Avon XI

• 12 706
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз си набелязах неща, ама все за ноктите ми... иначе ми се струва слабичък каталога и нямам големи очаквания от него!!!

Да нямаш предвид ексфолианта?
Какво е това животно, нещо не мога да го разгадая?  newsm78
Абе и аз му се хвърлих първия път от първо четен, ама после размислих че ще е някоя простотия, та друго съм си набелязала....

Продължавам с питането за ексфолианта за крака с кафе терапията за скалпа...............

За мен ексфолианта с цитрус/вече го няма в каталозите/ и този с морска сол са пълна боза и не вършат нищо!!!!  Класическия ексфолиант е № 1 за мен...та се чудя този новия дали не е като старичките  два други или като класическия... newsm78
Дано ме разбрахте и чакам отговори!!!

# 211
От моя страна трябва да имаш търпение до утре!  bowuu

# 212
  • София
от новите лого продукти имам чадъра- китайска измишльотина, като всеки един чадър, който може да си купиш от сергия, ама не за 10 лв, а за 2 #Cussing out определено съм разочарована, скъса се още на първото отваряне

# 213
  • На погрешната планета
от новите лого продукти имам чадъра- китайска измишльотина, като всеки един чадър, който може да си купиш от сергия, ама не за 10 лв, а за 2 #Cussing out определено съм разочарована, скъса се още на първото отваряне
Доста се изписа за качеството на чадърите, който не е чел, да не се сърди сега Wink.

# 214
# 215
  • Бургас
ФЕМА, с всичкото си уважение към теб искам да ти кажа, че рекламата с търговска цел в този сайт не е позволена, а 80-90% от пишещите / четящи в тази тема са представители. Иначе намирам идеята ти за сполучлива, каталога е хубав, но трудно се разрлежда - много са големи страниците

# 216
ФЕМА, с всичкото си уважение към теб искам да ти кажа, че рекламата с търговска цел в този сайт не е позволена, а 80-90% от пишещите / четящи в тази тема са представители. Иначе намирам идеята ти за сполучлива, каталога е хубав, но трудно се разрлежда - много са големи страниците

Абе и аз се зачудих защо е този каталог тука цопнат..без да го е искал някой??!! newsm78
И моите уважения, ама ми се стори глуповато Rolling Eyes

# 217
В самото заглавие има реклама, доколкото виждам!  Mr. Green

# 218
  • София
Доста се изписа за качеството на чадърите, който не е чел, да не се сърди сега Wink.

Embarassed Embarassed Embarassed

# 219
В самото заглавие има реклама, доколкото виждам!  Mr. Green
Виждаш доста избирателно.  Mr. Green

# 220

За мен ексфолианта с цитрус/вече го няма в каталозите/ и този с морска сол са пълна боза и не вършат нищо!!!!  Класическия ексфолиант е № 1 за мен...та се чудя този новия дали не е като старичките  два други или като класическия... newsm78
Дано ме разбрахте и чакам отговори!!![/i]

Ексфолиантът е гъст. Добре стърже, но не толкова, колкото класическият. Маслото, по-скоро кремът, е хубав също. Ароматът им е приятен. Препоръчвам ги!
Само ефектът на затопляне не е достатъчен за мен. Но за това си имам парафиновият от Спа серията.  Wink

Пяната за коса не я опитах - ползва се след миене. Дават я против пърхут и омазняване на скалпа. Дано да е хубава, че дори и след боядисването пак ми се омазнява бързо косата!

# 221

Дано ме разбрахте и чакам отговори!!![/i]

Ексфолиантът е гъст. Добре стърже, но не толкова, колкото класическият. Маслото, по-скоро кремът, е хубав също. Ароматът им е приятен. Препоръчвам ги!
Само ефектът на затопляне не е достатъчен за мен. Но за това си имам парафиновият от Спа серията.  Wink

Пяната за коса не я опитах - ползва се след миене. Дават я против пърхут и омазняване на скалпа. Дано да е хубава, че дори и след боядисването пак ми се омазнява бързо косата!

Стики, много ти благодаря за мнението.... чаках с нетърпене някой да пише!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Аз смятам доста неща да поръчам от 12 кампания. Най вече от серията Спа, чудни са тези продукти.
Лекия лосион за тяло с Шеа
Хидратираща маска за лице с Шеа
Успокояваща маска за очи Аризонски пясъци
Имам чувството че преди Коледа ще окомплектоват тези продукти за подарък по техен избор за това сега ще използвам да си ги взема.

Не съм ползвала нищо от серията Naturals.
Някой може ли да даде отзиви за спрея за тяло с кокос и папая и спрея за лице с алое и авокадо. Дали овлажняват добре и миризмата приятна ли е.

Много ми хареса новия душ гел на Senses- Selebrate me. Фин аромат, страшно приятен. Ще поръчам сега и лосиона за тяло. Дано и той е така сполучлив.

Двоумя се за дългото колие с сините елементи от стр. 51. Харесва ми на снимката и то доста. Розовия комплект четки за грим и те са ми още под въпрос.

# 223
  • Бургас
strandwasser, спрея за лице с алое и авокадо всъщност е тоник. Не мирише особено приятно /според мен/. Лично аз предпочитам от същата серия "Сини водорасли и бамбук" или "Соя и лимонова трева", но ги няма в този каталог. Спрейчетата за тяло ги използвам против комари лятото и имат ефект. Лосионите за тяло и душ геловете от серия Naturals ми допадат повече като ефект от тези от серия Senses. Любима ми е черешата.
Успокояващата маска за очи Аризонски пясъци всъщност си е околоочен гел и може да се ползва ежедневно, И той не мирише особено приятно. С шеа нищо не съм ползвала и не мога да ти бъда от полза. Бижутата често изглеждат много по-често по-добре на снимка  Stop

# 224
Искам да попитам доволни ли сте от сенките perfekt wear ?Гледам че в кампания 12 са 2 продукта за 11,90.Та съм харесала сенки...Събират ли се в гънките на клепача,размазват ли се или са мазни?Споделете впечатления моля Blush Също и за защитното течно червило?
Не че мога да се гримирам добре...обаче обичам да си копувам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт