Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Честит празник, момичета!  Peace

Анна, за цветна снимка попитай момичетата от проблемно. Със сигурност се прави такава в софийските клиники по стерилитет, за МД също съм чувала. Помня че Дара щеше да прави цветна снимка, може да питаш нея.

Силвърче тук съм аз, шпионирам ви тайно  Mr. Green Не пиша много напоследък, защото при мен няма новости. Мъжото се лекува и чакаме резултати, а същевременно спестяваме усърдно за инвитро.

# 121
Здравейте, момичета! Имам въпрос към вас и очаквам компетентната ви намеса в моя случай. Кръвният тест за бременност по всяко време на деня ли може да се направи? Каква е ориентировъчно цената и след колко време е готов резултата? Аз  все още нямам никакви симптоми и ми закъснява с 2-3 дни... Това е от мен! Laughing

# 122
  • ГОре на черешата...
Здравейте, момичета! Имам въпрос към вас и очаквам компетентната ви намеса в моя случай. Кръвният тест за бременност по всяко време на деня ли може да се направи? Каква е ориентировъчно цената и след колко време е готов резултата? Аз  все още нямам никакви симптоми и ми закъснява с 2-3 дни... Това е от мен! Laughing
Мисля,че да,специално аз си ги правих сутрин,хубаво е непосредствено преди това да не си се хранил.Във Велико Търново цената е 13,00 лв. + 1,50 лв.за вземане на кръв = 14,50 лв.
Тук се бави 3-4 дни,защото го изпращат в София, но момичетата от София са казвали,че е готов за няколко часа.
Успех Hug!Стискам палци Praynig!

# 123
Здравейте милички!  wavey

Ние се върнахме от моренцето и отново съм сред вас.  newsm44 Много хубаво си изкарахме и сме много доволни  smile3521, въпреки че бяхме за малко. Трябваше да съкратим малко почивката, но пък имам повод да почерпя ,  сестрата на моето момче вчера роди , да им е живо и здраво.

А сега отивам да ви изчета и да видя кой с какво се е похвалил докато ме нямаше.

Лека вечер сладурки!  newsm51

# 124
Здравейте съфорумки...С извинение, че ви тормозя вечерно с въпроси, но имам следното питане:
Споделете от опит каква беше базалната ви температура между зачатието и датата, на която лелката не ви навести.
Аз реших да си премеря температурата вчера и днес, но знам, че не е меродавно, тъй като нито съм в началото на цикъл, нито съм я следила до сега, за да знам как се движи графиката.
Независимо от това ще съм ви благодарна за отговорите.
Хубава и спокойна вечер на всички!

# 125
Мариетка, благодаря ти много за светкавичния отговор. Тези дни мисля да направя и кръвния тест. Днес следобяд направих тест с урина, който беше "-" , но аз бях пишкала поне 10 пъти до този момент, затова не смятам резултата за реален. Продължавам да се надявам закъснението да се дължи ... знаете на какво.
Luminosa, доколкото разбирам твоят случай е аналогичен на моя. Нямаш никакви симптоми за лелка и ти закъснява? Има ли нещо ново при теб?

# 126
Момичета, честит празник! Нищо, че успявам да честитя чак в края на деня, но пък прибавям и: ЧЕСТИТА ПОБЕДА НАД СЛОВЕНИЯ  Laughing Нямаше как да гледам мача, но се радвам  Peace

Жабче, благодаря ти още веднъж за бързия отговор и снимката. Днес като си правих тест и втората чертичка беше почти колкото контролната, мъъъъничко по- светла. Предполагам, че утре трябва да е положителен ову-тестът по тази логика, дано дано  Grinning

Елфче, това със зоологическата градина е супер. Да показваш снимки след това. Така като те чета, с тези болки долу по това време, дано да имаме още положителни новини от теб и то бебешки  baby_neutral  Praynig Стискам всичките си палци  Hug

# 127
  • Варна

Vilikos, видях че си от Варна, затова се включвам. Кръвен тест за бета HCG правят само в лабораториа Надежда. Прави се сутрин на гладно. Резултатът е готов след 17 ч. Струва 18 лв + 2.50 лв (по спомен) за манипулацията. Между другото, аз съм точно в твоето положение, но не очаквам да съм бременна, по-скоро го отдавам на смяната на сезоните  Thinking Почакай още ден-два и направи уринен тест като за начало.

# 128
Добро утро момичета! (това го пиша за 5ти път... май има някакъв проблем с форума)

Къде сте? Как прекарахте вчета? Някой няма ли да се похвали с две черти?

Аз да ви се оплача... нещо странно става с мен. Тази сутрин като станах, много ми се виеше свят и трябваше да се подпирам на стената.. и така цяла сутрин...  newsm78 никога не ми се е случвало такова нещо... и не, не съм пила снощи!  Laughing

vilikos, стискам палци резултата да е положителен.  Peace
narnia, радвам се че добре сте изкарали. И честити ново бебе в семейството. Да е живо и здраво!   bouquet
dideroni, мен всеки месец ме навестява лелката, но знам че температурата трябва да се задържи висока (около 0.4-0.5 по-висока от тази която си имала преди овулацията).

# 129
здравейтеи от мен. Grinning
ама то срамота тая седмица - никой ли не се е разписал тая седмица с положителен тест? или аз не съм час нещо  Rolling Eyes а може от толкова много приказки да ни са се уеднаквили циклите вече  hahaha hahaha hahaha

# 130
Здравейте, момичета Hug  bouquet
Много се радвам, че пак съм с вас Heart Eyes
През отпуската почти не съм писала, защото нямах достъп до интернет, но сега започвам да досаждам с нови сили Mr. Green
Да ви се похваля, бях сама на морето Blush Rolling Eyes Моята половинка остана в София, защото имаше работа. Но си изкарах супер и трябва да ви кажа /от опит Blush/, че раздялата се отразява много добре на бебеправенето Embarassed Laughing Започваме с нови сили /след 20 "сухи" дни Crazy/, а казват, че след море много бързо се хващало newsm78. А дано! Laughing Grinning
Стискам палци на всички Нечакащи, а на бебеправещите като мен - много топли, романтични и страстни есенни нощи Laughing  bouquet

# 131
.... а може от толкова много приказки да ни са се уеднаквили циклите вече  hahaha hahaha hahaha

Херелина, и аз имам такова чувство!  Grinning

Миа, здравей отново  Hug  и благодаря за хубавите пожелания!

Елфче, тия симтоми, ако досега не са ти се появявали, ми приличат на .... бременост! Стискам ти палци да е така![/color]

# 132
  • Варна
elph , женска интуиция - ще ни зарадваш този месец!  Hug Пожелавам ти го от сърце   bouquet

# 133
Здравейте, сладурки!
Аз днес се неразположих, така че ще чакам с нетърпение следващия тираж. Дано ми донесе суперджакпота, и на всички на които този месец им се размине.
 Svetli беше права, че закъснението най-вероятно се дължи на промените във времето.
Elph, дано при теб симптомите да са бременни PraynigКога мислиш да се тестваш?
V-twin, а ти какво чакаш. Хайде не ни дръж в напрежение. Успех на теста.

# 134
Елфче,  Praynig дано да е от вируса, който пуснах  Wink А относно седмиците ми, не съм 8-ма, а седма, само че така ми ги изчислява тъпата лентичка, по последната менструация, пък аз бях с късно уво, ама нз де...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт