На пазар във Варна - тема 59

• 37 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Момичета, познавате ли човек, който да открива вода и евентуално да копае кладенци?

# 346
И аз живо се интересувам,но на мен ми трябва човек ,който да извършва сондаж на 50-60 м. Намерихме някакви в интернет,но ми се иска да стане работата на по-ниска цена.

# 347
А аз моля да препоръчате къде носите картини да ви ги сложат в рамки и сте доволни.

# 348
  • varna
Най-изгодно излиза в Империал. Намира се на ул.Кюстенджа, това е пресечка на Брегалница.

Сестра ми е художничка.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 21:32 от ali

# 349
  • Deutschland/HE
Най-добро обслужване и съвети съм получава в ателието до Окръжния съд, ул. Шопен се води.

# 350
Благодаря ви за препоръките!
А дали става в същия ден или трябва да оставя картината и да я взема в друг ден?

# 351
  • Варна
На "Шопен" наистина са добри, но не са евтини. В моя случай рамкираха 2 картини след 3 дни, но бяха други времена и вероятно са имали доста работа. И на мен не ми беше спешно. Така, че на място уточнете. Никой не може предварително да каже.

# 352
Благодаря, stenly!

Бях обещала да дам отзиви като ми монтират плисе щорите,доволна съм,поръчах ги в Чайка за 1800 лв.,за същите вид и размери в Шикови ми поискаха 3200 лв.

# 353
Здравейте наближава рождения ден на сина ми, който става на 2 години. Може ли да ми препоръчате откъде мога да поръчам торта със захарни фигурки. Амбелино и Дъга гледах, но точно от моделите им със захарни фигурки нищо не избрах. А другаде ми се сториха скъпи над100лв. за торта. Преди съм поръчвала от една сладкарница Джое, но разбрах че са затворили. Благодаря предварително!

# 354
Бих препоръчала сладкарница Мечо пух. /под цветята на Чаталджа/.

# 355
Дами, къде в града мога да отида и да ми ушият на място пердета освен Айко?

# 356
Здравейте наближава рождения ден на сина ми, който става на 2 години. Може ли да ми препоръчате откъде мога да поръчам торта със захарни фигурки. Амбелино и Дъга гледах, но точно от моделите им със захарни фигурки нищо не избрах. А другаде ми се сториха скъпи над100лв. за торта. Преди съм поръчвала от една сладкарница Джое, но разбрах че са затворили. Благодаря предварително!

Потърсете https://www.facebook.com/NinoCake/

# 357
От Амбелино поръчах торта за погача и беше много хубава,имат огромен избор от захарни фигурки,5 лв доплатих за бебе в листо.

# 358
Аз основно ползвам Сони - М ,един път съм взимала и в Домко,говоря за покупка на материал и ушиване. Сони съм ги ползвала и само за ушиване на завеси с мой плат.

# 359
  • Варна
Навсякъде,  където предлагат пердета могат да ги ушият.

Общи условия

Активация на акаунт