На пазар във Варна - тема 59

• 37 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Morgana само фейсбука му имам. Това е профила му, ако решите да го откриете и да му пишете. За съжаление, само с това мога да помогна.
Скрит текст:

# 496
  • have faith and be patient ..
Момичета свестен детски кардиолог, освен д-р Емил Христов?

# 497
Някой може ли да сподели читава месарниц/и за свинско и пилешко месо в района на окръжна болница, Лидл, Чаталджа-пазара, улица Брегалница, да бъде прясно и на добри цени. И ако може да предлагат опция за мелене Blush

Наскоро от две места ми препоръчаха магазина на ул. Топра Хисар 16-  "Дева - Андреев" . Не съм вземала лично, но това ще е следващото място , което ще пробвам, защото от ЦенителЪ на Битоля последните 2 пъти месото беше жилаво и зелено от вътре/ вземаме предимно вратни пържоли и бут за пастърма/ .

# 498

Д-р Петър Шивачев
  Преди около 4 години преглеждаше в мед. център "Надежда" до ДКЦ 4  ,платено- 80 или 100 лв.беше тогава.

# 499
  • Варна
И аз съм за Шивачев. Племенникът ми, само той го лекуваше.

# 500

Д-р Петър Шивачев
  Преди около 4 години преглеждаше в мед. център "Надежда" до ДКЦ 4  ,платено- 80 или 100 лв.беше тогава.
Точно и аз за него щях да пиша, но не успях да се сетя името. Той ми прави феталната ехокардиография. За това, за което бях при него съм много доволна от отношението и вниманието. Все още си е там. Тази година ходих.

# 501
  • Варна
Аз също съм от доволните от доц. Шивачев. Всъщност това са двамата най-известни детски кардиолози във Варна. Миналата година преглеждане по Здравна каса в ДКЦ към Терапията. Може би още преглежда, нямам актуална информация. Малко трудно става записването на час(в определен ден, който ще Ви кажат от ДКЦ), но не е невъзможно.

# 502
  • have faith and be patient ..
Благодаря, имам направления, дано успея да ги използвам, ще го потърся

# 503
+1 за доц. Шивачев. Има и една млада специалистка д-р Калина Ганева, работи в неговия екип, много е мила и внимателна, но за съжаление нямам координати, дори не съм сигурна дали преглежда в ДКЦ. Аз я знам от детско отделение в Св. Марина.

# 504
Подариха ми сребърен пръстен, но ми е голям  .
Къде мога да отида, за да го стеснят  ?

Разширявала съм сребърен пръстен в Арженто до кръстовището на Икономическия университет - не личи, че е разширяван. Предполагам, че могат и да стесняват.
и аз там нося сребърни накити за ремонт,дори в момента съм оставила и трябва да мина да ги взема.

# 505
  • Варна
Здравейте, ако имате наблюдения върху школа "Астория"-  най-вече за английски език, мисля да се запиша там, но ако имате отзиви относно други школи, моля, споделете Simple Smile

# 506
  • Varna
Търся хубава бурата, в Лидъл ми харесва, но има много рядко ?

# 507
  • София
Търся хубава бурата, в Лидъл ми харесва, но има много рядко ?
Бурата купувам от магазин Родопа Милк, имат няколко вида, най-много ни харесва тази в кутия( 2 броя са вътре за около 7-8 лв).

# 508
Здравейте,  къде във Варна мога да занеса олекотена зимна завивка 200×200 за да ми я изперат. Сама няма как да се случат нещата.  Благодаря.

# 509
  • София
Здравейте,  къде във Варна мога да занеса олекотена зимна завивка 200×200 за да ми я изперат. Сама няма как да се случат нещата.  Благодаря.
Здравейте, препоръчвам химическото чистене в сградата на Двете Кули, намира се на ниво -1. Там нося за пране нашите завивки, якета, и др.

Общи условия

Активация на акаунт