Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Варна
Рентген на зъбки няма проблем да се прави - само казваш на лелката/ чичкото, че може да си бременна и се слага оловна яка, за да се предпази коремчето. В по-добрите кабинети задължително я слагат тая яка при младите жени.

а magdalina_black не беше ли на почивка?

# 46
И аз да се наредя на опашката на НЕчакащите лелката, само че моята дата е 11 септември. Не тая много надежди, защото миналия месец не се стараехме особено, да не кажа хич около датата на ову, но ако не този, другия!
На всички, наредили се за 09.09 пожелавам две черти и 9 месеца бременни вълнения.

П.С. Яяя, колко деветки се насъбраха (09.09, 9 месеца), дано е на хубаво!

# 47
Добър вечер, мили момичета!!! Нямахме нет няколко дни, но вече съм на линия. Датата за евентуална М този месец е 4-5.09. Странното е че липсват каквито и да било предменструални симптоми. Нищо...А винаги по принцип гърдите ми са напрегнати минимум седмица преди датата. Сега нищо. Днес правих тест - отрицателен е, но ще пробвам пак след няколко дни. Надеждата умира последна, нали знаете.

# 48
Привет и от мен в понеделник! Тук, където съм, от вчера НАЙ- СЕТНЕ започна да се прокрадва слънчице, което много ме радва  newsm44 Надявам се поне на топла есен след този намръщен  и мразовит август  #Crazy  Иначе момичета, да ви се похваля - най- сетне реших, че е време да взема по- сериозни мерки в бебеправенето и от днес започнах да си "ловя" овулацията с тестове. Ако не стане и септември, сме решили да идем заедно на лекар с мъжа ми и да се посъветваме. А иначе, след хвърчането на перушина навръх годишнината от сватбата ни, за което ви бях разказала, започна такава умопомрачителна и жарка страст в бебеправенето, че тази седмица, ако не стане бебока, незнам кога друг път  luvbed   Party Дебна Нейно Величество Овулацията до края на седмицата. Стискайте палци Flowers Four Leaf Clover

BARBORANA, ние с тебе сме заедно май този месец - и аз мойта ову я чакам кам 7-ми или 8-ми. Дай Боже да се справим този месец и в края на септември да сме се обебили  baby_neutral 

Yanche, много се радвам за двете ти чертички, мила! Честито и мн. прекрасни моменти ти желая   bouquet Прости му на мъжа ти! Целият съвместен живот на една двойка е изпъстрен със слънце и дъжд, колкото по- бързо изясните и изгоните поредните облаци, толкова по- малко горчилка ще остане след тях. А и двете чертички идват точно да покажат, че трябва да се сдобрите, защото от тук нататък ще ви свързва нещо велико  Peace

sexy007   - тебе те подозирам, че ще ни зарадваш с добра новина тия дни  Grinning Дано! Дано!  Praynig Но изчакай датата на лелката и после тест.

fraUlica , честит ти първокласник, да ти е много здрав и ученолюбив Grinning

kONI - и аз като другите момичета ползвам пластмасова чашка. Купи си цял пакет нови, а ако още се притесняваш, дали са достатъчно чисти - измивай си ги допълнително и трябва хубаво да са изсъхнали, не бива да са влажни. Аз също си мия всяка нова чашка, даже от предния ден. При препишкването може да е проблем да не намокриш теста над линията за "максимум" (ако е такъв тип теста, де). Аз затова ползвам чашки.

sisi75, при някои момичета "кривотията" е предшественик на  smile3522 Стискам палци и при теб да е от това, а не от лелката.

Viktoria_26, дано скоро да се избавиш от тази гадна алергия!

6u6on4e, честита придобивка!

fraUlica, да ти е живо и здраво майчето!  lovekiss

Stra4iatela , дано да спре да ти се повръща скоро. Сигурно си пробвала това с бисквитката сутрин преди да станеш, но то май беше само за сутрешното гадене.

bosilek , на мен винаги са ми слагали около кръста предпазител при рентгенови снимки, дори и без да съм имала съмнения за бременност. Чувала съм, че не е хубаво рентген при бременност или съмнения за такава и затова лекарите винаги питат преди това дали имаш съмнения. При всички случаи кажи, че бебеправиш и може да е станало. Ние откакто опитваме за бебе, където и да ида на лекар, казвам, че съм в период на бебеправене и гледам, че доста внимават, не им се поемат рискове.

Luminosa , стискам силно палци за още по- сладко оправдание за сладката тревога  Grinning

Побърках се да пиша, надявам се не сте изпозаспали от оттегчение  smile3524

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 21:36 от Stela-Maria

# 49
Viktoria_26 ментилов талк и вадемово масло след баня  това ми беше лекарството
 Лека вечер и хубави вести  за всички през тази седмица  Hug Praynig Peace  bouquet

# 50
Здравейте и от мен. Аз много се моля да не ми дойде на 10. Ние този месец опитваме за първи път и много, много се старахме, така че Дай боже  EFP и на нас. Тест няма да правя, защото онзи ден се разочаровах, въпреки, че знам- беше твърде рано за тестване  Joy Успех на всички душички

# 51
  • UK
Момичета аз малко късно се включвам, днес ми беше много натоварен и напрегнат ден. Другото което ме притеснява е, че БТ отново ми се покачи и явно ми е минала овулацията но най-странното е, че точно в дните на предполагаема овулация мъжлето ми беше тука при мен. Защо мисля, че съм била в овулация ли!? Ми тогава ме болеше 3 дена ниско долу и предполагам, че е било точно тогава... Ей стискайте палци този път да се е хванало яко за мен и да не ме пуска поне в следващите 9 месеца  Wink  Peace  Hug

А на всички НЕ чакащи лелката, много късмет и търпение, и дано да не ви дойде   bouquet   bouquet   bouquet

# 52
Момичета аз малко късно се включвам, днес ми беше много натоварен и напрегнат ден. Другото което ме притеснява е, че БТ отново ми се покачи и явно ми е минала овулацията но най-странното е, че точно в дните на предполагаема овулация мъжлето ми беше тука при мен. Защо мисля, че съм била в овулация ли!? Ми тогава ме болеше 3 дена ниско долу и предполагам, че е било точно тогава... Ей стискайте палци този път да се е хванало яко за мен и да не ме пуска поне в следващите 9 месеца  Wink  Peace  Hug

А на всички НЕ чакащи лелката, много късмет и търпение, и дано да не ви дойде   bouquet   bouquet   bouquet

Еее,Мегита,дано да си бременна,да не се тормозиш...дано-дано,стискам ти палци.
Кога ще разбереш с точност?

Няма какво да кажа за себе си,освен,че времето много ми се точи...Цяла вечност ми се струват тези два курса на лечение ooooh!

# 53
  • UK
rojbo аз имам цяла вечност до тогава  Laughing
 Според изчисления на 16-ти ми е деня но като се има в предвид, че май ми е била по-рано овулацията може и да е по раничко...

А ти се оправяй бързо и да бягаме заедно в отчетни... незнам защо но имам странно предчувствие за този месец, че ще се излеят много положителни теста но дано да не се лъжа  Hug

# 54
rojbo аз имам цяла вечност до тогава  Laughing
 Според изчисления на 16-ти ми е деня но като се има в предвид, че май ми е била по-рано овулацията може и да е по раничко...

А ти се оправяй бързо и да бягаме заедно в отчетни... незнам защо но имам странно предчувствие за този месец, че ще се излеят много положителни теста но дано да не се лъжа  Hug

Милата...бягай първа,мен не ме чакай,че имам още два месеца да се лекувам и чак след това...Септември ми е любимия месец,сина ми е роден тогава,дано и на теб да стане любим  bouquet

# 55
  • UK
Милата...бягай първа,мен не ме чакай,че имам още два месеца да се лекувам и чак след това...Септември ми е любимия месец,сина ми е роден тогава,дано и на теб да стане любим  bouquet

ох милата и аз ще го пропусна този месец, хем имам предчувствие и хем знам, че и сега не е станало... но нищо то си е божа работа, когато стане все някога ще е а може и да имаме заедно късмет знаеш ли  Wink  Hug

# 56
Добро утро момичета!Ей много сте писали и немога да ви изчета и да започна работа .Първото неща сутри като дойда на работа е да прочета новините и после започва целият ден.

Много тестващи тази седмица ,все пак съм оцелила темата .

Stela-Maria тази седмица е наша в бебеправенето пък ще чакаме резулта ти заедно и дано този месец е нашият. baby_neutral

Успех на всички тестващи се  само две черти ,никакви други резултати! baby_neutral
Пожелавам приятен и ползотворен ден!
Bosilek относно ренгена ,мисля че трябва да си кажеш на ренгенолога че може да си бременна ,защото има опастност от облъчване както ти казват .При нас в болницата при по млади жени винаги питат за бременност.Даже зимата правих ме снимка на сина ми и ренгенолога ме попита за бременност поради облъчване.

rojbo кога сте родени през септемри ,защото ние сме на 21.09.2003 ?Вие сте една година по малки ,но на коя дата ?

Megita дато този месец е и твои и да се е получил бебешока ,та следващия път като си дойде мъжа ти да го зарадваш!

# 57
  • Варна
Здравейте и от мен!
Седмицата ме завихри още от понеделника и не остана време за писане. Явно съм много завеяна тези дни, щото снощи с леко учудване установих, че съм в голямо заблуждение относно фазата на моя цикъл  Blush Мислех си, че трябва да ми дойде в събота, пък то съм вече с ден закъснение и никакви, ама никакви симптоми  newsm78 Явно пак се е смахнал. Този месец пия билки и не знам дали може те да оказват влияние. Та така, сега очаквам пак едноседмично закъснение  Crossing Arms
На всички, които НЕ чакат -  Praynig

Дара писала ли е напоследък? Вече се тревожа за нея.

# 58
Ами нали била болна от пневмония?

# 59
добро утро на всички  Heart Eyes и от мен, аз като един качествен новобранец в бебеправенето май нещо не съм наясно с ову-то си хихиихи за целта си купих тееест..... и така подобаващо на новобранските си подвизи си го направих снощи и какво мислите ? Положителен естественно, при положение че трябва да ми дойде на 9-ти аз на 4ти вечерта съм в овулация, представяте ли си, възможно ли е ?!? И както вече писах, нямам никакви ама никакви симптопми, обикновенно ме болят гърдите седмица преди събитието и разни там придружаващи екстри, сега НИЩО!!! как ви се струва ...? на какво може да се дължи, според вас?
Успех на всички НЕчакащи в  този период, както се оказва май никак не сме малко,  Praynig
представяте ли си как ще увеличим прираста ако всички сме с по две чертички  #Crazy
ХА ДАНО  Praynig  стискам палци да сме ВСИЧКИ ...... Hug

Общи условия

Активация на акаунт