Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 017
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Flower8803, на мен не ми е известно някое от момичетата да е била при д-р Генов, предполагам за това не получаваш конкретни отговори за него. Моите наблюдения са точно обратните - че по-скоро отговаряме на новите момичета, тъй като тези, които пишем вече няколко месеца в темата, сме преминали през този път и въпросите ни са по-малко в сравнение с новите момичета, което е нормално.
Относно размера импланти, който си избрала: на мен докторът ми предложи точно Мотива 315сс или най-много 335сс. Първият отговарял на чашка Б, а вторият на Б-С. Аз обаче не исках да лягам под ножа, за да получа само чашка Б, за това в крайна сметка се "спазарих" за максимума, възможен при мен, а именно Мотива 355сс, което отговаря на чашка С.
Ти с каква подгръдна си и какъв резултат целиш?
Според мен на момичетата, които тепърва ще се оперират и са в процес на търсене на лекар, ако дадеш по-подробен отзив за д-р Генов ще им бъде полезен, още повече, че мнения за него почти няма тук.

# 526
  • Бургас
Момичета, днес си запазих час при Д-р Мартин Генов, избрахме 315cc Motiva, дали има такива от вас със същите и ако може снимки.
Оставам с впечатлението, че си пишете само помежду ви, а на новите въобще.
Все пак ще бъда благодарна за няко друг отговор.
Извини ме , ако си писала преди , но... Е хубаво да дадеш малко повече информация за себе си. Изходящо положение, подгръдна и гръдна обиколка, ръст... Тегло. Изпращането на снимки с аналогични импланти на твоя избор едва ли би те ориентирало много , на всеки различно му лягат. Не съм съгласна с твърдението ти, че само определена група хора си комуникират... Просто едни и същи въпроси, едни и същи отговори ... НА мен лично ми се струва .. , че се повтарям и би било досадно за четящите .
Повечето тук мисля, че са с Ментор. По рядко Мотива... Може би затова не ти отговарят. Не губи търпение и успех !

# 527
Няма отзиви от Мартин Генов, защото за разлика от няколко други известни български хирурзи с много, ама много по-дълъг стаж от неговия и членове на Европейската и Международната асоциация по пластична хирургия, този млад доктор е член единствено на българската такава. В същото време държи същите цени като много по-възрастните и по-опитните си колеги. Може и да е много добър, но човек като сложи нещата на кантара, нещата не са в негова полза.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:56 от anne_boleyn

# 528
  • София
Flower8803 бях питала преди време дали някой се е оперирал при д-р Генов,но не получих отговор,така че едва ли.
Успех с операцията и моля,сподели след това как е минало и дали си доволна.

# 529
  • София
Няма отзиви от Мартин Генов, защото за разлика от няколко други известни български хирурзи с много, ама много по-дълъг стаж от неговия и членове на Европейската и Международната асоциация по пластична хирургия, този млад доктор е член единствено на българската такава, а държи същите цени като много възрастните и по-опитните си колеги. Може и да е много добър, но човек като сложи нещата на кантара, нещата не са в негова полза.

Абсолютно споделям и без да съм ходила при Генов съм с лоши впечатления, защото, за мен ученикът да поддържа цени като учителя си, при условие, че има почти никакъв опит, сравнен с него, е меко казано арогантно. Наистина нямам идея кой и защо би отишъл да се оперира при човек с много малко опит, за парите Х, при условие, че за същите (дори на места доста по-малко), може да отиде при пластичен хирург с богат опит, сертификати и признание.

# 530
Ходих на консултация при Генов. Като цяло беше изчерпателен, мери, снима, показва на 3Д как би изглеждало. На мен лично не ми хареса търговския начин, по който действа. Разбирам, че всичко се прави за пари, но това е нещо, за което за мен е важно да почувствам сигурност. Лично аз не усетих, че това е моя доктор, но мога да дам координати на момиче, което е много доволно от неговата работа и резултата.

# 531
Здравейте, къде в София ходите на преглед на имплантите?

Здравей, аз направих първия си преглед след поставяне на имплантите при д-р Свещаров в Медицински център Панацея срещу арката на Александровска болница.
В този МЦ посещавам д-р Генов (изключителен професионалист АГ и Ендокринолог) и така ги съчетах, като проучих и открих много добри отзиви за д-р Свещаров.

# 532
Flower8803, на мен не ми е известно някое от момичетата да е била при д-р Генов, предполагам за това не получаваш конкретни отговори за него. Моите наблюдения са точно обратните - че по-скоро отговаряме на новите момичета, тъй като тези, които пишем вече няколко месеца в темата, сме преминали през този път и въпросите ни са по-малко в сравнение с новите момичета, което е нормално.
Относно размера импланти, който си избрала: на мен докторът ми предложи точно Мотива 315сс или най-много 335сс. Първият отговарял на чашка Б, а вторият на Б-С. Аз обаче не исках да лягам под ножа, за да получа само чашка Б, за това в крайна сметка се "спазарих" за максимума, възможен при мен, а именно Мотива 355сс, което отговаря на чашка С.
Ти с каква подгръдна си и какъв резултат целиш?
Според мен на момичетата, които тепърва ще се оперират и са в процес на търсене на лекар, ако дадеш по-подробен отзив за д-р Генов ще им бъде полезен, още повече, че мнения за него почти няма тук.

Благодаря ти много за отговора, така и не запомних като ме измери, (може би от притеснение, а при мен беше доста), с нулев старт съм и ми препоръча 300 или 315, при което избрахме 315

# 533
Здравейте момичета, дали има някоя мацка с информация за д-р Мартин Генов. Четох стари теми и само два, три пъти срещнах неговото име. Ще съм изключително благодарна, ако ми пишете.
Бъди спокойна,всичко ще бъде наред и ще си доволна.Знам,че много се старае и много изпипва нещата.Не обича големи кубици,защото той сам казва,че голям кубик= на голям проблем.Аз бях на консултация при него и щях да го избера,ако не ми беше предложил малка големина,каза 250...300 макс...
Успех! Чакаме с нетърпение да споделиш!

# 534
Скрит текст:
Няма отзиви от Мартин Генов, защото за разлика от няколко други известни български хирурзи с много, ама много по-дълъг стаж от неговия и членове на Европейската и Международната асоциация по пластична хирургия, този млад доктор е член единствено на българската такава, а държи същите цени като много възрастните и по-опитните си колеги. Може и да е много добър, но човек като сложи нещата на кантара, нещата не са в негова полза.

Абсолютно споделям и без да съм ходила при Генов съм с лоши впечатления, защото, за мен ученикът да поддържа цени като учителя си, при условие, че има почти никакъв опит, сравнен с него, е меко казано арогантно. Наистина нямам идея кой и защо би отишъл да се оперира при човек с много малко опит, за парите Х, при условие, че за същите (дори на места доста по-малко), може да отиде при пластичен хирург с богат опит, сертификати и признание.

Ето, че вече стещнахте такъв човек, който ще се оперира при него. А по повод защо- определено доста се запознах с неговата работа и определено мога да кажа, че ми харесва какво е сътворил, харесва ми и, че работи по нова технология. Говорите за хирурзи с богат опит, така е няма спор, Молов, Стоянов и Георгиев имат повече опит ( най-често срещаните имена). Изчетох 7 теми, като започнем от Молов, с притеснителноте часове, срещаха се и тазкива с късно вземани епикризи, или въобще нямащи, нямам богат опит с имплантите но с ръка на сърцето мога да кажа, че повечето не ми харесват на Молов, отновсно Стоянов, опрелено има много хубави сътворения, няма да се кривя, но също така изчетох и доста негативни коментари, (не тук). А за Георгиев, мога да кажа същото както при Стоянов, (с не толкова лоши коментари). Общо взето имаммпоглед върху Стоянов , Георгиев и Генов. В крайна сметка, момичетата които преди 10-15 г  са си слагали при тях, сигурно и те са си казвали, че нямат много опит,(около 10 г само)

Скрит текст:
Здравейте момичета, дали има някоя мацка с информация за д-р Мартин Генов. Четох стари теми и само два, три пъти срещнах неговото име. Ще съм изключително благодарна, ако ми пишете.
Бъди спокойна,всичко ще бъде наред и ще си доволна.Знам,че много се старае и много изпипва нещата.Не обича големи кубици,защото той сам казва,че голям кубик= на голям проблем.Аз бях на консултация при него и щях да го избера,ако не ми беше предложил малка големина,каза 250...300 макс...
Успех! Чакаме с нетърпение да споделиш!

Благодаря ти,
И на мен ми предложи така- 300-315 макс, но всъщност аз търся нещо малко ( нормално за моята структура)

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 10:16 от bubanka

# 535
  • в 1001-та нощ
Каква е новата технология на Генов?

# 536
Не използва дренажи🤔 Даже не знам как става,сещайки се от мен какво изтече със....

# 537
  • София
Не използва дренажи Flushed Бягам с 200.

А що се отнася до лошите мнения за някого, когато си направил 10000 операции, вероятността някой да не е доволен, е по-голяма,отколкото ако си направил 200. Сравнението ти за времето, в което имена като Георгиев и Стоянов също са били млади и не толкова опитни , със сегашното, е нерелевантно, защото сега има избор, а тогава не е имало, те са били пионерите в България.

# 538
  • в 1001-та нощ
Не използва дренажи🤔 Даже не знам как става,сещайки се от мен какво изтече със....

Хм, нищо "новаторско" не виждам в това ....

# 539
Звучи уверено в решението си.Нека пробва.После ще разказва Hands V

Общи условия

Активация на акаунт