ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 908
  • 821
  •   1
Отговори
# 420
При нас е имало входни нива още на втория учебен ден. Ни, преговор, ни дявол.
При нас има ИТ.

# 421
ИТ има във всички планове. По АЕ не би трябвало да има входно, започва се от нула. Може не всяко дете да го е учило.

# 422
  • Отвъд алеята зад шкафа
Би трябвало да има преговор на материала, преди входното ниво. Значи оценките от входните нива влизат като текущи, но учителят може да реши да не ги взима предвид.

# 423
Аз не съм убедена до каква степен във всички училища се взе целият материал по всичко. При нас по физика бая материал не се взе и малко по биология (защото тя беше все в понеделник и бая неучебни дни се събраха). Но по тях догодина ще го мисля за входните. То и предаденото за 1 година вероятно ще се изпари до голяма степен.

# 424
Входното ниво си е само още едно контролно. Миналата година при нас си мина преговор солиден преди тези тестове по всички предмети. Някъде ги направиха в час 1 и си започна новия материал, което също не е лишено от смисъл. Не се втелявайте, не мислч, че ще имат значение за учителите драматично. И да са добри, и да са лоши входните нива ще има има време новите учители да си ревизират мненията.

# 425
Сякаш винаги са имали преговор или поне не се оплаквал, че им ги дават веднага. Но аз след втори клас не съм проследявала какво правят в училище, възможно е и да греша.
П. П написала съм входящи нива, сетих се, че е грешка Grinning
MollyBy, ужасно боли с горещо олио, съчувствам. Те се имат за големи готвачи....

# 426
Здравейте, вчера най-накрая с уговорки пооблякохме младежа 😆 Съгласи се да влезем в конкретен магазин, а това което не успяхме на място го поръчах онлайн.
Днес за моя радост успях да поръчам 80 % от учебниците. И съм супер доволна.
Тетрадки след родителската среща, на която ще ходи баща му, аз ще съм на работа.

# 427
  • София
Може ли пак да споделите от къде купувате учебници втора ръка - за София или онлайн?
Благодаря!

# 428
  • София
https://bguchebnik.com/
Борса за учебници НДК. Намира се в подлеза на НДК. Аз от там купувам.

# 429
  • София
Благодаря!
70% от цената на нов учебник не е ли висока цена за учебник втора ръка? Нямам ориентир, защото досега не съм купувала. Но като сме продавали сборници примерно, е било на около 50% по-скоро.

# 430
Мисля, че е нормално да изкупуват на 50% и като сложат печалба за тях да стане на 60-70% в зависимост колко е запазен учебника! Simple Smile

# 431
  • о`майна лунна нощ е
Ще се разплача от умиление! Наборът проговаря на немски! Сутринта ясно и силно ми каза как се вика котка. Цял израз, който няма начин да възпроизведа. Излишно е да обяснявам, че се наложи да си правя ново кафе, защото първото го изкихах от смях.

# 432
По отношение на учебниците, аз попаднах на комплект съвпадащ с нашите в olx и излиза на половин цена спрямо нови.
Остана ни философия и английски език.
Става въпрос за Пловдив.

# 433
  • софия
От борсата в подлеза на НДК купих христоматията по литература за 50% от коричната цена. По нищо не ѝ личеше, че е втора употреба.

# 434
  • у дома...
От познато дете взехме повечето учебници на 50% от коричната цена. Остава да поръчам испанския, ИТ и музика.

Общи условия

Активация на акаунт