Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
бях чела някъде че при цикъл с продължителност 30-31 дни лутеалната фаза е по дълга, а овулацията настъпва 14 дни преди цикъла а не в средата на цикъла  newsm78  ...

# 76
Привет на всички...съвсем на бързо пиша,че мъж ми ме чака да ме води на кафе.Ако имам правописни грешки,ме извинете Embarassed Hug

Синът ми е роден на 19 септември.Избрах си датата,понеже числото девет ми харесва,а и баща му е на 19.02
Дано 9.09 да е късметлийско и за вас...копнеещи за двете чертички Praynig Praynig Praynig

Мегита,покрай мен все бременлийки,дано ти донеса късмет и на теб  bouquet Praynig Hug

Следобед ще съм по-спокойна и може да драсна повече редове от работа...

# 77
  • на пистата
момичета искам да ви питам нещо,но предварително ви моля да не ми се смеете,значи тези дни не обръщах никакво внимание на приятеля си,защото с тези терзания станало ли е нещо или не въобще не ми беше до секс,но снощи се смилих над него и понеже съм неразположена му направих френска любов и като отидох в тоалетната после за да изплюя човечетата видях кръв,така се уплаших и му казах а той ми вика,че понеже съм го стиснала малко по-силно точно когато е свършвал затова е станало така.моля ви да ми кажете има ли място за притеснения или не,затова ли може да не става бебето при нас.

# 78
Здравейте сладури.
Не съм писала, защото на вилата нямам интернет, а нали трябва да пазя къщата. Днес съм на контролен преглед, та ще видим какво става. Миналата седмица вече беше изчезнало огнището в дробовете ,но ми  изписаха втори антибиотик и доколкото разбирам ще пия и трети. За море не става и дума. Трябва да съм в къщи и другата седмица и после може само да се разходим за няколко дни до морето. 
Иначе, така ми се обърка овуто от тази пневмония, че не мога да повярвам, или е било рано или въобще е нямало.
Няма да досаждам повече ,защото за капак съм в голяма депресия. Мисля, че никога няма да се видя с корем и ми е  едно тъпо, ама много. Целувки и чао. Hug 

# 79
Мелодия, аз за втори път получавам киселини през живота си. Първият път беше при първата ми бременност ... за съжаление не успях да задържа бебето тогава! Sad
Благодаря момичета, на всички ви, за хубавите пожелания! Hug

# 80
МЕЛОДИЙКА   мислиш ли че е възможно да е така?  Embarassed оох дано дано, стискай палци, че бая пот и къртовски труд падна този месец  Mr. Green преди 2-3 дни правих тест, отрицателен беше... затова и снощи направих ову теста ииииии.........  Thinking
незнам

Виж какво ще научиш от тези линкове и дано да съм права  smile3521
http://zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=84
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=56117.msg1026285#msg1026285
Поразрови се и ти и съм сигурна, че ще намериш още информация  Simple Smile
Дара здравей мила! Ти си направо герой - особено с тия лекарства тамън си мислиш, че вече се пооправяш и айде нов антибиотик  Sick Яж много, много плодове и ти пращам много усмивки та дано поне лекичко ти намаля депресията  newsm62 newsm62 newsm62
Luminosa  newsm10
angela_80 понеже съпругът ми е от Бургас и много често сме там и аз я знам тая баба. Тя ни нарече за сватбата и така и стана  Laughing Успех!

# 81
  • София
Даре, радвам се да видя, че пак пишеш. Аз към съвета на Melodiya са мога да добавя - преобладаващо яж грейпфрути и киви. Аз тия дни усетих едни познати симптоми на разболяване и ударно изядох към 2 кила грейпфрути и киви за 2 дни и сега се чувствам много по-добре.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 13:50 от green_dawn

# 82
Като чуя за болест - настръхвам. Момичета пазете се,  защото идват и вирусните заболявания и ако нямате добър имунитет се получава моята история.

# 83
  • Mediterraneo
Момичета, пожелавам ви хубава седмичка!   bouquet На болните- бързо оздравяване. На съмняващите се- положителни тестове! На чакащите М- да не ги "радва" този месец, вече след 9.! Много новини за нови бебчета!

# 84
Eи,момичета,стига с тези болести!Сега като чета все едно съм в някои пенсионерски форум ThinkingМислете само за хубави неща. LaughingВижте само каква компания сме се събрали,трябва да мислим за заветните две чертички.Пожелавам на всички чакащи да си
съобщим първи новините.  bouquet
За ову тестовете не вярвам.Правете секс когато наи-много ви се иска и съм сигурна,че тогава се забременява.С моят мъж първият път когато решихме да имаме дете го правехме всеки ден.Направо не ми се мислеше за секс....и накрая нищо.На вторият месец го правихме когато на мен ми се искаше наи-много и стана.Сега с второто бебеправене отново секс,само когато ми се иска,а не по задължение че трябва. Naughty
Хаиде утре ще си правя тест и да видим...УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

# 85
Дарееееее, мила стискам палци да се оправиш и да те тръшне един вирус, дето те държи 9 месеца  Wink Много ми е мъчно, че си в депресия  Sad Прегръщам те   Hug   bouquet

# 86
МЕЛОДИЙКА   мислиш ли че е възможно да е така?  Embarassed оох дано дано, стискай палци, че бая пот и къртовски труд падна този месец  Mr. Green преди 2-3 дни правих тест, отрицателен беше... затова и снощи направих ову теста ииииии.........  Thinking
незнам

Виж какво ще научиш от тези линкове и дано да съм права  smile3521
http://zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=84
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=56117.msg1026285#msg1026285
Поразрови се и ти и съм сигурна, че ще намериш още информация  Simple Smile
Мелодийка благодаря ти мнооооого за инфото  Grinning сега започвам да чета и просвещавам... че доста ме наплашиха за тези кисти , работи .... ooooh!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 15:51 от sisi75

# 87
Леле Страчи вече си в 8ма седмицаааа!!!! Много ми стана мило като ти видях лентичката...    bouquet Hug Wink

# 88
аз пак за тестовете за ову искам да питам.  Tired
понеже цикълът им е доста нередовен  не мога да разбера от кой ден трябва да почна да се тествам. и ако трябва да се "презастраховам" като започна от рано  2 опаковки тестове не ми мърда да изхабя, че може и 3. та искам да ви питам преди положителен тест, втората чертичка малко по малко ли става по-плътна или може и изведнъж както почти не се вижда и да стане положителен теста? напримар, вчера почти не ми се виждаше втората черта и си мисля да се тествам утре, а не днес. ама пък да не взема да пропусна  newsm78

# 89
  • София
момичета,аз този месец не дочаках теста,лелята ме навести,а така неисках да я виждам:(
Поне септември ми се пада момичешки месец и ще подновим опитите след някой друг ден!
Стискам палци на всички нечакащи

Общи условия

Активация на акаунт