
вчера чух, че и на Сточна гара в рамус имало опашка /в 7.30 е имало 20 души/. предполагам, че в събота и неделя може да са повече. там бачкат без час.
в Пирогов има намаление, но те не бачкат събота и неделя.
20 души в Рамус минават за 30-40 минути. Резултати може да вземеш от всяка тяхна приемна.

# 401
Днес на плажа ми препоръчаха Рахи, същото ли е? Към колко трябва да се отиде, трябва ли резервация, има ли ядене или е само бар?

В Рахи вечер задължително трябва резервация. Иначе и аз го препоръчвам като едно от двете читави места на острова, които уцелихме. И гледката е дъхоспираща - да.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:57 от Fancy

# 402
  • София

Балос.

Тук има от всичко.
И 500 нюанса синьо. И лагуна с вода до глезените. И лазурно открито море с вълни. И розов пясък. И дюни по възвишенията. И пътека километър и нещо, която те сваля от паркинга до долу, но после пак тя те качва до горе, ама пък гледката и 348765-те снимки са наградата за изтощението. И 7 километра и нещо черен път до самия паркинг, все пак.
И мястото е вълшебно.

# 403
Предварително се извинявам за поредният тъп въпрос, направих регистрация за QR код, но попълнихме само мястото където ще сме първите 7 дни. Следващите 6 нощувки още не сме решили къде ще са и не съм ги въвела във формуляра. Предполагам, че това не е проблем, защото мернах съобщение, че искат адрес на мястото където ще си първите 24 часа.

Пътуваме в неделя и дано всичко е наред.

# 404
  • София
Не е проблем. Не се притеснявайте излишно. Искат адрес за първите 24 (48) часа.

Общи условия

Активация на акаунт