На пазар във Варна - тема 59

• 37 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Знаете ли къде продават домашни чехлички или джапанки с бодлички или точки, които да масажират стъпалото? Намирам онлайн, водят се терапевтични, ама цената е Anguished Болят ме крачкАта и си мисля, че ефектът им ще е приятен...

# 541
  • Варна
Имам едни обувки естествена кожа, които не мога да нося, опират ми на големите пръсти.
Чудя се дали обущар може да ги разшири или само на ширина разширяват?
И ако е възможно, препоръки за такъв, желателно в райони Чаталджа, Чайка, Левски в долната му част...

# 542
Обичам да ходя на колхозния пазар, но съм запомнила донякъде от кои търговци ми е приятно да пазарувам. А на останалите просто им оставям стоката, подминавам и ги оставям да викат, без да си го слагам на сърце. Приемам го като тренировка за здрави нерви.

# 543
  • Варна
Имам едни обувки естествена кожа, които не мога да нося, опират ми на големите пръсти.
Чудя се дали обущар може да ги разшири или само на ширина разширяват?
И ако е възможно, препоръки за такъв, желателно в райони Чаталджа, Чайка, Левски в долната му част...
Обувки се разширяват само на ширина. За съжаление, на дължина не се разширяват.

# 544
  • ВАРНА
Наистина ли са отворили Джъмбо в Гранд Мол Варна??

# 545
Наистина ли са отворили Джъмбо в Гранд Мол Варна??
Не

# 546
Въпросът ми за е пазар във Варна, но малко буквално.
Само аз ли изглеждам глупачка в очите за продавачите на Колхозен пазар? Само мен ли навикват или прецакват в 2/3 от пазаруванията, с изключение на щандовете за домати и краставици?  Само там мога да посоча или докосна това, за което ще си дам парите. Иначе... безброй примери:
*избирам по-скъпи плодове (като един балък), сипват ми отзад със съмнително качество, следва или си плащам мълчаливо, ако се обадя, ме навикват
*Опитвам да си избера - навикват ме.
*Питам мога ли да си избера, надменно ме пращат на м..та си или ме... навикват.
Случай от днес - посочвам кой грозд бяло грозде искам и докато го тегли, посягам към черно. То се оказва миниатюрно гроздче, затова го оставям и посягам към по-голямо. Искам да си го купя. Сергията вече затваря. Най - вероятно ще хвърли част от недълготрайното грозде, но... леле какво настава! Крясъци, че съм изровила и изронила всичко. Защо да го правя? Аз уважавам храната. Но от друга страна кой има право да ми каже за какво да дам собствените си левчета? Искам да знам грешката в мен ли е? Нямам нужда от такива емоции и ще избягвам този пазар, с изключенията, които споменах.
Колхозният е гаден пазар с кофти стока като цяло,продавачите са нелюбезни,но винаги си избирам,а ме е овикал не знае какво ще му чуят ушите. Рядко ходя там де,на мен си ми е любим синия пазар,всички са любезни,навсякъде си избирам,но и се старая да пипам минимално стоката,не ровя.

# 547
  • Варна
Коя е малката сграда на АГ точно до бариерата?
На окръжна им знам малката сграда с кабинетите на ъгъла с Ген. Колев и Цар. Освободител, но коя е на АГ?
Идея си нямам и за коя бариера става въпрос...

# 548
Ами както си написала така е,завиваш след Бенита и гледаш в ляво ,има вход към паркинга и бариера,там по едни стълбички си вътре.Залепена е за АГ ,не може да не в видиш.

# 549
  • Варна
Веднага след Бенита (където е входа и на Лидл) или горната?
Аз писах за друга-на окръжна.

# 550
# 551
Много селски ми е колхозният пазар, така изглежда. Продавачите също

# 552
Единственото хубаво на колхозния пазар е една сладканичка със соц цени,  пристан за пенсионерски срещи. В нея с мъжо ядяхме сладки неща,  докато чакахмее детето да си свърши урока в неделя в десет сутринта. Другото на колхоза не струва - вечно са ме измамили в ресто, тегло и качество на стоката.

# 553
В тази сладкарничка ходя винаги до тоалетна като съм в района. Grinning
Много ми е циг@нско там ,отдавна не съм ходила.

# 554
  • Варна
Пазарът отдавна е завладян от малцинствата. Мизерия.

Общи условия

Активация на акаунт