На пазар във Варна - тема 59

• 37 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Знаете ли къде мога да намеря дървени букви на латиница, с които се изписва име на бебе? Сайтове за поръчка намерих, но ми трябва нещо налично. Ето такива:
Скрит текст:

# 361
Здравейте наближава рождения ден на сина ми, който става на 2 години. Може ли да ми препоръчате откъде мога да поръчам торта със захарни фигурки. Амбелино и Дъга гледах, но точно от моделите им със захарни фигурки нищо не избрах. А другаде ми се сториха скъпи над100лв. за торта. Преди съм поръчвала от една сладкарница Джое, но разбрах че са затворили. Благодаря предварително!
За детски рожден ден мисля са много подходящи тортите на Катерина Костадинова.Има каталог при нея,но аз всяка година правя там по избор на сина ми. Тоест с наша картинка. Цените са приемливи,а фигурките невероятни.

# 362
Знаете ли къде мога да намеря дървени букви на латиница, с които се изписва име на бебе? Сайтове за поръчка намерих, но ми трябва нещо налично. Ето такива:
Скрит текст:

В Слънчоглед мисля ,че има.Също в Хиполенд,но са цветни и отзад с двойнозалепващо.

# 363
Скрит текст:

Гледах букви дървени в неделя на пазара който се организират до ФК.

# 364
  • Варна
Благодаря Ви!
Препоръчайте ми лаборатория за PCR с бърз резултат, може и пул тест.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 09:47 от Blue Turquoise

# 365
  • Deutschland/HE
Лаборекспрес или Лина

# 366
  • Варна
Че Лаборекспрес правят ли тестове за ковид? Моя приятелка лятото ходи за кръвна захар и каза, че върнали един куп народ, които искали да се тестват за ковид.

# 367
  • Варна
Правят, сега звънях, само на Брегалница 4. Без записване на час, чакаш и толкова.

# 368
  • Deutschland/HE
Да, ХайСпийд правят тестове и известно време бяха най-евтините тестове 95лв. В Лина ги правят на ул. Мадара и там се виеха едни опашки лятото.

# 369
Трябва ми бутилка от това Розе https://casavino.bg/shato-minjuti-roze-et-or-kot-d-o-provans-2019-0-75-l

Дали знаете другаде освен Casavino да сте го мяркали ? И всъщност къде в града има магазини с голям избор на такива вина .....

# 370
Трябва ми бутилка от това Розе https://casavino.bg/shato-minjuti-roze-et-or-kot-d-o-provans-2019-0-75-l

Дали знаете другаде освен Casavino да сте го мяркали ? И всъщност къде в града има магазини с голям избор на такива вина .....
Магазин Складът,срещу Лидл на Битоля.Много избор от алкохоли,вина и шампански.Продавачите са доста запознати и добре консултират,точно за това не знам,но избора е голям.

# 371
  • Deutschland/HE
Складът имат магазин и в Левски, точто срещу Билата (Мамс енд ми център). Може да видите и на Морска гара, лятото имаше и хубави вина.

# 372
Благодаря, сега ги попитах, но точно това го нямат.
Та продължавам да го търся .
Най-странното е, че ако го поръчам през някакъв магазин в София ще ми излезе по-евтино отколкото ако го купя на място в Касавино .

# 373
Проверете и тук за въпросното вино - https://www.facebook.com/koseartwine Simple Smile

# 374
  • Deutschland/HE
А дали го няма в Метро? Те също зареждат по-отбрани алкохоли.
А какво те възпира да го поръчаш онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт