ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 537
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Малага, Рейв, много положителна енергия от нас и стиснати палци, бъдете спокойни Heart
Много неприятно така да те изнднадат на преглед със скъсена шийка..

# 121
Рейв, стискаме палци и за теб.

Какво става изведнъж. Скъсява се от контракции и от инфекции. Ти пиеше ли нещо, вече не помня. Аз моята шийка я закрепих не съм спирала да лежа , дори и на морето си прекарах кажи речи в леглото, камериерките ми се чудеха сигурно. Пазете се , лежете вече повече...Макар че е трудно.
Днес минаха сестра ми с тяхната пораснала вече госпожица, родена в 26г. с. Няма такова будно,любопитно и бърборещо момиченце. Не че е успокоение, но се дръжте. Ако трябва да шият и не е късно да шият. Само да са добре бебетата.
Стискам палци.

# 122
Момичета ❤️
Стискам палци! Всичко ще е наред, само позитивни мисли и любов към малките шушулки😘

# 123
Малага,Рейв и от мен имате много положителна енергия и вяра!Всичко ще е наред!На детски кът съм с баткото и има много детски смях и радостни писъци на бебето му харесва,бушува.

# 124
Рейв, Малага, много се надявам да се закрепят нещата при вас и вярвам,  че всичко ще е наред.
Аз всеки път отивам със страх на лекар да не ми кажат, че бебо е спрял да расте заради единичната артерия, но и днес е в норма, даже +2 дни и е 715 гр.Heart в 25+1.

# 125
Рейв, Малага стискам ви палци и аз! Heart
Постарайте се да бъдете спокойни.
Всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover

# 126
Малага късмет,стискам палци всичко да е наред..И бързо да се оправиш..
Fillme Може ли да ми кажеш,коя е фейсбук групата.. 🙂
https://www.facebook.com/groups/587525192020250/?ref=share

rave, малага - дай боже да се закрепите и да няма други притеснения до термин.

# 127
Моята шийка се проследява в рамките на 10 дни, защото беше 2.8 см. Утрогестан 2х2 и магнерот 3х2, плюс лежане не свършиха работа и я измери  1.8 късата до 2.6 дългата част. Няма данни за инфекции, вероятно е от контракции, които не усетих преди да вляза в болницата или сервикална слабост, което пък е физиологичен проблем. Още на ФМ в 20 г.с шийката беше 2,8 и като изпратих резултатите на следящият ме доктор каза, че не му харесва, като при него преди това е била 3,6. Обсъдихме въпроса, но не предприехме нищо за момента и при него отидох след 3 седмици.
В момента съм в Шейново, докторът ми работи тук. Бебето беше 880 грама в 25+1, седалищно все още.

# 128
Малага късмет,стискам палци всичко да е наред..И бързо да се оправиш..
Fillme Може ли да ми кажеш,коя е фейсбук групата.. 🙂
https://www.facebook.com/groups/587525192020250/?ref=share

rave, малага - дай боже да се закрепите и да няма други притеснения до термин.
Благодаря ти 🌹 Снощи се присъединих,улучила съм...

# 129
Момичета, понеже имам бактерии в урината - 6 на поле (няма посочени референтни стойности) но АГ каза, че всичко е наред и другия месец ще ги следим като ще пускам микробиология на урината.... Но мен ме хвана шубето. Мога ли през това време със смрадлика да правя някакви промивки? Какво ще ме посъветвате вие?
Преди месец си слагах утрогестан , след тях явно съм се навъдила с някакви бактерии......

# 130
Лара, не съм много запозната, да кажат по-опитните, но мисля, че щом АГ казва, че няма проблем, не се притеснявай. А за смрадликата - мисля, че и без инфекция пак е хубаво за промивки, знам, че може и с лайка.

# 131
Момичета, стискам палци и аз всичко да е наред.
При мен до сега не са споменавали нищо за проблеми с шийката, на изследванията ми пише на 24.06 37мм, на 28.07 40мм и на следващи изследвания не виждам никъде да е упоменато. Това са измервания през корема, до сега не са ме гледали влагалищно. Моята АГ последния път(миналата седмица) изобщо не ме погледна на УЗ, та не знам какво е положението. 🤔🤔

# 132
И при мен,никой от лекарите не ми е споменавал нещо за шийката и аз не съм питала.Ще ходя на преглед на 08.09 и ще питам..АГ един път ми е правила вагинален преглед и то май за секрет беше..

И да ви информирам,ако ви потрябва да знаете.Дават кредит на бременни,само че аз трябва да изчакам прословутите 6 месеца при един работодател...

# 133
Мами, минах ЖК, прегледа ми шийката мануално, няма промени в нея, слава богу. Ще сменя магнезия с друга форма, че въпреки магнерота 3х2 вече повече от 10 седмици всеки ден си имам контракции.. за сега и бебо и аз и шийката сме добре и не влияят контракциите, дано все така да е, надявам се от новия магнезий да има повече ефект.
Малага и Рейв как сте?

# 134
Стискам палци на момичетата с проблеми и дано всичко мине добре.
Аз направо ще лудна. Сега си взех изследванията и не съм се отъвала от уреаплазмата. 😒С ММ минахме курс с антибиотик и пробиотик и нищо. На 5 септември съм на преглед, но направо се отчайвам. Няма оттърване. А и четох такива ужасни неща, че се наплаших сериозно. Някоя имала ли е такова чудо и как се е с правила?

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 13:06 от Borovinka11

Общи условия

Активация на акаунт