Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 436
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Хаха. Не, не ме е срам. Но предвид, че все пак са ми колеги, а не приятели, някак не ми се иска да привличам внимание и въпроси. А и болничен ще ползвам, не отпуск. Приятелите ми знаят.
Предполагам, че добрият размер подплънки ще ми е в помощ тук 😄

Зависи колко кубика имате и как се обличате.Ако са много кубици и ходите с прилепнали дрехи, естествено, че ще се забележи.Ако са малко и просто не носите сутиен с подплънки, няма да личи.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:29 от anne_boleyn

# 256
Здравейте!
Благодарение на Darmichkа се сдобих с час за утре при Ильо Стоянов за консултация😍
Някой има ли идея дали пускат с придружител тъй като искам да отида с мъжа ми?
Да, пускат.

# 257
Здравейте момичета! Да ви попитам нещо... Колегите ви разбрали ли са за силикона? В смисъл личи ли очевадно или е възможно дори да не забележат? То ясно, че ако от нула отидеш на С чашка няма как. Но примерно от С и много дунапрен по сутиена до Д? Някак не ми се иска да се разбира
Аз съм от нула и в момента съм между С и Д.Не си личи с дрехи,дори ми казват близки,които знаят ,че са очаквали да съм с много големи и очевадни гърди,но уви.Много са прилични на вид и не ми се налага да нося сутиен с огромни подплънки ,което за мен е задоволително.

# 258
В продължение на предната тема - за това дали сте споделяли с колегите си, бих искала да попитам в болничния ви какво пише - там не е ли описана причината за отсъствието и колко дни болничен са ви давали? На мен ми предстои операция, а в скоро време ще започвам нова работа и се чудя как да кажа, че ще отсъствам - било то и 10 дни, макар че доколкото разбрах до месец могат да дадат, но да предположим, че мога да си върша работа в по-кратък срок след интервенцията 🤔

# 259
  • София
В болничния със сигурност няма да пише "Уголемяване на бюст" Simple Smile
Лекарят ще измисли някаква хирургична интервенция, която да оправдае по-дълго отсъствие. Аз ползвах 13 дена, отидох на работа за два дена и после дойде уикенда.
За мен две седмици е напълно разумен срок - нито къс, нито дълъг. Разбира се с уговорката, че всеки организъм е индивидуален и се възстановява индивидуално.
При мен колегите не знам дали са забелязали, поне никой не е  споделил Simple Smile
От чашка А на чашка С/Д минах.

# 260
  • Бургас
В моя болничен пишеше нещо от сорта - Интервенция на млечните жлези, по-надълго и широко, ама в общи линии може да се светнеш за какво иде реч, ако някой се е усъмнил .
Иначе не знам как не ви личи , на мен още първия ден една колежка /с която не сме близко/, виждайки ме буквално за 5 секунди, веднага отишла да изклюкари защо ме е нямало на работа. А даже бях с една средно широка тениска.

# 261
При мен не личи въпреки големия кубик 😂 ама аз едвам имам пълно С. Преди носех сутиени с много големи подплънки от H&M, 4-5 месеца преди операцията взех да слагам полека и още допълнителни подплънки за да свикнат колегите постепенно😜. Но избягвам пред близки и колеги да ходя с плътно прилепнали дрехи като цяло.
Болничен не съм ползвала, взех си отпуска и после работа от къщи, защото повече от месец не се чувствах добре.

# 262
Зависи с какви дрехи се обличате. Аз се оперирах зимата и в началато никой не забелязваше, но като дойдоха летните месеци и почнах да се "разхвърлям" с дрехите, вече разбраха. Нямаше как, то си личи. Казано накратко, зависи какви дрехи носиш.

# 263
Здравейте!
Мина консултацията ми при д-р Стоянов днес.
Почти нулев старт съм..нямам увисвания.
Препоръча ми кръгли Мотива ергономикс Фуул 375, аз казах, че са много и каза че 355 ще е същото визуално, може и него. Втория му вариант са Ментор 350 High Profile Coh.1, как мога да избера между двете кое е по-добро?
Висока съм 168, 48 кг, слаба съм, не искам големи гърди, как да разбера как ще изглеждам Simple Smile))

# 264
Здравейте! След прочетените теми за мамопластика и за доктор Кънев срещнах доста положителни отзиви за увеличаване на бюст. За съжаление обаче, няма много споделени снимки (с и без сутиен). Моля за жени, които са оперирани при него, да споделят снимки, дори и да е на лично. Благодаря предварително!

# 265
Здравейте!
Препоръча ми кръгли Мотива ергономикс Фуул 375, аз казах, че са много и каза че 355 ще е същото визуално, може и него. Втория му вариант са Ментор 350 High Profile Coh.1, как мога да избера между двете кое е по-добро?
Висока съм 168, 48 кг, слаба съм, не искам големи гърди, как да разбера как ще изглеждам Simple Smile))
Щом си слаба, ергономичниге ще са плавни и кръгли, кръглите на ментор малко по забележими. Моето виждане...

# 266
Благодаря, Петя!
Мотива са по-мекички ли? Ергономикс какво ще рече, в буквалния смисъл ли да го разбирам?
Пита ме искам ли чип.. Отказах, защото четох, че затруднявал бъдещи прегледи.
Ще се радвам, ако някой с подобни кубици ми изпрати снимка на лично съобщение, нямам идея къде да ровя и какво да търся, че да добия представа за 355 или 375 кк

Здравейте!
Щом си слаба, ергономичниге ще са плавни и кръгли, кръглите на ментор малко по забележими. Моето виждане...

# 267
  • София
Аз съм с Мотива Ергономикс 355сс: 48-49 кг., подгръдна 70,  висока съм 162 см. Бях чашка А, станах С.
Ергономикс са по принцип кръгли, но в легнало положение заемат по-естествена форма, подобна на анатомичните. За мен на пипане те бяха по-меки  и приятни на допир от Ментор, за това се спрях на тях.
Аз бих послушала Стоянов и бих избрала това, което първо ти е предложил (в случая доколкото разбирам Мотива 375сс), тъй като впечатленията ми от него са, че има добра преценка.

# 268
Аз съм с Мотива Ергономикс 355сс: 48-49 кг., подгръдна 70,  висока съм 162 см. Бях чашка А, станах С.
Ергономикс са по принцип кръгли, но в легнало положение заемат по-естествена форма, подобна на анатомичните. За мен на пипане те бяха по-меки  и приятни на допир от Ментор, за това се спрях на тях.
Аз бих послушала Стоянов и бих избрала това, което първо ти е предложил (в случая доколкото разбирам Мотива 375сс), тъй като впечатленията ми от него са, че има добра преценка.

Благодаря ти , Logan!
Ако ми пратиш снимки на лично - ще съм много благодарна да добия поне мъничко представа. И моята подгръдна е 70. Нося чашка Б, но с мноого подплънки. Според мен съм си А.
Проекцията на гърдите е 11,5 , ако правилно разчитам писанията на док.
375 дали няма да са ми като дини.. Той сам каза на мъжа ми, че съм фина и грацилна и въпреки че съм висока големи гърди няма да ми седят добре.. Пък аз тези кубици така си ги представям.

# 269
Момичета, планувам оп за увеличаване на бюста, но съм с 3г дете и се притеснявам след операцията и по време На периода на възстановяване дали грижите за малката няма да навредят. Имам предвид вдигане, носене, игри тя спи при мен и това също ме притеснява, споделете как е с малки деца .
Имам също наблюдения, че при различните хирурзи може би техниката нз, болките след оп и самото възстановяване протича различно, при някой бързо без особени болки при други седмици са нужни докато отшуми дискомфорта като в началото първите дни след са кошмарни.
Какво е вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт