На пазар във Варна - тема 59

• 37 287
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Къде продават прежди във Варна?
Виж в подлеза на Македонски дом и в близост, магазина пред хотел Дивеста.

# 181
  • ВАРНА
Къде има детски маски за многократна употреба ? Искам да купя за училище ...

# 182
  • Варна
Шампоани и сапуни на тази марка да сте виждали?

Това е турски бранд. Не съм ги срещала тук, но може да проверите в магазините с турски стоки и евентуално да си поръчате и да доставят.

# 183
Къде в града мога да намеря чугунени тигани?

# 184
  • Варна
Къде има детски маски за многократна употреба ? Искам да купя за училище ...

В уличките под Чаталджа съм виждала в едно магазинче да продават различни видове. На Цимерман се пада, близо до магазинчето за професионални продукти за коса, май точно него са го споменавали тук, затова го давам за ориентир.

Днес обаче е почивен ден и едва ли ще работят. Ако не ти е супер спешно да вземеш днес, мога утре като отивам на работа да хвърля едно око и да пиша.

# 185
  • Deutschland/HE
На бул. Цар Освободител (между ул. Марин Дринов и ул. Цар Асен, до магазин Рая тойс) има ателие за работно облекло и там има и детски и за възрастни, по 3лв/бр.

# 186
Шампоани и сапуни на тази марка да сте виждали?

Това е турски бранд. Не съм ги срещала тук, но може да проверите в магазините с турски стоки и евентуално да си поръчате и да доставят.

Има ги със сигурност, от една малко квартално магазинче съм взимала от крема за ръце, който е невероятен, там обаче не зареждат редовно. Сигурна съм че съм ги виждала и на друго място, но откакто видях поста вчера се опитвам да се сетя къде и не успявам.

# 187
Привет на всички!
Моля, някой да препоръча от къде  да си купя/поръчам пердета евтино!
Става въпрос за тънки пердета, съвсем изчистени, бели, без мкого фигури, цветя и т.н.
Блаходаря!

# 188
Мойте пердете са от Хоум Макс подобни. Чист тюл, леко екрю. Там и ми ги ушиха.

# 189
  • Варна
Ние си поръчахме тънки пердета от едно магазинче на ъгъл, по ул. "Баба Тонка", почти никакви пари не взеха за ушиване. Бяха 10 лв. на метър. По същата улица има още 2 или 3 магазина за пердета. Има и един аутлет (на Стела хоум ли беше) на ул. Бенковски, там са доста евтини, около 6 лв./м.

# 190
Аз си купих от Айко, турски чугунен, Lava e марката. Доволна съм, пека без мазнина тиквички, патладжан и червен пипер за кьопоолу. Минуса за мен е, че малко трудно се почиства.

# 191
Здравейте, харесах си килим от сайта марибела шоп, но много ми е странен сайта а и 15 лв.  доставка много ми се стори. Няма никаква информация за този сайт. Моля някой ако е поръчвал нещо от него да сподели мнение. Благодаря предварително

# 192
Аз си купих от Айко, турски чугунен, Lava e марката. Доволна съм, пека без мазнина тиквички, патладжан и червен пипер за кьопоолу. Минуса за мен е, че малко трудно се почиства.

Колко см е в диаметър? Емайлиран ли е?

Въобще не излиза да имат чугунени тигани, нито марката Lava.

# 193
  • Варна
Не знам за сайта, но 15 лв за доставка на килим ми се струва нормална цена. Те си тежат, а и място заемат.

# 194
Гледам в Грабо ваучери за пране на килими -
Кой ще ми препоръчвате Тайпан Трейд или Силвест ? Макар че повече клоня към вторите, тъй като видях че предлагат и почистване на матрак .

Общи условия

Активация на акаунт