Нашите кухни - 84

• 52 076
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

inska_maslinka,
да обърна внимание, може би е от програмата за интериора , но все пак - хладилника ви да се отваря на другата страна, иначе ще се побъркате : ))))  във времето.

# 166
Това с отварянето на вратата съм се чудела винаги как се решава, но мъжът ми ме "светна", че вратите на хладилника се обръщат... не го знаех    (... да си призная )

# 167
  • Варна
Не знам дали всички могат. Да не се окаже модел, който не може и ще стане ... кофти.

А и за обръщането се оказа ,че има проблем - имало е тема в мамата
https://www.bg-mamma.com/?topic=388113

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:33 от BVAR

# 168

inska_maslinka,
да обърна внимание, може би е от програмата за интериора , но все пак - хладилника ви да се отваря на другата страна, иначе ще се побъркате : ))))  във времето.
Предвидили сме го. Благодаря. Той е купен отдавна, дори прии преместването го удариха на няколко места отпред и много ме е яд. За съжаление така ще си го гледам Simple Smile

# 169
  • Варна
Hands Plus1
: ) Радвам се ,че сте го предвидили и съжалявам, че са го "разкрасили".

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 20:59 от BVAR

# 170
Малко магнити и картини на децата и няма да личи.

# 171
Имам въпрос, имате ли наблюдения какъв модел вратички без дръжки по-лесно се отварят?  И реално ли с такива дръжки да се отвори вградената съдомиялна?
https://balkanyug.bg/bg/matovo-pvc-pokritie-highgloss/mdf-vratichka-byal-turtsiya
https://balkanyug.bg/bg/mdf-vratichki-stepform/mdf-vratichka-iziform-turtsiya

# 172
Може да се отвори, но не е удобно. Вградената съдомиялна изисква сила за отварянето. Губят се нокти понякога.

# 173
  • Варна
За мен подобни вратички са ужасни,още повече за съдомиялна. Както и papi6 е казал, губят се нокти, удрят се пръсти...
Може да разгледате вариант с лайсна много по- удобен е за отваряне.

# 174
съгласна съм,че вариантът с лайсна е много удобен
но,посочената снимка нещо куца
лайсната трябва да е по-ниско от вратичката/или вратичката по-високо от лайсната/,за да може тя да захване с пръсти

# 175
  • Варна
съгласна съм,че вариантът с лайсна е много удобен
но,посочената снимка нещо куца
лайсната трябва да е по-ниско от вратичката/или вратичката по-високо от лайсната/,за да може тя да захване с пръсти

Отворих вратичката (на миналата), за да се вижда лайсната, иначе си е наред

# 176
Според мен, мивката не е проблем да си остане, където е, но кафемашината определено не е за там. Тая площ ще се използва по-рационално за поставка за сушене, отколкото за кафемашината. Аз бих центрирала котлоните върху фурната, така ще има известно разстояние до колоната и ще е по-удобно.

Според мен кафе машината е на точното място.Нашата също е до мивка и на такова място.Ами ОК си е.

# 177
Благодаря! Май ще избера профили Gola.

# 178
Помогнете, че съм голяма чуденка: къде да сложа мивката, като може да се премести евентуално съдомиялната. Изводите за канал и вода са на дългата страна близо до ъгъла.Дано да разберете схемата, че е дребничка. 

# 179
Ще изкажа лично мнение - в тази конфигурация бих сложила ъглова мивка и след нея съдомиялната. Така ще имаш плот между хладилника и мивката, както и между мивката и котлоните. Така ще оползотвориш ъгловия шкаф, който и иначе, дори с въртящите се механизми, не е най-удобен. И знам, че повечето потребители не са фенове на идеята за ъглова мивка. Но аз просто предлагам.

Принципно някой беше споменавал (май Бачкатор беше, но може и да бъркам), че е добре съдомиялната/пералнята да бъде между мивката и канала, където влиза долу, за да отмиват/прочистват наслагванията по канала от храна. Поне аз така го разбрах, но може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт