Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 335
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
След като нямаш собствена жлеза,естествено,че по-меките импланти ще бъдат за предпочитане.Няма да стоят като пласмасови топки.Коите са ултра софт по същата причина

# 286
Привет, момичета,
Да се похваля и аз, че вече станаха 7 дни от операцията ми Simple Smile Heart Много съм доволна от резултата засега, макар да знам, че тепърва има да се наместват. Финално се спрях на д-р Христов във Вита, а с него избрахме и Политех, 350сс, анатомични, висок профил (5.1см проекция), подмускулно, с разрез под гърдата, като най-реална преценка успях да придобия от ластичния потник, под който налагахме различни импланти.
Бях много спокойна преди операцията, единствено докато ме приспят (както и след самата операция) ми беше адски студено, от което ми се стягаше цялото тяло и тогава ме болеше доста. Събудих се със сутиен и лента.
Както някой по-рано беше писал - ‘болката’ я оприличавам на силна мускулна треска и постоянно натиснати синини едновременно. Още в деня на операциятауспявах да ставам и да се разхождам и се чувствах сравнително добре, вливаха ми болкоуспокояващи и ме пуснаха да си ходя на следващия ден по обяд, не съм вдигала температура (и все още не вдигам). На 4ти ден ходих за смяна на превръзки, на 8ми за сваляне на конци.

Единственият ми проблем до момента (питайки доктора - каза просто да почивам) е, че сутрин, може би от обездвижването през нощта, сякаш ми отичат гърдите (често се будя от самото стягане от лентата и умерено силна болка). От ден 1 видимо не виждам оток и нямам синини, но усещането е такова. Моля дамите минали през операциите си да споделят дали и при тях е било така.
Скрит текст:
Снимката беше след една консултация (нямам по-подходяща):

8ми ден след операцията (след махането на конците):

Разстоянието по средата е 2 пръста точно,  но лявата все още е доста високо. Надявам се, че в рамките на няколко месеца ще се изравнят.

# 287
И аз съм същите импланти 1:1. И друга съфорумка пак при Христов е с твоите.

# 288
Привет, момичета,
Да се похваля и аз, че вече станаха 7 дни от операцията ми Simple Smile Heart Много съм доволна от резултата засега, макар да знам, че тепърва има да се наместват. Финално се спрях на д-р Христов във Вита, а с него избрахме и Политех, 350сс, анатомични, висок профил (5.1см проекция), подмускулно, с разрез под гърдата, като най-реална преценка успях да придобия от ластичния потник, под който налагахме различни импланти.
Бях много спокойна преди операцията, единствено докато ме приспят (както и след самата операция) ми беше адски студено, от което ми се стягаше цялото тяло и тогава ме болеше доста. Събудих се със сутиен и лента.
Както някой по-рано беше писал - ‘болката’ я оприличавам на силна мускулна треска и постоянно натиснати синини едновременно. Още в деня на операциятауспявах да ставам и да се разхождам и се чувствах сравнително добре, вливаха ми болкоуспокояващи и ме пуснаха да си ходя на следващия ден по обяд, не съм вдигала температура (и все още не вдигам). На 4ти ден ходих за смяна на превръзки, на 8ми за сваляне на конци.

Единственият ми проблем до момента (питайки доктора - каза просто да почивам) е, че сутрин, може би от обездвижването през нощта, сякаш ми отичат гърдите (често се будя от самото стягане от лентата и умерено силна болка). От ден 1 видимо не виждам оток и нямам синини, но усещането е такова. Моля дамите минали през операциите си да споделят дали и при тях е било така.
Скрит текст:
Снимката беше след една консултация (нямам по-подходяща):

8ми ден след операцията (след махането на конците):

Разстоянието по средата е 2 пръста точно,  но лявата все още е доста високо. Надявам се, че в рамките на няколко месеца ще се изравнят.
Честито! Да си се радваш със здраве и без проблеми на новите придобивки!😍Много са хубави!
Аз съм 10ти и това,което казваш за гърдите през нощта го има и при мен.Не знам от обездвижването ли е или от смяната на положението на имплантите ,но и след като се изправя известно време отново усещането е доста неприятно.Лента още не нося,въпреки ,че видимо едната е по-високо,но може би заради многото рязане се избягва лентата съвсем в началото...и аз не знам.
Иска ми се да кача снимка да ми кажете какво мислите,но са толкова пресни разрезите,че на мен дори ми е неприятно да ги гледам😔
А болката си е точно силна мускулна треска😁

# 289
Mar4etoT, изглеждат супер!
Честити и бързо възстановяване!

Някой мазал ли се е с нещо по гърдите преди операцията, за да се избегнат стрий след нея?
Четох и за Арника по-назад в темите, по каква схема който е пил - ще сподели ли?

# 290
Във връзка с Арника ,на мен ми дадоха да пия 3 по 1 след изписването ,до отшумяване на болката.

# 291
  • Пловдив
Mar4etoT, Чудесно изглеждат гърдите ти, много са хубави!

# 292
Mar4etoТ, страхотни са и още по-хубави ще станат. Аз съм почти 2 месеца и още ме наболява през нощта и сутрин са стегнати. Като си направя масаж много ми облекчава и омекват веднага. Арника и на мен ми изписаха за две седмици след операцията ( веднъж по 3 гранулки.) Аз си ги взимах и малко повече. Мажа се обилно с мехлема с невен. Супер омекотява. Но незнам белезите дали е добре с него. Първо мажа Мадекасол и  като поизсъхне малко върху него Невена. Може и да не е правилно. Но да кажа че от Мадекасола не виждам особен резултат, а мацам яко... Мисля да пробвам ето това. Някой да го е ползвал?

# 293
  • София
И аз мазах с крем Невен. Омекотяваше и ми успокояваше кожата много добре, тъй като стана суха и чувствителна. Измазах едно цяло бурканче от тези на Кройтерхоф. Сега съм си взела един уж специално против стрии, тъй като в началото беше тръгнала да се появява една. Мисля, че овладях оположението и сега е почти незабелижима.

# 294

Аз този на намерих, друг незнам. Може да има и по добър. Вече втора кутийка започнах. Моята кожа направо се белеше. Слагам мнооого от него ,по няколко пъти.

# 295
Здравейте, аз се оперирах на 01.10.2020г. в клиника Вита при д-р Христов. Изключително впечатляващ хирург. Обясни ми всичко подробно преди операцията, показа ми снимки и е на разположение за всякакви въпроси по всяко време. Не ми отне много време да се реша, след първия преглед при него, вече имах дата за операция.
Сега мога да се похваля с анатомични импланти на политех - 395ml, висок профил.
Имам дискомфорт и болки, но са поносими. Не съм вдигала температура и се чувствам добре.

# 296
Аз да попитам - с този крем невен мажете целите гърди или само разрезите за по-бързо зарастване? Имам го, но май ме е страх да мажа върху самите разрези (през повечето време ме е и страх да не се отворят, въпреки че се пазя доста)...

Аз питах д-ра и той каза като паднат коричките да си взема от аптеката за премахване на белезите, но за сега никъде не мажа с нищо (иначе имам и кокосово масло)... 🧐🤔

# 297
  • София
Цената при този Христов каква е?

# 298
  • София
Аз мажех целите гърди без разрезите (през зърната съм). Докато паднат коричките махеж разрезите с Гентамицин (около 3 седмици изчаках), след това започнах с Кело-Кот.

# 299
Аз да попитам - с този крем невен мажете целите гърди или само разрезите за по-бързо зарастване? Имам го, но май ме е страх да мажа върху самите разрези (през повечето време ме е и страх да не се отворят, въпреки че се пазя доста)...

Аз питах д-ра и той каза като паднат коричките да си взема от аптеката за премахване на белезите, но за сега никъде не мажа с нищо (иначе имам и кокосово масло)... 🧐🤔
В началото с невен целите гърди без разрезите. Като мина месец и половина, започнах и тях да мажа.

Общи условия

Активация на акаунт