Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Супер е така. Харесва ми най-вече това, че като влезеш, нищо не те спира...пътят ти е отворен и към легло, и към диван, без препятствия. Това е важно. Мисля и фън шуй нещо такова казваше..

# 481
Месечинка, етажерка да, ако го нямаше дивана, но Девил каза, че държи на него. А от леглото идеята е да не се гледа постоянно тв и да наднича през дивана, а примерно за малко преди заспиване (което за дете по принцип не е ок). Но аз споделих само за пример и че за мен беше удобно, за всеки друг удобното може да е нещо различно.

# 482
  • Варна
Сега се върнах назад, най-много ми хареса скицата на Девил, не разбрах сега ли е такова обзавеждането или е идея, но ми допада. Също и първият вариант на Sisi-pisi. Те всъщност са доста подобни. Най-просторни и подредени и също нищо не ти спира пътя. Другите ми идват много неподредени и нефункционални, водят до изкуствено претрупване и смаляване на помещението, пък не знам по фън ли са или по друг шуй Laughing

# 483
Месечинка виторога кой вариант от моите ти хареса  - не разбрах, две скици съм качила аз само.
Телевизор от леглото няма да се гледа, нямаме такъв навик. Нито се гледа преди сън.
Но пък през деня се играе на конзола и рядко, но все пак се гледа филм. Детето расте и нуждите се променят.
За размерите - единично легло стандартно (ако има начин бих вкарала една идея по-голямо - примерно 1.20 тип Приста). Аз съм спала на голямо легло и с единичните не се погаждам по принцип Simple Smile.
Диван - тройка около 2.30 м, гардероб двукрилен и скрин + ТВ шкаф евентуално.
Сега стаята е така: масите пред дивана са ниски по 50 см квадратни малки;

# 484
Така, като легнат баба и дядо на дивана, и ще са много нагъчкани до детето, и близо до леглото.

# 485
  • Варна
Ето това ми допадна:
Стаята си остава с много свободно пространство за игра, иначе се получава "аз къде да играя сега, пред дивана или зад него", просто не е изобщо функционално за малко дете, което иска простор. Пак си има обособени кътове, само че пространството пред тях е общо и може да се ползва изцяло и свободно.

# 486
ok, разбрах Simple Smile Месечинка виторога
teta сега легло няма в тази стая - само диван, ползва се за дневна само.

# 487
Да, знам. Коментирах проекта с допряни легло и диван.
Нали писа, че диванът е за баба и дядо, когато гостуват.

# 488
# 489
  • Пловдив
Като човек, обичаш светлината и най-вече дневната такава, аз бих тръгнала от бюрото - задължително под прозореца.
До него от към вратата, може да продължи стойката с ТВ, след като е предвиден и такъв.
От другата страна или направо на късата такава - библиотека и гардероб. Винаги, винаги има нужда от библиотека в една детска/тийн стая!
Диванът бих разположила на дългата стена срещу ТВ и бюрото, но бих избрала модел, който е без лежанка.
Самото легло бих сложила на късата страна, до вратата.
Скрит текст:
Съжалявам, но съм в леглото и единствената "скица", която мога да направя в момента е това, не ми се смейте много Joy

# 490
Леглото така не се хваща..писа Девил, че на косъм ще е.

Не знам колко голямо е детето, но на днешните младежи светлина на бюрото не им трябва. Играят игри на компа, като спускат щори и затъмняват Grinning

Лежанка няма. Легло и двоен диван са компонентите.

А, и тв не гледат. Младежите ..поне тези които познавам, вкл.и моят  10г младеж.

# 491
  • Пловдив
Именно за това казвам, че всеки определя според собствените си нужди и навици Simple Smile

# 492
Simple Smile на 10 г. момче е детето. Не обича да чете, технически неща го вълнуват.
Съвсем скоро ще пробвам вариантите  и ще видя на кой ще се спрем, като наредим.
Всяка идея и споделено мнение са ми полезни.

# 493
А, той набор ..Simple Smile

# 494

Общи условия

Активация на акаунт