На пазар във Варна - тема 59

• 36 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА
Моля за съвет за добър невролог във Варна, травма на ходилата е проблема ...

# 571
Някъде да сте засичали сабо на Ромика? (В магазини Ромика нямат, та търся в други магазини, проверих известните онлайн магазини за обувки - също няма) Или сабо с принт на зебра?

# 572
  • Варна
Моля за съвет за добър невролог във Варна, травма на ходилата е проблема ...

Д-р Кокарешкова! Имайте предвид, че записването става трудно, има много желаещи.

# 573
Моля препоръчайте сервиз, където ще ми поръчат нов халоген и ще го монтират ?
Тази вечер явно някой наркоман е вилнял на улицата, където паркирах и осъмнах без .

# 574
  • Варна
От години се доверявам на Косев сервиз (Николай)
В ЗПЗ се намира.
Звъни какво има, поръчва и прави.

# 575
  • Варна
И аз моля за препоръка за лекар ! Имаме нужда от детски ендокринолог за изследване на щитовидна жлеза , детето е тинейджър, не е съвсем малко . Ако, някой е посещавал такъв и е доволен / или пък не/ , моля за отзиви.

# 576
  • Варна
За дете не знам, аз ходих при доктор Магардичян в клиника Младост, след препоръка от приятелка, която има дългогодишни проблеми със щитовидната жлеза. Час записах чрез Супердок. Знам, че Сарджева е хвален специалист, но и часовете са за доста напред във времето.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:38 от Blue Turquoise

# 577
За невролог - Георги Щилянов. Водих детето на частно, 50 лв беше прегледа и записах час от днес за утре. Аз ходих по ЗК в ДКЦ 4, записах час 2 месеца по-рано и там чаках 4-5 часа. Има адски много хора при него. Но пък той обръща внимание на всеки, прегледа трае поне по 1 час, разпитва, преглежда.  Откри грешки при предни мои изследвания на гръбначния стълб. Препоръчвам, но ако е по ЗК се искат здрави нерви за чакане пред кабинета...

За ендокринолог - с 10 ръце препоръчвам д-р Сарджева. От 12 години съм и пациент и съм много доволна и от отношение, и от всичко. Но и там наплива е ужасен. Поне 2 месеца ще се чака по ЗК за час. Аз звъннах онзи ден и имам час чак за 4 декември. Иначе записва и на частно, там шансовете са по-големи за по-скорошен час.

# 578
И от мен глас за Магардичан. Работи много внимателно, изслушва, постоянно си води записки, докато говориш, и накрая дори пред теб отхвърля или потвърждава без да бърза да ти лепне диагноза. Може би понеже е млад го подцених, но останах с много добро впечатление.

# 579
  • Варна
Благодаря и на трите ! Казаха ми, да търсим специално детски ендокринолог . Сарджева е прекалено натоварена.

# 580
  • Варна
И от мен глас за Магардичан. Работи много внимателно, изслушва, постоянно си води записки, докато говориш, и накрая дори пред теб отхвърля или потвърждава без да бърза да ти лепне диагноза. Може би понеже е млад го подцених, но останах с много добро впечатление.

А моя близка приятелка не е никак доволна от отношението му. Тепърва ще види дали назначеното лечение е резултатно.

За всеки лекар има и положителни и отрицателни мнения.

# 581
В темата май беше коментирано за пробиване на уши на бебе,дом Младост ми се върти в главата,друго място има ли?И кой пробива там,козметик ли е?

# 582
  • Варна
Мисля, че е лекарка. Аз съм водила дъщерята там.

# 583
В дом Младост е лекарка която пробива уши. Дъщеря ми при нея ходи.

Аз ходя от над 12 години при Сарджева. Има модерна апаратура.
Много добри отзиви от близки лекари приятели съм чувала за д-р Магардичан.
И да, от всеки лекар има доволни и недоволни.

# 584
Благодаря ви,и аз предпочитам лекар ,трябва да запазя и час нали?

Общи условия

Активация на акаунт