Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мили момичета Hug Hug Hug.Много се радвам да ви "видя" отново Grinning.Вчера се върнахме от морето и сега ми е малко търсене,но да не си помислите,че се оплаквам Grinning.От толкова години това ми беше най-пълноценната почивка,цели 25 дни на море Grinning.Починали сме си много хубаво с мъжо и от другият месец с нови сили се захващаме с бебеправенето Simple Smile.Пък то не се знае може още и този месец да е станало,защото на 15.09. имам рожден ден и това ще бъде най-хубавият подарък.Представяте ли си само да видя едно положително тесче Heart Eyes.
Тъй като не съм имала време не съм прочела нищо от изминалите седмици,затова на всички които очакват вече бебче от все сърце им казвам честито и им пожелавам лека и безпроблемнна бременост и само положителни емоции  bouquet.На останалите да не губят кураж и скоро да се похвалят с така мечтаните две чертички.
Аз този месец няма да меря БТ,нито ще правя каквито и да е било тестове,но от другият месец се захващам сериозно.
Най-хубавото е,че утре е петък,че днес като запърви работен ден ми се видя малко тежичко Mr. Green.Лека и приятна вечер на всички и спорен петък утре.А сега се захващам да изчета всичко пропуснато и да си оправя лентичките,че е срамота Grinning.

# 166
  • UK
Ах момичета стоя си тука и плача, иска ми се да споделя с вас. Преди малко излязох на терасата за си пиля ноктите, и какво да видя  #Crazy една жена на около 50 години държи едно дете на около 1год и малко и малкия се съдира от плач  Cry скъса ми се сърцето... жената вървеше с него надолу нагоре по- улицата а то все плачеше и викаше майка си, след около 5 мин жената влезе с една кооперация с малкия и след 2 мин една кола профуча като стрела по улицата и спря точно пред тази кооперация, по-средата на улицата и скочи от колата и като побъркана влезе там и се чуваше все още малкия като плачи и след секунди спря... Знам, че е смешно но много се развълнувах и си поплаках малко и ми се искаше да споделя и с вас...
 А между другото не мога да заспа защото имам чувството, че ще повърна всеки момент, ужасно много ми се гади но не знам дали не е от прасковите които изядох преди 3 часа  newsm78

# 167
  • Стара Загора
Херка, като каза Кукумявката, тя къде изчезна одавна не е наминавала да ни инспектира    Wink
Онази от клона...със скаридката в корема е в заслужения си 45 дневен болничен по майчинство...и май си оправя гнездото за да посрещне чедето  Crazy Иначе е добре...скоро се чухме с нея...обаче все ме обижда на плондер Mr. Green Като се появи малкото пиле ще пиша задължително...но има време.
elph влезнахме в деветия месец и сега чакаме...ама нека постои още малко чеде да укрепне хубаво във мама Mr. Green

# 168
Ах момичета стоя си тука и плача, иска ми се да споделя с вас. Преди малко излязох на терасата за си пиля ноктите, и какво да видя  #Crazy една жена на около 50 години държи едно дете на около 1год и малко и малкия се съдира от плач  Cry скъса ми се сърцето... жената вървеше с него надолу нагоре по- улицата а то все плачеше и викаше майка си, след около 5 мин жената влезе с една кооперация с малкия и след 2 мин една кола профуча като стрела по улицата и спря точно пред тази кооперация, по-средата на улицата и скочи от колата и като побъркана влезе там и се чуваше все още малкия като плачи и след секунди спря... Знам, че е смешно но много се развълнувах и си поплаках малко и ми се искаше да споделя и с вас...
 А между другото не мога да заспа защото имам чувството, че ще повърна всеки момент, ужасно много ми се гади но не знам дали не е от прасковите които изядох преди 3 часа  newsm78

Мегита,защо не си спретнеш един тест утре,след всичко което казваш,че ти се случва.Друг път чувствала ли си се така?Пишеш,че ти е висока БТ,нищо чудно да сте нацелили момента Praynig Peace Praynig Peace Praynig Peace Hug

# 169
  • UK
Мегита,защо не си спретнеш един тест утре,след всичко което казваш,че ти се случва.Друг път чувствала ли си се така?Пишеш,че ти е висока БТ,нищо чудно да сте нацелили момента Praynig Peace Praynig Peace Praynig Peace Hug

Дано да си права мила но още ми е много ама много рано за каквито и да било тестове а и мисля този месец да си чакам юнашки деня на истината... явно не си ми виждала графиката но ако искаш я погледно  Laughing Hug

# 170
мисля този месец да си чакам юнашки деня на истината
Мегита, познавам те задочно от форума и те поздравявам за всички сили, които намираш в себе си да продължаваш напред.
Успех и много щастие!

# 171
Момичета, днес най- сетне ми е положителен ову-тестът и се постарахме доста с половинката  luvbed

Обаче за съжаление аз ви напускам за известно време, че ми се очертават много ангажименти за следващите седмици и почти няма да съм си в къщи. След ангажиментите пък ме чака и малко почивка, така че пак няма да ме има. Дано някой път да мога да хвърлям по едно око и да видя, какво си правите. Обаче нека като погледна тук следващия път - всичките да ви няма и да сте минали в съседния форум Praynig

На всички ви желая късмет и страст в бебеправенето плюс две сладки чертички Grinning А на вече забременелите - само хубави моменти на очакване  pregnant    1dating

А на теб, Елфче, ако не успея да вляза на рождения ти ден на 9-ти, искам за всеки случай да ти пожелая (предварително) един ей такъв подарък   ylinfant       hbdtu

Чао, момичета   lovekiss

# 172
  • UK
мисля този месец да си чакам юнашки деня на истината
Мегита, познавам те задочно от форума и те поздравявам за всички сили, които намираш в себе си да продължаваш напред.
Успех и много щастие!

Благодаря за милите думи  Hug   bouquet Пожелавам ти много късмет и да се похвалиш скоро  Peace

# 173
мегита, и на мен последните два месеца все ми гади между уво и М. че даже понякога ми се е случвало и веднага след М. така, че това нищо не значи за мен специално и си важи правилото - няма лелка, има надежда.
на мен пък са ми странни ову тестовете  newsm78 във сряда около 20,00 го правих тестът и чертите бяха почти еднакви, даже сега вече се чудя дали не е бил положителен. ама тогава си помислих, че вече в четвъртък ще са еднакви чертите. да, но  вчера беше много по-бледа втората черта /около 19,00 го правих/, отколкото в сряда. и се чудя дали това не означава, че ми се е покачил хормонът, но не достатъчно, за да има ову  ooooh!

# 174
  • на североизток
Здравейте, момичета!
Минавам само да ви кажа, че си взех час за лекар и след малко отивам да видим какво става с моята бременност!Едва устисках до сега!Дато всичко да е наред!Стискайте ми палци!
Като се върна от прегледа ще ви пиша какво става!И дано вече да мога да си сложа лентичка за бременност!
Прегръщам ви и и ви желая лек и успешен ден!

# 175
  • UK
мегита, и на мен последните два месеца все ми гади между уво и М. че даже понякога ми се е случвало и веднага след М. така, че това нищо не значи за мен специално и си важи правилото - няма лелка, има надежда.
на мен пък са ми странни ову тестовете  newsm78 във сряда около 20,00 го правих тестът и чертите бяха почти еднакви, даже сега вече се чудя дали не е бил положителен. ама тогава си помислих, че вече в четвъртък ще са еднакви чертите. да, но  вчера беше много по-бледа втората черта /около 19,00 го правих/, отколкото в сряда. и се чудя дали това не означава, че ми се е покачил хормонът, но не достатъчно, за да има ову  ooooh!

И аз така си мисля, че е от овулацията или съм истинала, не мисля, че е станало понеже не ме болят гърдите или там каквито и да било други симптоми... не искам да се надявам отново ако стане стане.
 За тестовете ти мисля, че си го направила късничко вечерта и затова ти е показало по бледа но този ден си имала овулация... дано да сте се възползвали. Успех   bouquet

момичета аз отивам на църква и ще се помоля за всички нас и ще запаля една коляма свещ за всички ни, после съм на лекър да ме прегледа как съм след калолечението и ако се прибера на време ще ви се похваля или оплача, стискайте палци  Peace  Hug

# 176
благодаря ти мегита!   bouquet стискам ти палци всичко да е наред  Peace
дано така да е било за тестовете, значи НЯМА да чакам точно на рожденният си ден. познайте какъв подарък искам  Praynig Wink

# 177
  • UK
благодаря ти мегита!   bouquet стискам ти палци всичко да е наред  Peace
дано така да е било за тестовете, значи НЯМА да чакам точно на рожденният си ден. познайте какъв подарък искам  Praynig Wink

newsm30 smile3541 newsm32  Peace

# 178
  • Пловдив
Честит ви петък!  bouquet
Няма ли някои да се похвали вече?Е има и такива седмици.Тога щте помоля бременлиийите да пишат как се развива бременноста слушкат ли бебечовците Simple Smile.Много мило ми става от тяхните истории.

# 179
Здравейте! Честит празник! Нещо май никой не се е похвалил с  EFP тази седмица. Е надявам се поне аз да се похваля тези дни. Днес трябва да ми дойде, но нещо нямам никакви признаци за това. Освен това много ми се гади тази сутрин., а и гърдите не ме болят, което е наистина не обичайно за мен.  newsm78 Ще изчакам още няколко дена и тичам до аптеката за тестче. Пък дано да е санала "белята", която толкова много искаме.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт