Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 958
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Липсата на дренажи би могла да утежни следоперативния период и да удължи възстановяването. Нищо иновативно няма в това...да не говорим, че си е направо рисково. Но тъй като е в основата на следоперативния дискомфорт, някои, които са повече търговци, отколкото лекари, явно го изкарват като някаква нова ''технология''.
Много пациенти по една или друга причина може да кървят и съсирват за по-дълго време от обичайното...т.нар. фини отклонения, които при обичайните изследвания не се регистрират...но могат да създадат много големи проблеми.

# 541
Скрит текст:
Няма отзиви от Мартин Генов, защото за разлика от няколко други известни български хирурзи с много, ама много по-дълъг стаж от неговия и членове на Европейската и Международната асоциация по пластична хирургия, този млад доктор е член единствено на българската такава, а държи същите цени като много възрастните и по-опитните си колеги. Може и да е много добър, но човек като сложи нещата на кантара, нещата не са в негова полза.

Абсолютно споделям и без да съм ходила при Генов съм с лоши впечатления, защото, за мен ученикът да поддържа цени като учителя си, при условие, че има почти никакъв опит, сравнен с него, е меко казано арогантно. Наистина нямам идея кой и защо би отишъл да се оперира при човек с много малко опит, за парите Х, при условие, че за същите (дори на места доста по-малко), може да отиде при пластичен хирург с богат опит, сертификати и признание.

Ето, че вече стещнахте такъв човек, който ще се оперира при него. А по повод защо- определено доста се запознах с неговата работа и определено мога да кажа, че ми харесва какво е сътворил, харесва ми и, че работи по нова технология. Говорите за хирурзи с богат опит, така е няма спор, Молов, Стоянов и Георгиев имат повече опит ( най-често срещаните имена). Изчетох 7 теми, като започнем от Молов, с притеснителноте часове, срещаха се и тазкива с късно вземани епикризи, или въобще нямащи, нямам богат опит с имплантите но с ръка на сърцето мога да кажа, че повечето не ми харесват на Молов, отновсно Стоянов, опрелено има много хубави сътворения, няма да се кривя, но също така изчетох и доста негативни коментари, (не тук). А за Георгиев, мога да кажа същото както при Стоянов, (с не толкова лоши коментари). Общо взето имаммпоглед върху Стоянов , Георгиев и Генов. В крайна сметка, момичетата които преди 10-15 г  са си слагали при тях, сигурно и те са си казвали, че нямат много опит,(около 10 г само)

Скрит текст:
Здравейте момичета, дали има някоя мацка с информация за д-р Мартин Генов. Четох стари теми и само два, три пъти срещнах неговото име. Ще съм изключително благодарна, ако ми пишете.
Бъди спокойна,всичко ще бъде наред и ще си доволна.Знам,че много се старае и много изпипва нещата.Не обича големи кубици,защото той сам казва,че голям кубик= на голям проблем.Аз бях на консултация при него и щях да го избера,ако не ми беше предложил малка големина,каза 250...300 макс...
Успех! Чакаме с нетърпение да споделиш!

Благодаря ти,
И на мен ми предложи така- 300-315 макс, но всъщност аз търся нещо малко ( нормално за моята структура)

Просто коментираме обективните причини, поради които няма нито един отзив от него нито тук, нито по други форуми и социални мрежи, където се коментира тази тема. Никой не твърди, че не е добър доктор, защото никой не знае. Как да знаем като няма отзиви?! И на мен снимките в IG много ми харесват, но това за много хора е крайно недостатъчно. Щом сте почувствали, че това е Вашият доктор, значи е така. Никой не Ви разубеждава. Пожелавам Ви само успех!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:09 от anne_boleyn

# 542
Здравейте момичета, изчетох доста по темата, но не мога да прочета всичко. Та избрала съм да направя консултация при Д-Р Хатър. Имам импланти поставени 2013 Арион 330 XP профил при д-р Пеев.
След второ раждане, кърмене имам доста увисване на едната гърда на другата по-малко. Та се чудя направо да сменя имплантите и ако може мнения на момичета опарирани при Хатър...

# 543
Ще вметна, че новия метод на Генов е свързан с използването на някаква "фуния" или нещо подобно, която вкарва импланта и чрез нея няма допир с хората. Липсата на дренажи се прави от голяма част от докторите, за да се чувстват по-добре пациентките в болницата, но никой не зачита това, че чрез тях се изкарват всичките гадории и отока спада по-бързо и възстановяването е по-бързо. Разбира се, всеки има право на избор

# 544
  • в 1001-та нощ
Може би методът му е по-малко травматичен и няма много отоци след това. Иначе същественото е да се направи "правилен джоб" за импланта и той да се вкара там. Най-удобно за оператора е да се направи през мамиларната гънка - има най-добър достъп и поглед - за прецизно изпълнение.

# 545
Ще вметна, че новия метод на Генов е свързан с използването на някаква "фуния" или нещо подобно, която вкарва импланта и чрез нея няма допир с хората. Липсата на дренажи се прави от голяма част от докторите, за да се чувстват по-добре пациентките в болницата, но никой не зачита това, че чрез тях се изкарват всичките гадории и отока спада по-бързо и възстановяването е по-бързо. Разбира се, всеки има право на избор

Keller Funnel се нарича този (безконтактен) подход. Има доста видеа в you tube.

# 546
  • София
Аз досега не съм чувала за нито един доктор, който да не ползва дренажи. Някой ги оставят за 24 часа, други за няколко дни, но да не слага въобще - няма такъв.

# 547
Аз досега не съм чувала за нито един доктор, който да не ползва дренажи. Някой ги оставят за 24 часа, други за няколко дни, но да не слага въобще - няма такъв.

Аз не съм била с дренажи.Не за ден, за час дори

# 548

В клиниките в Турция, НЕ слагат дренажи.Ако се включат момичета оперирани там биха го потвърдили.
За мен това не е коректно от медицинска гледна точка и доста би усложнило възстановяването след операцията.Освен това не се обръща особено внимание на пациентките там нито на консултацията,нито по време на операцията.Лично мое мнение, но съм говорила с няколко момичета, които са били в Естетика и дори не знаят какво е това "дренаж"

# 549
Дами, а някоя от вас има ли отзиви за доц Василев от ВМА?

# 550
  • Пловдив

В клиниките в Турция, НЕ слагат дренажи.Ако се включат момичета оперирани там биха го потвърдили.
За мен това не е коректно от медицинска гледна точка и доста би усложнило възстановяването след операцията.Освен това не се обръща особено внимание на пациентките там нито на консултацията,нито по време на операцията.Лично мое мнение, но съм говорила с няколко момичета, които са били в Естетика и дори не знаят какво е това "дренаж"

Написаното НЕ Е вярно! Аз лично съм оперирана в Турция, клиника Естетика, от д-р Йоздемир. Когато бях там имаше още две момичета с които се засякох. И двете бяха за операция на гърди и двете при д-р Бурак (известен с това, че ВИНАГИ слага дренажи). На едната мацка и ги махна на втори ден, на другата продължаваше да се пълнят и на 5-ти ден още ходеше с тях, не знам кога са и ги махнали. Д-р Йоздемир доколкото ми е известно НЕ слага дренажи - аз бях без, но моето тяло е машина и аз знам, че няма да има никакъв проблем.
Писала съм много пъти - бях с две операции, ринопластика и гърди (не само импланти, много е рязано), още първата вечер ставах, сестрата искаше да ми помага - отказах и (знам, че можех сама). На следващата сутрин си измих лице, зъби, пооравих си косата. Санитарката искаше да ме облича - отказах и, тя пък взе, че се обиди...това и било работата. По стечение на обстоятелствата се наложи да остана до края на престоят си сама. Всеки ден, асистентката ми пишеше за да провери как съм Simple Smile. Аз се чувствах толкова щастлива от това което направих, че нищо не можеше да ме "събори". В супер форма и кондиция се чувставах.
Не агитирам никой да ходи в Турция, тук има отлични специалисти. Просто това което трябваше да се направи с моите гърди тук щеше да струва 10000-12000лв. и И.Стоянов искаше да го направим на два етапа. В Турция цената беше в пъти по-ниска, доктора се съгласи да направим всичко наведнъж. И за момент не съжалявам, сега 8 месеца по-късно много харесвам гърдите си Simple Smile. Докторът си свърши чудесно работата!

# 551

Написаното НЕ Е вярно! Аз лично съм оперирана в Турция, клиника Естетика, от д-р Йоздемир. Когато бях там имаше още две момичета с които се засякох. И двете бяха за операция на гърди и двете при д-р Бурак (известен с това, че ВИНАГИ слага дренажи). На едната мацка и ги махна на втори ден, на другата продължаваше да се пълнят и на 5-ти ден още ходеше с тях, не знам кога са и ги махнали. Д-р Йоздемир доколкото ми е известно НЕ слага дренажи - аз бях без, но моето тяло е машина и аз знам, че няма да има никакъв проблем.
Писала съм много пъти - бях с две операции, ринопластика и гърди (не само импланти, много е рязано), още първата вечер ставах, сестрата искаше да ми помага - отказах и (знам, че можех сама). На следващата сутрин си измих лице, зъби, пооравих си косата. Санитарката искаше да ме облича - отказах и, тя пък взе, че се обиди...това и било работата. По стечение на обстоятелствата се наложи да остана до края на престоят си сама. Всеки ден, асистентката ми пишеше за да провери как съм Simple Smile. Аз се чувствах толкова щастлива от това което направих, че нищо не можеше да ме "събори". В супер форма и кондиция се чувставах.
Не агитирам никой да ходи в Турция, тук има отлични специалисти. Просто това което трябваше да се направи с моите гърди тук щеше да струва 10000-12000лв. и И.Стоянов искаше да го направим на два етапа. В Турция цената беше в пъти по-ниска, доктора се съгласи да направим всичко наведнъж. И за момент не съжалявам, сега 8 месеца по-късно много харесвам гърдите си Simple Smile. Докторът си свърши чудесно работата!
Кое не е вярно не знам, обаче от написаното от вас се разбира, че вие също не сте били с дренажи Wink И не само Йоздемир не слага дренажи.За обслужването тип аll inclusive след операцията всички го знаем, тук въпроса беше друг - за поставянето на дренажи 😉

# 552
Mamaden, не се напрягай с излишни обяснения и спорове.Няма смисъл. Едно си баба знае, едно си бае.Има включвания, които не са за съвет, въпроси и мнения, а просто чешене на езици. Радвам се, че и при теб всичко е наред 🙂

# 553
Mamaden, не се напрягай с излишни обяснения и спорове.Няма смисъл. Едно си баба знае, едно си бае.Има включвания, които не са за съвет, въпроси и мнения, а просто чешене на езици. Радвам се, че и при теб всичко е наред 🙂
А ти също беше без дренажи, нали?
Нека да бъдем обективни.Всички сме тук, за да споделяме мнения, опит и да търсим съвет.Едвали някой би губил времето си да коментира нещо,което не го интересува и не го касае.Видях, че последното което се е обсъждало е било дренажите и исках да споделя това, което аз знам за Турция.Това е, нищо повече 🙂

# 554
Моите гърди са "турски" и имах дренаж 1 ден.

Общи условия

Активация на акаунт