На пазар във Варна - тема 59

• 37 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Фиола Владиславово. Има голям избор.

# 436
Мнение за обущаря в Младост срещу пазарчето над м-н Досев? Смяна на цип кожена чанта?

# 437
  • Варна
Продават ли се отделно кани за пасастор, стъклени или ПВЦ? Къде мига да намеря? Онлайн виждам само в комплект с уреда.

# 438
Здравейте! Къде мога да намеря магазин, в който има голямо разнообразие от зарядни устройства за лаптоп?

Jar Computers на Дубровник.
Виж онлайн какви зарядни предлагат.

# 439
  • Варна
Магазин с дънки за 15 годишен, размер 168, слаба фигура да сте виждали по-зареден? Или мъжки модели от най-малките, но с малък ханш? В ХМ има ли избор, последно беше направо.. празно. Приемам съвети, че моят тийн мога да го закарам най-много в един магазин.
Вчера обикалях за тийна със същите изисквания и мерки, но трябваше да не са скъсани ( за училище) . В HM, Reserved и Зара мъжките серии има скини, 29 размер. За сина ми пак трябва колан, но не е фрапиращо.  На един етаж в Гранд мол, може да се брои за един магазин  Simple Smile

# 440
В Мадара (въпреки, че не го харесвам този магазин) съм намирала за високи и слаби момчета дънки и панталони.

# 441
  • Варна
А на който му е далече Мадара, да отиде във Фамилия на ул. Железкова. Grinning

Между другото, там си намерих терлички за маратонки (бях питала тук), не се виждат, не се смъкват от петата. Цена 1.50 лв. Sunglasses

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 16:24 от Киса

# 442
  • Варна
Продават ли се отделно кани за пасастор, стъклени или ПВЦ? Къде мига да намеря? Онлайн виждам само в комплект с уреда.
За пасатора използвам обикновена пластмасова мерителна кана от 1л. А и всеки буркан от компот става

# 443
  • ВАРНА
МОмичета,да препоръчате магазин за стелка,в който има консултация и си разбират от работата ? Някъде около Санита до Окръжна болница ми казаха,че изработвали индивидуални,но нито име,нито точен адрес знаеха ...

# 444
  • Варна
На сина ми правихме ортопедични стелки точно в двора на Окръжна болница - като се влезе откъм Спешния център , подминаваш и след него в дясно има алуминиеви бараки. Мисля че беше първата, залепена за болницата - магазин за ортези (май се наричат) - патерици, колички, перуки, ортопедични обувки..... Там изготвят индивидуални стелки - доволна съм, а отидох по препоръка от приятелка.

# 445
Вещица,да не е това?
От там си купих ортеза като си бях счупила крака,правят стелки

# 446
  • Варна
Това на снимката са магазините под кооперацията. Когато правихме стелките  ателието/магазинът беше отсреща. В Алуминиевите бараки. Скоро не съм ходила, но предполагам, че е все още там.

Р.S порових в Гугъл - Артлика се казва ателието и е точно в бараките след спешния център.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 08:55 от BЕЩИЦА

# 447
  • Варна
Здравейте на всички. Доста полезна информация споделяте.
По въпроса за стелките. Бях видяла оферта в Грабо за фирма, която изработва индивидуални стелки. Ето адреса:
Скрит текст:
. Аз не съм поръчвала, понеже ми се сториха скъпи.
От известно време по радиото върви реклама за друга фирма, която работи в Св.Марина - Foot Care. Също нямам лични впечатления.

# 448
  • Варна
Има ли все още Le chef и офис на TCV в Гранд мол? Не съм ходила и месеци, не знам какво е оцеляло след ИП.

# 449
Има ли все още Le chef и офис на TCV в Гранд мол? Не съм ходила и месеци, не знам какво е оцеляло след ИП.
Le chef има, за TCV не зная.

Общи условия

Активация на акаунт