На пазар във Варна - тема 59

• 37 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Може би й трябва за днес Simple Smile

# 376
  • Deutschland/HE
Вярно Simple Smile

# 377
За виното проверете и в магазин Аванти. Имат магазини на ул.Бенковска и на ул.Дубровник. Цените им са доста добри и има избор

# 378
Удължители за сутиен във всички магазини ли за бельо мога да си намеря?

# 379
  • Варна
От Шихо ( зад пазара на Чаталджа) съм вземала. Има различни ширини и цветове.

# 380
Подкрепям горния пост за тортите с препоръчаните Nino's cake❤Много красиви ги прави!
Аз съм доволна и от Сладучи, ообено мъфинчетата❤😁

# 381
  • Варна
От Шихо ( зад пазара на Чаталджа) съм вземала. Има различни ширини и цветове.

И аз оттам купувам. Но последния път (преди месец) нямаше голямо разнообразие. Търсих бежев, едвам намерих един, и то беше последен и не много същия цвят като сутиена.

# 382
  • ВАРНА
Удължители за сутиени има на Колхозен пазар до Елитис.Там са разположени два магазина за бельо-мъжко и дамско.В дамския,даже има сутиени с големи номера,каквито не съм откривала другаде.

# 383
Точно от тях взех и аз като бях бременна,че ми трябваха.Има голям избор,само обърнете мнимание за каква ширина и колко телчета,че аз взех различни,че не помнех какво ми трябва точно...

# 384
Благодаря на всички за удължителите. Тези дни ще мина натам.

# 385
Благодаря Ви!
Препоръчайте ми лаборатория за PCR с бърз резултат, може и пул тест.
Най- добър вариант за цена (95 лв)  и скорост е в лаборатория която се намира до МЦ Хелиос в двора на окръжна. Ако сте лице към Хелиос тръгвате ваше ляво и през 5 метра виждате опашка. Направихме в8:00 резултатът излезе в 13:00. Има и експресен тест за един час но беше 170 лв. Но предполагам не ви се налага чак толкова бързо.
Сега ще потърся името на лабораторията.

Точно така,лабор експрес са, там е част само за ковид изследвания. Отиваш и чакаш на опашка. Има хора от 7:30 сутринта.

# 386
Здравейте! Има ли склад във Варна за почистващи и перилни препарати? Благодаря Ви предварително!

# 387
Дами,на мен ми трябва препоръка за добър хладилен техник,от който сте доволни ,благодаря!

# 388
Благодаря Ви!
Препоръчайте ми лаборатория за PCR с бърз резултат, може и пул тест.

Аз си правих в Ситилаб в двора на окръжна направих го в 14:00 в 18:00 беше готов.

# 389
  • Варна
Благодаря на всички за PCR, засега отпадна. Ще видим октомври, дали пак ще се изисква.

Общи условия

Активация на акаунт