ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 870
  • 821
  •   1
Отговори
# 450
Доня Черешова, ние всяка година правим нови снимки за ученическа карта, защото детето така предпочита.
Ако не ви се занимава със снимки, може да си ползвате от мин.година:-)

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 19:32 от Biserka_a

# 451
  • Sofia
Моята няма никакъв шанс да остане с толкова стара снимка от миналата година и изглеждаща ужасно:grinning: Повечето девойки са все такива... Хич не е лесно.

# 452
  • София
Аз явно съм луда и ми се иска да си купим новички учебници. Може би защото ми е за първи път. Ще ги поръчвам тези дни,  качили са списъците в сайта на училището. Пак там пише на 15.09 да се носи лична карта с актуална снимка. Родителската ни е на 9.09.

# 453
  • София
Ние май също ще купим нови учебници. Другата седмица ще има Алея на книгата в София, очаквам да има около 20 % намаление. Щом втора ръка ги продават на 70 % от корична цена, няма смисъл да взимаме стари. Новите поне ще имаме шанс да ги продадем догодина живот и здраве.

# 454
  • Велико Търново
Много нещо сте изписали докато аз чистя из вкъщи лятно-есенно...ама свърших вече, остана и килимите от автомивката да прибера и сме готови за зимата Wink
Миналата седмица купих учебниците по английски - до ниво С, заедно с учебните тетрадки - 135 лв. Останалите - български, литература, философия и т.н. направо ми се видяха без пари в сравнение с английския. Питах някои познати, които имат деца в колежа по-горен випуск, но не си ги продават/ не знам какъв сантимент имат, ама...те си знаят/.
Трябва да изведа наборката да купим бели ризи и някакви черни спортни обувки/щото друго не ще да носи/, но още се настройвам психически - усещам, че ще има "сблъсък на титани"..Рок/метъл стила я е завзел изцяло и как ще навлече "строгата" бяло-синя униформа, идея нямам....не че има избор, де.

# 455
  • София
Rock and roll forever e положението, *Biskvitka* Simple Smile

# 456
  • Велико Търново
Ей я /през телефона не откривам скрит текст, после ще махна снимката

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 20:44 от *Biskvitka*

# 457
Ама каква красавица е тази рокаджийка!

# 458
  • София
Ауу, много е хубава малката Бисквитка!

GinaL, ужасна случка с много адекватна реакция на твоята госпожица, браво! Според мен е по- добре, че съпругът ти не го е хванал.

# 459
Колко са общо в паралелката?

В паралелката са 26 деца.

# 460
  • Sofia
И аз купих нови учебници, единствено дете, мерак ми е да са новички поне за тази година.

# 461
Аз 6ъщо ще купя нови , когато излезе списъкът с учебниците. Вероятно по АЕ ще е обща поръчка.

# 462
Много хора просто не са запознати какво е законово допустимо и къде и как да проверят. Затова търсят съвет тук. Вероятно това е случаят.

Запозната съм със случая, но ми е тъпо, че не приеха едно дете с добър бал. Благодаря за отношението все пак за това пишем тук. 😀

# 463
Не трябваше ли да са навсякъде по 26 деца?
Гледам, че са ги набомбили до 28. Айде едното е близначка, ок. Ама 28-то?

# 464
  • Sofia
Не трябваше ли да са навсякъде по 26 деца?
Гледам, че са ги набомбили до 28. Айде едното е близначка, ок. Ама 28-то?
+10% е позволената бройка, доколкото знам аз, тъкмо 2 деца са.

Общи условия

Активация на акаунт