На пазар във Варна - тема 59

• 36 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?
[/spoiler]
В Манджера съм виждала яйца, наденички (английска закуска), иначе имат и обичайните тестени закуски.

# 616
  • Варна
Благодаря много! Приятен ден!
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали препоръки за сервиз за лаптопи извън гаранция? Таблетът ни не се зарежда - предполагам е проблем в буксата. Марката е Huawei MediaPad.
Вчера бяхме тук http://www.varsys.net/.
Останахме доволни,много компетентен персонал.
Намират се в уличката срещу мебелен магазин "Мондо" на ул.Отец Паисий"

# 617
  • Варна
Имам нужда от жокер, търся Термофор (онези грейчици, които се пълнят с топла вода), но ми трябва малка, искам да я ползвам за синузита си.(колкото длан може би). Онлайн намерих, че до окръжна ги предлагат в един магазин, но ми се иска още идеи за магазини , ако там няма да не се лутам да обикалям.
Ако някой е виждал моля да ме насочи, района няма значение с кола съм. Ето такава търся:
Скрит текст:
В Декатлон?

# 618
  • Варна
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали препоръки за сервиз за лаптопи извън гаранция? Таблетът ни не се зарежда - предполагам е проблем в буксата. Марката е Huawei MediaPad.
Вчера бяхме тук http://www.varsys.net/.
Останахме доволни,много компетентен персонал.
Намират се в уличката срещу мебелен магазин "Мондо" на ул.Отец Паисий"
Само тях ползваме за всичко.

# 619
  • Варна
Имам нужда от жокер, търся Термофор (онези грейчици, които се пълнят с топла вода), но ми трябва малка, искам да я ползвам за синузита си.(колкото длан може би). Онлайн намерих, че до окръжна ги предлагат в един магазин, но ми се иска още идеи за магазини , ако там няма да не се лутам да обикалям.
Ако някой е виждал моля да ме насочи, района няма значение с кола съм. Ето такава търся:
Скрит текст:

В Джъмбо съм виждала , малко преди касите , където са аптечките за автомобил и лепенките за рани. Среден размер са, не са много малки, но не са от най -големите . Преди около 2 месеца ги гледах последно, скоро не съм ходила в Джъмбо, чудех се дали да взема една.

# 620
  • Варна
Още един въпрос ..
Къде  изкупуват таблети за части ?
Имаме един в къщи ,който не става  за ремонт.

# 621
Благодаря за отговорите за Термофора, в крайна сметка купих от магазинчето около окръжна, което намерих в интернет. За късмет имаше точно този размер който ми трябваше, ако на някой му е полезна информацията, магазина е за медицински консумативи, и се намира на ул. Селиолу 21
Взех най-малкият размер 0,5л., горе-долу 12-18см. е - 4,80лв.

Даже вече си я лепнах на челото, и имам облекчение. Blush

# 622
  • Варна
deede
Скрит текст:
За облекчение на синузит от дете използвам изпечена едра морска сол. Слагам сол в една малка шоличка на котлона, като се загрее и започне да пука пълня в стар чорап (по възможност изпран Grinning) и слагам на челото, местя под очите... При мен винаги е имало полза.

# 623
  • Варна
Не е по темата, но майка ми е със синузит. Казаха й една рецепта и от 2-3г.й няма нищо. Слага се на котлона чубрица и като вземе да пуши смъркаш силно. Било много неприятно, но много бързо почнало да й тече гной от носа. От тогава е много добре. Дано да съм Ви полезна.

# 624
  • Варна
Бихте ли препоръчали коректен и разбиращ от работата си човек, който ремонтира перални по домовете?

# 625
deede
Скрит текст:
За облекчение на синузит от дете използвам изпечена едра морска сол. Слагам сол в една малка шоличка на котлона, като се загрее и започне да пука пълня в стар чорап (по възможност изпран Grinning) и слагам на челото, местя под очите... При мен винаги е имало полза.

Благодаря, знам го този метод, миналата зима така се лекувах, но с гореща вода ми е по-лесно и бързо, понеже винаги имам вряла, а котлоните ми не са от най-бързо нагряващите, а и харчат все пак някаква енергия. Hug

# 626
  • Варна
Този човек за перални съм препоръчвала назад в темата, някой друг, ако има отзиви:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1212760.msg40886268#msg40886268
Виждала съм, че Мартини бар предлагат меню със  закуски(но по мое наблюдение далеч от традиционните), във Фейсбук преди качваха меню, не видях сега нещо ново обаче, не съм ходила скоро.

# 627
  • Варна
Някъде мернах мекици в Small City cafe, но то е в Св. Св. Константин и Елена. Някакви отзиви за храна, цени, обстановка и т.н?

# 628
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?
На Ендорфино ,Брик и х-л Одесос,за последния извън сезона не знам как е.

# 629
Като споменахте Ендорфино, се сетих, че съм яла мекички в Крамер на Севастопол, обаче го затвориха. Предполагам, че и в този до Медицинския се предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт