ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 459
  • 821
  •   1
Отговори
# 795
Едва ви изчетох! Един ден само ви изтървах и...
Аз също съм към ужасяващите се от насекоми, охлюви и миди не ям. Наборката също бяга далече от насекомите, повече и от мен, но пък би опитала по-странна храна.
Вчера помъдрях с една година. Още сме на морето и рано сутринта бях изненадана от най-близките ми приятели. Дойдоха от София чак на Синеморец, за да прекараме деня заедно. Беше прекрасно! Днес си отиват.
Zazu1, ще пуснеш ли нова тема? През телефона няма да мога.

# 796
  • у дома...
Аз поръчах учебниците от БГ Учебник. Днес трябва да пристигнат. Наборката май почна шубето да я хваща...

# 797
Eee, Betty, жива и здрава да си! Ето по такива жестове се познават истинските приятели!

# 798
  • София
Betty, жива и здрава да си! Страхотна изненада са ти спретнали Simple Smile

# 799
  • София
Betty, и аз съм през телефон - на село Blush .
Като се наспи младежа, ще седна на лаптопа му.

# 800
Бети, бъди жива и здрава!
Дано винаги си обградена от всеотдайни и добри хора!

# 801
  • Отвъд алеята зад шкафа
Betty, Честит Рожден Ден!

# 802
Честит празник!

# 803
  • София
Да си жива и здрава! Много щастие и късмет, Бети!

# 804
  • София
Честит празник, Бети!
Аз имам една колежка, чието дете ще бъде 9 клас в 32 ро и от нея мисля да взема учебници. Нали няма да искат нови издания, как мислите? С дъщеря ми само стари учебници съм купувал по борсите.

# 805
Бети, да си жива и здрава! Много щастие!
Вие в хотели ли ходите на морето? Как са мерките срещу коронавирус?
Не знам какво да правя- ние обикновено ходим в бунгала. Струва ми се някак по- безопасно и отделено, но сега смятам да отидем с дребното и семейството на сестра ми, а те предпочитат хотели...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 08:53 от Amanda.D

# 806
Имам едно питане към момичетата от Варна.
Кой от магазините на Уайкики е по-добре зареден принципно? Досега все сме ходили в мола, който е на Владислав Варненчик. Отдавна съм забелязала, че малко над Декатлон също има голям надпис Уайкики, но там не сме се отбивали.
Няма да стане нашата с онлайн пазаруване. Ще трябва да ходим на реален шопинг, брр, потръпвам от мисълта, но ще се жертвам в името на наследника.

# 807
  • София
Честита да си, Бети! Hug

# 808
Бети, жива и здрава бъди!
Аманда, на морето никакви мерки няма как да работят. На рецепция жената е с маска и в ресторанта персоналът е с маски и ръкавици. Има наслагани машинки с дезифектант. Но толкова много хора има, никой не е с маска, дистанция никой няма как да спазва. На плажа ставаш от шезлонга и някой веднага след теб сяда. Вечерите си има анимация, танци, сцена, публика. Животът си кипи. Да ти кажа някак много добре ми подейства на психиката нормалността. Ти нали спонтанно щеше да тръгваш, още ли го мислиш? При нас Ния си пишеше с приятелка, която каза, че е супер където са. Реших, че не мога да лиша детето от море, дори да е само за 4 дни, резервирах при тях и тръгнахме на другата сутрин. Е, забравила е джапанките си, калъфчето за очила, но пък кой го интересува, веселбата е на макс. Страхотна компания са заформили и игрите край нямат.

# 809
Мария, при мен всички спонтанни неща са спонтанни до три минути. После почва мисленето.. .
Радвам се, че си изкарвате страхотно:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт