Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от консумацията на шаран по време на бременност?
Какви са ползите от носенето на бебе в слинг?
Какви са причините за намаляване на сексуалното желание преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от консумацията на шаран по време на бременност?
Шаранът е богат източник на различни полезни хранителни вещества, включително омега-3 мастни киселини, които са важни за развитието на мозъка на бебето. Въпреки това, прясната риба шаран трябва да се избягва по време на бременност поради риска от инфекция с паразити или бактерии. По-безопасно е да консумирате термично обработена риба, като печена или варена, за да намалите този риск.
-
Какви са ползите от носенето на бебе в слинг?
-
Какви са причините за намаляване на сексуалното желание преди и след раждането?
-
Какви са ползите от омега-3 мастните киселини за бебето по време на бременност?
-
Какво представлява изследването на микробиология и защо е важно?

Минахме ФМ, бебка беше много срамежлива, този път си показа личицето за части от секундата иначе само едни ръчички виждахме. Сега съм в 22+1, тя отговаря на 23 г.с. и тежи цели 579 грама
само преди 5 седмици беше към 240. Таткото гледаше и той с интерес. Днес беше обърната с глават надолу, сега вече знам къде в корема какво усечам като мърда. Шийката я измериха 4 см. Щастлива и доволна съм!

Не знаех, че кенгуруто е вредно за бебчето, защото виждам навън мами как носят бебето вътре особено по центъра o.O Аз наблягам за слинга.
вчера за първи път се качих на кантара от началото на месеца и направо се стреснах, all inclusive-a на морето определено ми се е отразил "полижително"