Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 610
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Нямаше ли вариант тавана да е бял, стаята щеше да изглежда по просторна ?

# 496
  • Пловдив
Може би това е грунд.

# 497
Ако въпросът е ‘какво мислите за цвета’, на мен май ми харесва, но ми е прекалено тъмен за цяла стая, че даже и тавана. Сигурно в слънчев ден изглежда по друг начин. Аз бих боядисала само една стена с него, за акцент, а останалото нещо по-светло. Точно така бях решила за моята стая и точно за такъв нюанс идеше реч, ама после реших, че стаята ми е прекалено малка за тъмен цвят, който ще я смали още повече. Но за по-големи помещения много харесвам. В стаята на детето съм сложила два цвята, а в хола - три, че е голям и имаше къде да се развихря 🤣

# 498
  • SF
Simple Smile на 10 г. момче е детето. Не обича да чете, технически неща го вълнуват.
Съвсем скоро ще пробвам вариантите  и ще видя на кой ще се спрем, като наредим.
Всяка идея и споделено мнение са ми полезни.

Докато порастне в тази стая, много навици ще се променят. В някакъв момент тази стая ще се превърне и в стая за канене на гаджета Simple Smile Обича или не обича да чете, ще му се налага да учи за матури, за изпити, да прави проекти. На 10 години може да го мързи и чорапите да си сгъва. Няма да му сложиш насред стаята кош за чорапи поради тази причина. Simple Smile
Раздалечете дивана от леглото, ако искате да се ползва дивана по предназначение, иначе двата мебела ще се припокрият - ще се дреме на дивана, ще се играе от леглото, ще се сяда там, където няма дрехи или което е по-чистичко и оправенко. В главата ни идеите са едни, а после ежедневието друго показва.
На мене ще ми е по-комфортно, ако бюрото ми е при прозореца (както си го нарисувала), по една много прозаична причина - когато работя, пиша, чета, уча, пред себе си да не гледам стената, а да имам "пространство".

# 499
  • Варна
На мене ще ми е по-комфортно, ако бюрото ми е при прозореца (както си го нарисувала), по една много прозаична причина - когато работя, пиша, чета, уча, пред себе си да не гледам стената, а да имам "пространство".
О, да, много си права. Малко офф, ама по същата причина обожавам кухненски мивки, разположени под прозореца Laughing Друго си е като можеш да се разсееш малко, гледайки навън.

# 500
Да,грунд е.
Иска стените да са в розово,тавана ще си е бял.
Обаче наистина не знам откъде да закупим мебелите.

# 501
  • SF
Ооо, аз ако можех да избирам, бих имала панорамни прозорци в целия си апартамент (точно като в офиса). В офиса съм си избрала място до прозореца. Сега ще сменяме работните си места и отново се целя в някое до прозорец (с гледка към Витоша, не към града) Simple Smile

# 502
Здравейте! Пренаредихме стаята вече два пъти Simple Smile Поизбистри се концепцията. Отказахме се от това дивана да разделя стаята. И бюрото остава в дясно от прозореца, както беше преди това - заради страничния шкаф гледа точно през прозореца. Пробвахме легло в дясно и от вратата - тц, не става: първо е на течение при отворени врати и второ от вратата на леглото - чуват се шумовете от коридора.
И аз обичам прозорците и светлината в помещенията.

# 503
Взехме латекс днес ,поиска в бебешко розово.
Тавана си остава бял.
Чудя се за цвета на ламината :

И мебелите дали да са в бяло или подобен на ламината цвят?

# 504
  • гр. София
И двата ламината са ви много хубави, аз лично бих избрала по светлото и мебелите бих комбинирала с бяло и дървесно. Simple Smile

# 505
Не мен ми харесва повече втория ламинат

# 506
  • Бургас
И на мен, с бели мебели.

# 507
Лисичке, и според мен бели мебели и вторият ламинат ще си отиват много

# 508
И аз като мнозинството засега бих комбинирала дървесен под с бели мебели. И задължително вижте на живо дървесния под, че нашият на живо изглежда едно, на компютъра друго, а на снимка в каталога беше толкова далеч от действителността, че дори не го бях отразила като възможност.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт