Avon XI

• 12 698
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
И по-добре!

Мен ме е яд за мъжкия Сърендър - беше мноого готин!

# 241
Ех,тази оранжева серия с витамини е невероятна.Не мога да спра да я хваля.Всичко си набавих от нея и съм адски доволна.По рано така беше със зелената за мазна и смесена кожа,сега със витаминената...явно си ми е дошло времето да мина на нещо по подхранващо.Единствено гелчето за очи нямам,но сега ще си го поръчам и него с намаление.Нощния крем мирише малко странно,но пък действието му е много добро.Препоръчвам Peace
От златната чанта също съм доволна,много е ефектна и всеки който я види я харесва.

# 242
  • Бургас
`що бе Мимка, аз пък много харесвам как мирише оранжевия нощен крем newsm78, а околоочния е всъщност гел и имам няколко приятелки изключително доволни от него  Wink

# 243
Мими на тебе гел-пяната за лице изсушава ли ти кожата? Аз в момента я ползвам, кожата ми е смесена и ми опъва малко...

# 244
  • София
Ех,тази оранжева серия с витамини е невероятна.Не мога да спра да я хваля.Всичко си набавих от нея и съм адски доволна.По рано така беше със зелената за мазна и смесена кожа,сега със витаминената...явно си ми е дошло времето да мина на нещо по подхранващо.Единствено гелчето за очи нямам,но сега ще си го поръчам и него с намаление.Нощния крем мирише малко странно,но пък действието му е много добро.Препоръчвам Peace
От златната чанта също съм доволна,много е ефектна и всеки който я види я харесва.

от оранжевата серия имам маската за лице и съм супер доволна  Simple Smile

# 245
Някой ползвал ли е лака за коса на Avon?Моля за отзиви: дали е траен ,слепва ли косата .... 

# 246
  • anywhere
Някой видя ли на живо кристала на Сваровски? Обмислям парфюма с камъка за подарък на майка ми, интересува ме дали изглежда тежкарски, или панаирджийски?!  Thinking И изобщо Сваровски ли е?  newsm78

# 247
  • София
За Зъхи

ей кво пише Стики по въпроса

Кристалът е Сваровски - потвърди го и една позната, която работи със скъпоценни камъни. А и както казах вече, е много голям!
Самият аромат е интересен - развива се с течение на времето. Ама това време е кратко.  Joy
[/quote
]

Mr. Green

# 248
Мими на тебе гел-пяната за лице изсушава ли ти кожата? Аз в момента я ползвам, кожата ми е смесена и ми опъва малко...
Супер лека е.В сравнение със зелената е много по мека и хич не ми изсушава лицето.Даже бих казала-напротив,много щадяща е и в комбинация с другите продукти от серията кожата става много хубава.

Янче,знам ли и аз...нощния крем ми е малко странен на миризма.Не,че мирише лошо,но просто странно.Или не съм му свикнала...

# 249
  • Бургас
мами, да споделя:
от десетина дни ползвам дневния крем от Аню Ретроактив и нещо хич не мога да го харесам Tired, не ми е приятна миризмата и ми идва малко по-мазен за моята смесена кожа. Имах по-големи очаквания и със сигурност ще пропусна нощния /а си го бях набелязала за след като ми свърши сегашния от оранжевата серия от който съм много доволна Crossing Arms/. Дано не се разочаровам и от околоочния серум ooooh!

# 250
Здравейте,
искам да ви питам следното:

имам една клиентка която искаше да си поръча от серията Accolade, но аз знам че тя е за зряла кожа (а момичето е по 30 години) и затова я посъветвах да си избере или от оранжевата серия или от синята (щото е с нормална към суха кожа). Само че тя има от оранжевата серия и не я харесва много (за сметка на това мен много ме кефи, но всякакви видове кожа има). Отделно тя има чувството че има признаци на стареене?? А пък и иска по-гъст и мазен крем за през зимата и сега ме пита кое е по-подходящо синята серия или Ageless results. Вие какво ще ме посъветвате да и препоръчам.
Или пък да и препоръчам сега да си вземе мостри пък на другия каталог да си поръча каквото и е харесало.
Ако пък някои има мостри, ще ми продаде ли от двата вида за да и дам да си тества на нейната кожа.

Благодаря много предварително.

# 251
  • София
препоръчвам Ageless results  Peace

# 252
мами, да споделя:
от десетина дни ползвам дневния крем от Аню Ретроактив и нещо хич не мога да го харесам Tired, не ми е приятна миризмата и ми идва малко по-мазен за моята смесена кожа. Имах по-големи очаквания и със сигурност ще пропусна нощния /а си го бях набелязала за след като ми свърши сегашния от оранжевата серия от който съм много доволна Crossing Arms/. Дано не се разочаровам и от околоочния серум ooooh!

А Яна доста си издържала с Ретроактивния.  Peace Аз си вземах дневния като за начало заедно с околоочния. Но миризмата също не можах да я понеса. Само веднъж се намазах и това беше. Някак си една такава старовремска миризма и ме подлудява.

Иначе за действието на самия крем съм чувала много хубави неща. Знам, че миризмата не е важна за качеството, на просто не мога да я търпя.
Между другото и на мен ми идва мазен, а не съм с мазна кожа. Тежък е някак си. Може би за суха кожа е по подходящ.

# 253
  • на терасата
Цитат
препоръчвам Ageless results

Кой точно, дневен, нощен или и двата?
И с каква кожа си?

# 254
  • София
Цитат
препоръчвам Ageless results

Кой точно, дневен, нощен или и двата?
И с каква кожа си?

Купуват ми я цялата серия клиентки и със суха и с мазна кожа и са много доволни, аз само съм пробвала мострите - хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт