Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 772
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Здравейте, отново!Бих искала да попитам ,има ли някаква възможност да залича белези тип котва напълно и каква?Много е грозно и се губи ефекта от гърдите, когато се погледна .

# 91
  • Пловдив
Здравейте, отново!Бих искала да попитам ,има ли някаква възможност да залича белези тип котва напълно и каква?Много е грозно и се губи ефекта от гърдите, когато се погледна .
Напълно не знам дали може да се заличат, има много фактори, и преди всичко - индивидуално е. Кожите са ни различни. Регенерацията на кожата на 25 години и на 40 години е различна. Може обаче да бъде направено много в тази посока. Първите 6 месеца редовно и упорито мазане с кремове, против колоидни белези, за да не остане релеф. Приемане на добавки, главно колаген и ХК, с ниско молекулярно тегло за да стигнат до кожата, аминокиселините също са от полза. Подържане на алкална среда в тялото, здравословно и балансирано хранене, много вода и т.н. Година след операцията може да се ползва и лазерна процедура за заличаване на белези.
Аз съм 6 месеца, след операция, като цяло съм доволна от вида на белезите. Да, видими са, но не ме дразнят. Продължавам да пия добавки и да мажа с крем. Решена съм да ги минимилизирам максимално.

# 92
Вероятно при всеки е различно. Аз съм мазала 2 месеца белезите. Сега 11 мес. След операцията почти не се виждат. Ще направя снимка тези дни и ще кача

# 93
  • Пловдив
Вероятно при всеки е различно. Аз съм мазала 2 месеца белезите. Сега 11 мес. След операцията почти не се виждат. Ще направя снимка тези дни и ще кача
С нетърпение очаквам снимка. Не толкова заради белезите, колкото заради сходният начален старт и една и съща интервенция Simple Smile.

# 94
Скрит текст:

Дано съм успяла, защото забравих как се крият снимките 🙄
Скрит текст:

# 95
  • Пловдив
Скрит текст:

Дано съм успяла, защото забравих как се крият снимките 🙄
Скрит текст:

Ехааа, както турците казват "машала". Явно съм забравила как изглеждат гърдите ти, мислех, че са по-малки, като моите. Харесва ми как са прибрани една до друга, при мен това нямаше как да стане, поради специфична анатомия. С какъв размер имплант си?

# 96
350 висок профил, кръгли. Под дрехите изобщо не се виждат така,чак малеят. 🙂

# 97
  • София

Супер са! Но ти си имаше и старт не малък, така че нормално да изглеждат големи ❤️ Пир Молов ли беше ти? Изивнявай, но не помня

# 98

Супер са! Но ти си имаше и старт не малък, така че нормално да изглеждат големи ❤️ Пир Молов ли беше ти? Изивнявай, но не помня

Не. В Естетика.

# 99
  • Пловдив
Изглеждат като с повече кубици, явно началният старт си казва думата Simple Smile.

# 100
Изглеждат като с повече кубици, явно началният старт си казва думата Simple Smile.
а какъв е импланта и профила? Колко сте висока?

# 101
  • Пловдив

Не е към мен въпросът, но отговарям, защото знам Simple Smile. В Естетика работят само с Ментор.
И на другият въпрос ще отговаря, защото съм виждала jiraf4e86 на живо в Турция. Тя беше придружител на дама, когато аз си правих моите операциии и я мернах Simple Smile. jiraf4e86 е висока (170-175) и изключително стройна жена, много финна, и с дълги крака Simple Smile

# 102
Аз след тези 350 кубика  започвам да се замислям за моите 450... Наистина изглеждат повече. Страхотно изглеждат между другото. А възстановяването на кожата е уникално.

# 103

Не е към мен въпросът, но отговарям, защото знам Simple Smile. В Естетика работят само с Ментор.
И на другият въпрос ще отговаря, защото съм виждала jiraf4e86 на живо в Турция. Тя беше придружител на дама, когато аз си правих моите операциии и я мернах Simple Smile. jiraf4e86 е висока (170-175) и изключително стройна жена, много финна, и с дълги крака Simple Smile

Mamaden, разсмя ме 🙂 1,68 съм, явно съм била с високи обувки 🙂
А ти защо не се показа, да се запознаем

# 104
Jiraf4e86 и mamden, благодаря за отговорите. Сметнах дамата за по-дребна. Аз съм 175 , 62 кг,450 сс, натрел, ултра висока проекция и както знаете, сигурно, трябва да се сменят... еми имах и начален старт ( ц чашка) изобщо не са толкова изпълнени импантите.  След консултация със Стоянов разбрах, че натрел не са 100% запълнени. Препоръча ми мотива. Та сега проучвам наново импланти. Уж тези, когато ги слагах бяха най-скъпите и най-добрите...

Общи условия

Активация на акаунт