Юлски бебета 2020, Тема 1

• 23 259
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
Оправих и първия пост с различни картинки с информация. Simple Smile

# 61
Децата ви почнаха ли да гукат?

# 62
Децата ви почнаха ли да гукат?
На 2 ++ е преди 2 дни много ясно си каза - "агуууу".Иначе си казва отдавна -"аууу".😁

# 63
На месец и половина е и от два дни прави опити да казва 'ауууу'.

# 64
Моето момиче издава някакви звуци, но не гука така отчетливо. Не знам уж до 3м трябвало да започнат.
Наскоро раздаде и първите усмивки като я закачаме. Simple Smile

# 65
Моето се усмихва на баща си и на брат си. На мен- не. Само се пуши, докато го храня.
Много интересен звук издава. Не е Баш агу, но е различно.

# 66
Здравейте, вече ще се побъркам какво да правя. От няколко дена много се свива, реве и пиши. А аз си мислех, че преди имале колики. Това сега е на светлинни години по-зле. Давам Колийф, Еспумизан и БиоГая. Чакам Инфакол от Гърция и се чудя дойсто ми го донесат дали дс не спра всичко, исвен БиоГаята. Така и така няма ефект от тях. Сутринта пет пъти съм я приспивала на ръце, сложа ли я в количката, започва да се сгъва и се събужда. Сега следобеда пак е така. Не е спала от 7:30 сутринта. Още малко и ще станат 12 часа, а я виждам че й се спи. Не знам вече какво да правя. Педиатър ли да търся, консултант по детски сън ли, да чакам да минат ли..? Ужас е.

# 67
Може да са киселини. Ако е това, помага оригване, възглавница под наклон и препарати с натрий, който неутрализира солната киселина от стомашния сок.

# 68
Medisa това е много гадно Sad
На колко дни е бебо?
Момичета как сте? Как са бебоците? Simple Smile
По повод забелването нашия ЛЛ ни беше посъветвал по малко след баня да забелваме...Ние слушаме...вчера направихме 40 дни. Имаме някакви мрънкащи моменти, но са рядкост като цяло...чак ми е скучно...още не се отказва обаче от нощното хранене и си търси на 3 часа млякото. Тъпото е че яде по 30 мл нощем, защото заспива дълбоко и никак не мога да я разсъня . Поне да се наяде току виж спи до сутринта...ама уви. Вашите бебоци, които са на АМ по колко пият спрямо седмиците?

# 69
Момичета, и аз не се справям с преспиването. Предполага се, че бебетата на 2 месеца трябва да спят общо 15-17 часа с около час бодърстване, а това ми се струва непостижимо. Бебка спи по 1-2 часа през деня и това е, а вечер към 8 пищи от преумора, но трудно заспива. После пък към 9-10 ч ни е последното хранене. Нещо не правя както трябва...как да я приспивам през деня нз...Вашите бебета вечер в колко си лягат? То и приспиването ни е трудно, лягаме двете и я кърмя (преди това е кърмена + АМ) и тя се унася, аз още повече, изпуска гърдата, става неспокойна, подавам...и така до безкрай. За около час е заспала...Самостоятелно в кошара не може да заспи, плаче. Изобщо мъка е с този сън. После спи до към 4-5-6, зависи кога ще огладнее, но започва да си помрънква и аз понякога решавам, че е гладна и я взимам за кърмене. Заспива на едната гърда, връщам в кошарата...пак рев. Сложнотия...

# 70
Здравейте, вече ще се побъркам какво да правя. От няколко дена много се свива, реве и пиши. А аз си мислех, че преди имале колики. Това сега е на светлинни години по-зле. Давам Колийф, Еспумизан и БиоГая. Чакам Инфакол от Гърция и се чудя дойсто ми го донесат дали дс не спра всичко, исвен БиоГаята. Така и така няма ефект от тях. Сутринта пет пъти съм я приспивала на ръце, сложа ли я в количката, започва да се сгъва и се събужда. Сега следобеда пак е така. Не е спала от 7:30 сутринта. Още малко и ще станат 12 часа, а я виждам че й се спи. Не знам вече какво да правя. Педиатър ли да търся, консултант по детски сън ли, да чакам да минат ли..? Ужас е.

Защо чакаш Инфакол чак от Гърция ? Аз го купих от тук и мисля, че помага на бебка. Определено спи повече и е доста по- спокойна. Дано и при вас да има ефект.

# 71
До скоро го къпехме в 21 , правехме тоалет, храних и го слагаме да спи. , Но към 20.30 вече много му се спи и тогава започваме процедурата по тоалета. Местете часа, докато се нагодите към нуждите на детето. Ако се прескочи момента на заспиването се разсънват и будуват. Отделно, много често менят режима си..така че, тепърва нещата ще се променят

# 72
Привет на всички мами. Благодаря за темата. Моята принцеса е на 1 месец. Имаме си колики, имаме си и стафилококи, от които хърка с носа и често се покашля. Вечерно време се буди на 2-3-4 часа, като вече след 3-я час аз се будя от болка в гърдите, които я очакват с нетърпение 😀 не може да се каже, че имаме кой знае какъв навик, по-скоро аз се опитвам да създам такъв с къпането- да е към 20-21ч и да се знае, че след това яде и заспива. През деня всичко е рзлично, понякога яде непрестанно от 6 до 10ч сутринта, понякога от 16 до към 20ч, отделно се храни на около час..но всичко ще се нареди при всяка от нас. Всички се справяме прекрасно! 💐

# 73
Момичета, по колко АМ изяждат бебоците? Малката яде по 120мл (от които 20-30мл са изцедена кърма) 6-7 пъти на ден, на месец и половина е и се чудя да не й е много.. Има доста колики напоследък, неспокойна е, почти не спи през деня, после вечерта е изнервена и е голям рев и захласване. Виждаме се в чудо вече

# 74
Моето е почти на 2 месеца. И той яде 7 пъти по 120. Според педиатърката е много ама Той е толкова гладен, че на 2рия час реве за храна

Общи условия

Активация на акаунт