Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 053
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе/Germany
Здравейте Simple Smile
Преди време ви занимавах със стаята на момчето ми, та да ви покажа и готовото осветление вече 😊

Цялата стая е с лед лента, само на фототапета няма 😀
Вече всичко е завършено (пф)

# 31
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам да попитам някой има ли тази преграда?Интересува мме тази височина от 7,5 см. която са дали дали е само на дъската или изцяло монтирана е толкова?

# 32
Това е размерът на дъската без щипките. Общата височина е 19 см. (Тези дни я мерих за моя приятелка.) Около 15 см надстърча от основата на щипките до горе.
Виждала съм две такива дъски захванати една върху друга, когато матракът е от тези, които надстърчат спрямо таблата на леглото.

# 33
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много благодаря за отговора !

# 34

Това е готовият вариант.

# 35
  • София
Здравейте!

Някоя от вас има ли наблюдения над мебелите от тази серия от Еником М? https://www.enikom-m.com/bg/product/0/modulno-obzavejdane-za-det … 514-1_97_244.html

Синът ми е бебе, на 4,5м е, но имаме отделна стая за него, там е всичко негово, ще бъде като стая за игра. Спи при нас още. Засега не искам да се впускам в сериозно обзавеждане, като порасне малко ще измислим нещо, спрямо интересите му. Та, мисълта ми е, че ми трябва някакво гардеробче и ракла за играчките. Засега съм се спряла на двукрилния гардероб Simple Smile

# 36
Здравейте, включвам се в темата за съвет и идеи. Почти на 100% убедих мъжа ми да преместим кухнята в хола и да направим от кухнята втора детска. Устройството на апартамента го позволява.
Показвам сегашната кухня. Идеята ми е до вратата да сложа легло 120, което влиза идеално. На мястото на хладилника да сложа гардероб 100см. Но тук идва и голямата ми чуденка. От коя страна да бъде бюрото. Притеснява ме, че ако го сложим на стената, където е плота, светлината ще е зад гърба на детето. 🤔 Но пък ако сложа гардероб на стената на плота, а направя бюро под прозореца не знам дали ще успява да се утоплява добре стаята. (покриване парното). Благодаря за всички съвети. Simple Smile

# 37
  • Русе/Germany
pavlina_hrist0va, бих сложила гардероба на мястото на плота а бюрото пред прозореца, но пак зависи колко е широко. Вратите може да са плъзгащи и да не отнемат от пространството.
На бюрото може да му се сложи борд 5-10 см от края към прозореца за да не падат неща и така няма да е нужно да е плътно и да спира топлината от парното.
А какво има в края от който е направена снимката?
В ъгъла след масата?
Ако там има място може да се сложи там гардероб, а на мястото на плота едно диванче за сядане 😊
В Икеа има такъв тип, което също се и разпъва, така ще имате място хем за сядане, хем за спане на гости.
Нескопосана рисунка, на за да онагледя Simple Smile

Също може гардероба да е на мястото ва хладилника, но ще е добре да се дадат размери на стаята и така ще може да се помогне по-адекватно Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 10:50 от Babydream©

# 38
  • тук и там
Здравейте. Предтсои ни да купуваме бюро и да преустроим стая за първокласник.Спрели сме се на бюро от Икеа, но имам колебания за цветовите съчетания и комбинации в стаята. Тъй като няма да боядисваме, и има вече налични мебели в бяло(гардероб -бял и легло KURA от Икеа), то -бялото  и жълтото ще присъстват .От там нататък се колебая да заложа на сиво ,като допълнителен цвят или на тъмно синьо.Имам налични повече неща в синьо под формата на възглавници, спално бельо,кошове за играчки и т.н..Детето е момче,на 6 гд.
 Бюрото ще е такова,като са възможни доста цветови комбинации.(linnnmon alex  от ИКЕА)

Скрит текст:

Реалните цветове в стаята са тези,като мога да се придържам към тях

Или тази комбинация(жълтото е по-скоро като на първата снимка,не -толкова бледо).

Избера ли цветовата комбинация за бюрото-от там нататък ,ще съчетавам и етажерки и библиотека ,стол и т.н.
Общо взето тъмно синьо или сиво-това ми е чуденката.

Ще съм благодарна ако сложите  линкове ,със възможни комбинации.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 16:16 от Kaisia

# 39
Аз бих те посъветвала да си ползваш сините неща. След години, ще си трябва стая за тийн, ти ще си видяла плюсове, минуси, ще сменяте мебели (примерно с по- голямо легло), момчето ще си има свои възгледи.....

# 40
Бяло бюро със син плот ми допада на мен.

# 41
Kaisiа , бяло със синьо е страхотна комбинация, като варианти ми харесва тъмно син плот с бял шкаф и бял плот с тъмносин шкаф.

. Стаята на сина ми е с тези цветове и тук там с червени и жълти елементи.

# 42
  • София
Жълто и сиво е страхотна комбинация.
Според мен, жълто и бяло можеш да комбинираш и със синьо, и със сиво едновременно. Мисля, че тези 4 цвята ще се вържат прекрасно без никакъв проблем.
Това е при нас - жълто, сиво и черно. На мен ми харесва.
Скрит текст:

# 43
Ирина, и на мен ми харесва у вас Simple Smile. Така е у нас

.

# 44
  • тук и там
Благодаря за мненията!:hibiscus: Аз също смятам ,че жълто и сиво е супер комбинция ,но мисля че на детето ще му хареса повече със синьо,от колкото със сиво.Предпочитам да има по-малко основни цветове,защото и без това от играчки,книжки и подобни-ще  си присъстват доста  цветове в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт