Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 584
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Да, да... така си представям пробването - с лягане Simple Smile, но каква информация ще събера от това само да легна на обществен креват???
Ами няма друг начин. Четеш отзиви, набелязваш и пробваш. Индивидуално е, така че няма как друг да прецени вместо теб дали матракът ще ти бъде удобен. Прекалено твърдият веднага ще го усетиш, че е прекалено твърд, също и прекалено мекият. Вече други неща, които искат по-продължителна употреба ясно, че няма как да прецениш на момента. Това е положението.

# 571
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Матраците от мемори пяна не са просто парчета дунапрен, това искам да кажа.

Мемори пяна, дунапрен, монтажна пяна- все полиуретан

Както искате го наричайте за мен си е още едно вредно нещо в детската стая

Латекса е супер еко решение, стига да няма алергични

# 572
  • Пловдив
sweet_maniche, ли ли споделила кой точно модел са?
Разбира се, но ще мога да го погледна едва другия вторник Innocent

И да Ви питам, защото имаме спор с половинката... В стаята на дъщеря ми и двата матрака са такива - както вече стана ясно - понякога спят и двамата там, а понякога - дори и ние.
Мисля е стаята на сина ми също и двата матрака да са такива, а благоверния се чуди, дали на второто легло да не сложим някакъв бюджетен модел Rolling Eyes
Да, основно ще се ползва едното легло, но според мене много тъпо, да сложа различни матраци, при положение, че вкъщи всеки спи навсякъде

# 573
  • SF
Ами няма друг начин. Четеш отзиви, набелязваш и пробваш. Индивидуално е, така че няма как друг да прецени вместо теб дали матракът ще ти бъде удобен. Прекалено твърдият веднага ще го усетиш, че е прекалено твърд, също и прекалено мекият. Вече други неща, които искат по-продължителна употреба ясно, че няма как да прецениш на момента. Това е положението.

Спя на матрак, така че съм се справила с покупката Simple Smile
Благодаря за всички разяснения, но аз попитах конкретно за пробаването на матрака, защото точно по този начин си го представям - отивате в един магазин за матраци и лягате от легло на легло. Лятото с тънките дрешки, но който купува през зимата, е с палто и ботуши. Но окей, щом се ориентирате така, значи става.

# 574
Друг начин за проба няма. С мъжа ми едва избрахме, защото аз съм лека, а той тежък, трябваше и на двамата да пасне. Освен да се легне, се сяда и така даже по-добре се вижда колко хлътва.
За децата по-добре да е на утвърден производител, защото те оббръщат внимание и на препоръките, и провеждат повече тестове и т.н.

# 575
  • Варна
Матраците, които съм виждала са си с найлоните обикновено, и да легнеш едва ли се различава особено от това да седнеш в автобуса Simple Smile

# 576
Ние вчера ходихме в магазин на Тед и пробвахме този матрак - https://ted.bg/ted-bed/mattresses/adry-cool-40482#142=21.
Според мен е удобен и в момента е с 50 % намаление.

Успяхме да сглобим гардероба само Cry Joy

# 577
  • SF
Матраците, които съм виждала са си с найлоните обикновено, и да легнеш едва ли се различава особено от това да седнеш в автобуса Simple Smile

Темата ще се отплесне яко, но не е баш същото. И в автобуса не сядам, не се и качвам, но поне не ми изглежда необичайно, ако видя седнали хора в автобус. Аз лично имам комплекси и леки хигиенни спънки да полежа върху неподменяемите найлони на всички матраци в магазин Икея. Някак си представям, че и главата трябва да си сложа на въпросния матрак, найлон, каквото и да е там. В автобуса не се въртя на седалката и не си търкам главата. Но си права, че автобусите са кофти момент, особено в пандемична среда.
Не знам обаче за колко време става това полягване - от секунди до 5 минути или по-бързо се ориентират нормалните хора, които нямат притеснения да го направят?
Той въпросът е изчерпан, преди да му бъде отговорено. Ясно е, че щом питам, има нещо което ще остане необяснимо за мен. Иначе самият акт на проба на матрак си беше оформен в главата ми - не се пробва с обличане, с лъжица, с щипки, чрез разпаряне...

# 578
Аз не те разбрах какво точно питаш.
Но ти отговарям така - купуваш си матрак от магазин, в който можеш да го върнеш в тестовия период. Юск е такъв магазин..връщат ти ЦЯЛАТА пълна сума, ти им носиш матрака. Лично изпробвано от мен!
За друг такъв търговец аз поне не съм чувала, може и да има.

Или пробваш в приятели, в хотел...и си купуваш същият.

# 579
Направо съжалих,че не платихме за сглобяване.
Голяма играчка ...

# 580
Лисичке, много нежно розово е станало, харесва ми. Чакам да покажеш стаята и в завършен вид.

# 581

Спално бельо взех,матракът и той днес сигурно.

# 582
Откъде е спалното бельо?

# 583
# 584
Явно си зависи от детето и от леглото. Ето това е леглото на сина ми. Ясно е, че без защитна преграда не става.

Здравейте, да Ви попитам този чин ергономичен ли е, и доволни ли сте.
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт