Юлски бебета 2020, Тема 1

• 23 245
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
На някой бебока да е с променено звучене? Имам предвид по-различно да се чува. Миша от 2-3 дни я чувам с ново мрънкане, не е каквото беше.

# 616
  • au bout du monde
Коментирахте скоро памперси, някой ползвал ли е тип гащички? Мисля да взема да пробвам защото често ѝ остава отбелязано по крачетата и коремчето, явно ѝ стяга.

Взех за проба на памперс, доволна съм. Слагам му вечер, издържат до сутринта. Нямали сме течове.
Днес купих памперси на пуфис. Бяха на промоция в Била.

# 617
Коментирахте скоро памперси, някой ползвал ли е тип гащички? Мисля да взема да пробвам защото често ѝ остава отбелязано по крачетата и коремчето, явно ѝ стяга.

Взех за проба на памперс, доволна съм. Слагам му вечер, издържат до сутринта. Нямали сме течове.
Кой размер и за колко парички?

# 618
Аз ползвам само Литъл Ейнджъл. Много съм доволна! За голямото дете ползвах на ДМ и Лидл ( доставка от Англия)  и с тях бях доволна.

# 619
Момичета, има голямо намаление в повечето детски магазини. Ако на някого му трябва нещо, аз лично дебнех столче за кола, макар че има време докато сложим. Но излиза изгодно.
Сега виждам че даже в Рая тойс и Дундьо имат намаление. При скъпите неща дори 20% са добро начало  Simple Smile
Вие до кога ще возите бебетата в кошницата? Много мами ми казват че в големите столове главите им клюмват докато спят, а това в кошницата не е проблем. Но все пак тя е до време, а и хубавите столчета са с добри краш тестове.

За спането - мили момичета, ако имате възможност и вярвате в такива неща, свържете се с консултант. Дават добри съвети. Беба нощно време има още колики, а е на 4 месеца. Пъшка, върти се и даже имахме 2 вечери памперсът пропусна! Понякога като минат повече от 2 часа без сън става много крива и трудно заспива. Люшкане колкото и да не ми се иска, биба, а понякога си иска оше ядене. Дано бързо да премине. Но и аз през деня като спи в повечето случаи стоя и не мърдам, че спи леко и ако няма човек до нея, аз трудно мога да си почина или да свърша нещо.

# 620
Моето дете качи 400 гр за месец.
Вкъщи е или с боди къс ръкав и ромпър или боди къс ръкав, блуза с дълъг ръкав и панталони. Когато е на пода, на мекия пъзел е по новото с къс ръкав. Така се обръща лесно и прави опити да пълзи. Не го свърта вече.
Моето 300.Казаха ми да започна захранване, на обяд зеленчуково пюре.

# 621
Peony, ти съветвала ли си се с консултант по сън? Аз съм изгледала 2-3 обучения.
И аз се интересувам от столчета за кола, но е много сложен избора, защото бебетата са малки и не може да ги тестваме. Отделно се чудя от 0-лева група ли да започва или от 1-ва...Тези кошници, които ползваме в момента не си ги представям да изкарат още дълго.

# 622
Той спеше почти по цяла вечер, а сега се буди през час и половина, два. Това до сутринта. Кърма ли не му достига, незнам вече.

# 623
  • Несебър
Поръчах цял кашон на Пуфис от baby.bg. 3 пакета за 47лв.

# 624
Наближаваме 50 страници. Моля някой да поеме темата. С бебето и каката нямам време да спретна нова.

# 625
Моето дете качи 400 гр за месец.
Вкъщи е или с боди къс ръкав и ромпър или боди къс ръкав, блуза с дълъг ръкав и панталони. Когато е на пода, на мекия пъзел е по новото с къс ръкав. Така се обръща лесно и прави опити да пълзи. Не го свърта вече.
Моето 300.Казаха ми да започна захранване, на обяд зеленчуково пюре.
На моето му е рано. Няма да го бързам. Казах на педиатърката, че няма да е тоя месец

# 626
Нощно време памперса го сменяме 2-3 пъти и то доста пълен. А преди да се изходи доста се върти и напъва. Това за мен значи, че все още има колики. Аз съм спряла всичко освен Био гая. За столче още се чудя, рано ми се струва, пък за кошницата ми се струва голяма вече.

# 627
  • au bout du monde

Кой размер и за колко парички?

Рамер 3 (6 до 10кг), 66 броя за 15.99лв.

# 628
Да ви питам - този регрес/прогрес в съня колко, за бога, продължава, че моят човек от 10 часов непрекъснат сън, мина на нов режим и освен че се буди по 3 пъти, единият - около 12 е за да си играе 2 часа. Ама не може така кротичко да си играе сам, а се почва едно викане и възмута, че никой не му обръща внимание...

За яденето - яде на поискване, моето лично мнение е, че яде непрекъснато и че само това прави, не помня нещо друго да съм правила тия дни освен да кърмя.

На 4++ е и мислех на 5++ да го захраня обаче тия дни така ме гледа като ям нещо, че ми става неудобно. И ще изчакам да стане на 5 и го почвам с една хубава тиква, че и без това не ака Sad

# 629
Вашите връткат ли се от гръб по корем и да искат да пълзят?? Не го свърта... Упорит е много моя, но не му се получава пълзенето. Даже не знам нормално ли е сега да пълзи. Голямото правеше опити и пъозя много малко ама не беше толкова рано..

Общи условия

Активация на акаунт