На пазар във Варна - тема 59

• 37 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
6 лв на място (седалка + облегалка). Момчето разпъна дивана, мина от всички страни, не се жали.
Понеже не съм ползвала такива услуги до сега, след това сух ли е дивана или трябва да съхне? Обмислям пране на матрак

# 211
  • Варна
Има остатъчна влага. Изпраха го на обяд в събота и човекът каза до другия ден по възможност да не го ползваме. Но беше жега, аз отворих балконската врата (южна стая) и за 3-4 часа беше абсолютно сух.

# 212
Някой знае ли дали и утре ще продължава ремонта на моста?
Трябва да пътувам за Обзор след 18ч и се чудя кога да тръгна.

https://www.varna24.bg/novini/varna/Ot-API-s-vazhna-informaciya- … ruhov-most-998821

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 14:18 от alethea

# 213
Какъв ремонт? Ние понеделник следобед се прибирахме от там,нямаше такова нещо. От вчера ли е започнал,че и на нас ще ни трябва след няколко дена?

# 214
  • Варна
Да, май съвсем скоро почна. Бях мярнала нещо в групата КАТ-Варна.

Не ща да зачеквам туристическите теми, но ако някой сравнително скоро е ходил в Сопот, ще се радвам на предложения за спане там Simple Smile

# 215
В морето.нет пише, че по Аспаруховия мост ще бъде ограничено движението днес от 13:00 ч. до 16:00 ч.

# 216
  • ВАРНА
Някой знае ли дали и утре ще продължава ремонта на моста?
Трябва да пътувам за Обзор след 18ч и се чудя кога да тръгна.

Баш 17.30 ч. - 17.45 ч. 18.00 ч. - ако се изтапаниш на моста ще ти дореве с крокодилски сълзи!  

Едната лента  само за към града и само във високата част на моста до бънджито - около 150-200 метра е затворено....но задръстването е огромно!  
  Всички заради топлото време ли или защото свършиха отпуските - но дори днес по обед сряда е пълен ад на моста!   Движиш се с 30-тина км в час и със спиране.  
Качването моста също не знайно зцащо е бавно и с опашки....въпреки че всички ленти от Варна към Аспарухово са отворени...трафикът е тежък  - претъпкано от камиони - бусове и всевъзможни мпс-та посред обед.

На входа на Обзор откъм  съборетината - някогашна дискотека има патрул всекидневно 14-17 часа - спират наред  за проверка за неплатени глоби!   

Също и на спускането от Бяла към Обзор накрая на трилентовото спускане на стеснението от три към две ленти  до дървото се крият!

# 217
  • Варна
Здравейте!
Имам много стари тетрадки, накои от тях изписани, а други не толкова. Знаете ли къде във Варна мога да отида и да ги предам, понеже не ми се струва редно да изхвърля толкова много хартия?

# 218
  • Варна
Аз ги слагам в контейнерите за разделно събиране, пред нас има такива.

# 219
Не ща да зачеквам туристическите теми, но ако някой сравнително скоро е ходил в Сопот, ще се радвам на предложения за спане там Simple Smile
Ако не е много късно и не е задължително да е Сопот-спали сме в Карлово, Семеен Хотел "ПАК ТАМ" миналата година. Много приятно място, на пешеходно разстояние от центъра, точно до музея на Васил Левски, мисля, че не предлагаха закуска обаче. Но в партера на хотелчето има страхотно магазинче за сладки неща и кафе..... Също ако останете там (нямам представа какъв е повода на пътуването де) препоръчвам Ресторант "Едно време"-страхотна храна и обслужване.

# 220
  • Варна
Отиваме на мотосъбор. Ще ни се да е близо, за да оставим моторите в хотела и да вървим пеша. Аз съм трезвеник, но другите пият Simple Smile

# 221
Някоя аптека по центъра, където да правят комбинации от капките на доктор Бах и цена?

# 222
  • Варна
Да, май съвсем скоро почна. Бях мярнала нещо в групата КАТ-Варна.

Попитай в темата Бял списък  на хотелите в България, раздел Туризъм в България.

# 223
Медицински маски ( 100 броя) от къде купувате? Къде мога да ги намеря на по-ниска цена?

# 224
  • Варна
Зависи за какво ти трябват. Ако наистина целиш предпазване, нямам идея. Ако ти трябва само за да имаш маска за да спазваш изисквания и да не плащаш глоби, китайците имат много изгодни цени за 100 и 200 броя. Но си пише, че не са антивирусни.

Общи условия

Активация на акаунт