ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 876
  • 821
  •   1
Отговори
# 240
Тези 30 дни не са свързани със случая, в който отделна община, област или цялата страна преминават към ОЕСР поради да речем обявена грипна епидемия.

# 241
Да, да, ясно. Но не вярвам от ноември до март да обявят грипна епидемия или отново да ни затворят. Просто си мисля, че при десетия случай на разболяло се дете, ще стане брожение да се мине ДО, което ще удовлетворят и което не биха посмяли да отменят януари примерно.

# 242
  • у дома
Raly, значи, ако не се запознаете и не качите общо фото, не съм ви приятелка повече😀
Бисе,следващия път ще взема теб вместо набора-със сигурност ще си изкарам по-хубаво. .Утре си тръгваме.Толкова е крив и сърдит,че съм го завела някъде за 2 дни без компютър и не по негово желание,че даже не си говори с др дете,с което сме-аз с него и една приятелка с нейното дете е.А пък за снимки абсурд-на центъра има едни готини буквички ВЪРШЕЦ-всички се снимахме,само той не пожела,а доста му се молихме.
Бисе,освен ако с Рали се разпознаем на закуска и се снимаме и да ти пратим на вайбър снимка за др не се сещам,та да си ни приягелка ❤❤❤

milasara,ние също от 10 год идваме в този хотел и го харесваме.Ако решите звънете да запазите,защото не винаги има свободни места.

# 243
  • софия
Блазя ви, че мислите септемврийските празници за почивка. При нас се е оформило довършване на ремонт (точи се от януари и вече ми се 🤢) и правене на зимнина (печени чушки, домати за готвене и лютеница). Надявах се и като зазимяваме вилата да отскочим до Сърбия, че е на хвърлей път, но и това май няма да стане с ковид истерията. Само като се чета и започвам да си мисля, че минахме седми клас и ми става по-добре 🙂

Кой е този хотел във Вършец? Да си го мисля за някой път.

Добро утро ☕

# 244
Добро утро☕

Светле, не му се сърди на младежа. Имат си техните интереси, друго е тяхното темпо и хормоните яко ги тресат. Като ги извадим от зовата им на комфорт и се чувстват в капан, бързо се отегчават и палят моторетките.
Другия път, свиркай😀 Ще си правим компания 🤗😍
Хотелът много ми хареса!
Ще чакам снимка с Рали😃

Звънче, като смомена за печени чушки и лютеница и ми стана едно уютно и хубаво😍
Бързо завършване на ремонта. Аз като чуя за ремонт и ми се изправя косата.

# 245
Ох чета текста от Светлето и се сещам за снимка от Фейсбук.
На нея пишеше, че тийнеджърите са като котките. Домъкват се само за ядене, а ако се опиташ да ги погалиш фучат😄

# 246
Кой размер тениски носят вашите момчета? От половин час споря с младежа дали е M или L. Иска да му взема аз, защото не му се излизало, но държи да са размер L. За мен това би му стояло като торба, баща му носи такъв размер, а ММ и корем си има .

# 247
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!
Учениците събират подписка ЗА въвеждането на маски Joy
Скрит текст:

# 248
На моя му купуваме L размер. М му става, но му стои по по тялото и не му харесва.

# 249
Дъщеря ми си купи суичър от мъжкия щанд в H&M, мисля М, който става на ММ. Мода е сигурно.

# 250
Явно трябва да взема L, сигурно е мода.... Умирал от жега с по- малки тениски...

# 251
Много големи деца имате! ММ носи L и е 100 кила Grinning
На набора купувам S или XS, даже и 164 или  170 от детските линии. Висок е 165 и тежи 58 кила.

# 252
  • софия
Аз бих казала, че зависи от къде/на коя марка ще купуваш тениска Simple Smile
Вземи по-голяма, ще се посвие при пране.

# 253
Много големи деца имате! ММ носи L и е 100 кила Grinning
На набора купувам S или XS, даже и 164 или  170 от детските линии. Висок е 165 и тежи 58 кила.

Е да, и това има значение. Моят е 185 и тежи 70 кг.
Малкия е 175 и 55 кг. на него S му купуваме!
Предпочитат тениски от Tom Tailor

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 10:24 от MollyBy

# 254
Моят е с 10 сантиметра по- нисък и с десет килограма по- лек. Според мен е за М, но ще му угодя. Той ще я носи...
Звънче, той харесва на Reserved.

Общи условия

Активация на акаунт