ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 529
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Моята АГ също никакви витамини не ме кара да пия. "Пий си фолиевата" , това е... Аз пия и други работи де. На ФМ док ми каза да почна магнезий за една седмица да ми се била отпуснеЛа матката, че трябваше да мина на контрола пак при нея. Аз го продължавам обаче малко по-дълго понеже се почна при мен с крампите в краката. Аз преди си имах проблем, а сега от няколко дни сутрин като се събуждам са ми изтръпнали палеца и показалеца на единия крак(явно ги кривя нещо като спя) в момента в който тръгна да се протягам да се разгъна малко и направо се сгърчвам от болка в прасците. Отделно си пия други витамини комбинирани-- омега 3 с вит.Е и разни други и калций с още някакви добавки в него. А сега и с  желязо започнах да се тъпча, че хемоглобина ми е нисък, а с тоя моя запек направо се моля да не стане още по-зле.  Аз пък от няколко дни съм с някакви странни болки ту отляво, ту от дясно на корема под ребрата(както  понякога боли след тичане) и се чудя на какво може да се дължи. Не са постоянни, нито супер силни, преминават след няколко минути и по някое време пак заболява. Не знам дали не е от бебо да притиска там и от това да боли, някоя от вас има ли такива оплаквания?

# 106
И аз съм в отбора на родилите във Весела , за жалост моето раждане беше точно като на Хюлия , но продължи 14 часа 🙄 За това пък за щастие втория път избрах Селена и определено беше лесно и безболезнено . Понеже имам операция от пъпна херния , я сравнявам със секцио , макар че са много различни . Но , определено , ако мога да избирам сега , не бих се поколебала да е пак нормално ☺

Някой беше споменал за пробаждания и прорязвания във влагалището , имам ги и аз , но са рядко и не им обръщам внимание 🤷♀

Малечка и аз от вчера изпитвам нещо такова , усилва се при навеждане . Имам усещане точно като натиск и на моменти , болка . Миналата седмица бебока беше седалищно , но предполагам се е обърнал , защото усещам ритничета в дясно под ребрата Simple Smile

# 107
Нека ви мерят шийките редовно, че аз утре в 25+5 съм на серклаж заради шийка 1,6 см, въпреки че от седмица съм в болница на системи магнезий и утрогестан. Стискайте ми палци, моля. Confused
Добавям, че нямам болки или други оплаквания, до последно ходех на работа и бях активна. Ако не бяха честите прегледи, нямаше и да разбера.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:03 от Малага

# 108
Изгубен Радвам се,че при теб е минало добре..Аз родих там 2013г,поисках си епидуриална упойка,но за мое съжаление беше неделя и ми казаха,че доктора си бил тръгнал по-рано...
*Мери* Моето раждане продължи 13часа..
 22:30 първа контракция до 11:25,когато изплака дъщеря ми.. ❤️🤗
Поне края е хубав.. 🥰
Sealove Благодаря 🌹
Дано не съм пропуснала някой..

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:13 от Хюлия

# 109
Малага, стискам палци. Много късно се налага, но е за добро. Дано всичко е наред!
И аз съм утре 25+5

# 110
Ох това изпускане било много кофти работа. Днес ми се случи за първи път. Кихнах иии едва ли не се напиках. Добре, че си бях вкъщи и влязох директно в банята и не можах да се изложа пред други хора. Преди време във фейсбук групата някой беше споделил упражнения за тазовото дъно помагащи и против неволното изпускане. Трябва да ги открия и да ги споделя и тук.

# 111
Малага късмет,стискам палци всичко да е наред..И бързо да се оправиш..
Fillme Може ли да ми кажеш,коя е фейсбук групата.. 🙂

# 112
Нека ви мерят шийките редовно, че аз утре в 25+5 съм на серклаж заради шийка 1,6 см, въпреки че от седмица съм в болница на системи магнезий и утрогестан. Стискайте ми палци, моля. Confused
Добавям, че нямам болки или други оплаквания, до последно ходех на работа и бях активна. Ако не бяха честите прегледи, нямаше и да разбера.
Мила имаш стиснати палци и от мен! Дано всичко мине по-бързо и безпроблемно! В коя болница ще го правят в Шейново  или в Щерев?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 16:03 от Jordanka Dimitrova 590585

# 113
Малага , късмет и много палчета ... всичко ще е наред 🤞

# 114
Малага и аз бях така. Шийка 15мм и отворена отвътре, а се чувствах супер добре и се откри при поредния преглед. Няма се притесняваш. Всичко минава буквално за някакви минути. Ти в Надежда ли си?
Миналия четвъртък бебо бе главично разположен, а онзи ден (вторник) се бе обърнал седалищно. Аз през уикенда усещах много силни местения, чак корема ми приемаше странни форми....явно се е обръщал тогава.

# 115
  • София
Момичета, стиснете по един палец и за мен.
Шийката е 2,4 см. и довечера
ме приемат за наблюдение. Sad

# 116
Малага, рейв, стискам ви палци! Hug Всичко ще е наред.
Трябва да стискаме още 2 месеца поне.
При мен вчера много кофти се втвърди корема и започнах сериозно да наблягам на магнезия.

# 117
Рейв Всичко ще е наред,щом се чувстваш добре,не се притеснявай..Дано всичко мине добре и неусетно..

# 118
Момичета, стиснати палци и от мен имате. Всичко ще е наред, само спокойно Sunglasses
Мен моята АГ по сантиметри не я мери, гледа я все път, казва, че всичко е наред. При вас как ви ги установиха? Thinking

# 119
Леле момичета какво става с тея шийки?
Rave имаш стиснати палци и от мен! Ти в коя болница беше в Надежда или там ходеше само на ФМ? Знам, че попринцип 2,4 не е лоша дължина та не се плаши. На мен др. Христов от Надежда ми каза, че е добре от 2,5 до 3,5 та според мен, ако не се скъсява  прогресивно с лежане всичко ще е наред   до финал в девети месец Simple Smile Само положителни мисли миличка и без никакъв плач!
Чак и аз се стреснах, но за съжаление ще трябва да изчакам до другата седмица (вече две седмици не съм си виждала мишката) Sad

Общи условия

Активация на акаунт