Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 262
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, записвам се и аз в темата за уголемяване на гърдите. След отслабване с около 10 кг бюстът ми е изпразнен от съдържание, преди бях чашка Ц в момента съм Б. Интересувам се тези от вас, които са уголемявали бюст с импланти(кръгли и анатомични) при д-р Молов кои са подходящите за запълване и коригиране на птоза без повдигане, тъй като все още не съм раждала. (165см, 53 кг, подгръдна 80 см )
Ако може снимки на лс, ще съм много благодарна. 🤗
Тое може да ти го каже само доктора, щом към него си се ориентирал. Трябва консултация, за да ти определи птозата, ако има такава и да ти каже кое е подходящо за теб. Каквото и тук да ти кажем ние, едва ли ще е обективно.

# 391
Здравейте!
Може ли да споделите къде сте правили изследванията в София - разтърсих се сега и не знам какво къде да запазя.. Мислех да запазя часове през супердок 🤷♀
Къде сте правили рентгенография на бял дроб и сърце с разчитане?
Ехография на млечни жлези?
Предоперативна кардиологична консултация?

# 392
Здравейте!
Може ли да споделите къде сте правили изследванията в София - разтърсих се сега и не знам какво къде да запазя.. Мислех да запазя часове през супердок 🤷♀
Къде сте правили рентгенография на бял дроб и сърце с разчитане?
Ехография на млечни жлези?
Предоперативна кардиологична консултация?
И аз през Супердок запазих всички часове.В 3та градска болница(Национална Кардиологична Болница)- направих рентгена и кардиологичната консултация,а мамолог минах през д-р Настя Балаценко в МЦ по Сърдечно-съдови заболявания,която се намира до същата болница.Гледах всичко да ми е на едно и стана много бързо.Общо прегледите ми излезнаха 170 лв

# 393
Аз правих във Вита всички изследвания, цената не помня, бях писала назад, не беше много.

# 394
Здравейте момичета 😊
Включвам се в темата с огромното желание моят бюст също да претърпи така желаната корекция.
Чета ви от 6-7 теми назад, които ми бяха изключително полезни, за да добия повече информация от вашия опит и съвети, както и да се ориентирам поне на първо четене, какво може би ми е нужно на мен.
На кратко за моя бюст: Голям, стегнат и страхотен (сутиен 75 С) .... Но всичко това беше преди да родя, кърмя и сега да имам за сваляне 20кг, след които положението ще е още по-плачевно. В момента съм 80 D и с птоза 2 към 3 степен.
Честно казано бях подготвена, че ще се случи нещо подобно, наблюдавайки през годините бюста на майка ми, след две деца..... Та момичета, да знаете, естественият голям бюст, не е най-готиното о нещо, което може да имате 😂 защото последиците, както и гравитацията не са във ваша полза.
Записвам се в темата и ще следя, защото имам намерения някъде след около година, да се подложа на корекция. За този период от време първо трябва да сваля доста кг, също ще имам време да видя работата и да чуя от вас, как се справят докторите, да порасне детето ми, защото в момента е на 1.5г, а и да имам време да събера паричките.
До тук от всичко изчетено, смятам че имам нужда от повдигане, обиране, намаляване на аеролите (просто станаха огромни), както и имплант. Последното, защото просто не ми допада резултата от повдигане без имплант.
От всички коментирани доктори, за момента най-предпочитани са ми Хатър, Стоянов, Молов (въпреки че с последните няколко страници относно документация, доста се разубедих, но гърдите на една съфорумка от предишни теми - dobi, бяха жестоки и затова се замислих и за него).
Много ще съм благодарна на всички момичета, които имат желание да изпратят снимки на лично, които да си правили повдигане и имплант, особено при Д-р Хатър (забелязах че в тази тема само има няколко 😁) .
Иначе имам  няколко въпроса, на които също бих се радвала на отговори.
*След колко време можете да вдигате децата си (над 15кг) и да изпълнявате всички си ангажименти като майка?
*Какво се случва с материала, които си имаш като бюст, когато се сложи и имплант и как точно се получава спойка та, така че да не седят като на два ката гърдитв?
*Спането по корем възможно ли е някога изобщо 😂? Изкарах 9 месеца, но цял живот няма да мога.. Хахаха.
*Какво се случва с гърдите при евентуална следваща бременност, дори и ако се внимава с качването на кг и липсата/неособено дълго кърмене?
Много много благодаря на всички момичета, които ще отделят време да ми изпратят снимки и да ми помогнат с по-горните чуденки.
Успех на всички, на които скоро им предстои операция 😊

# 395
Здравейте!
Бях на консултация  при доктор Молов, оказа се че имам нужда и от  повдигане, освен импланти. Както всички и на мен ми е притеснено относно крайния резултат. Ще бъда благодарна ако момичетата, които са оперирани при него ми изпратят снимки! Благодаря предварително.

# 396
Здравейте!
Бях на консултация  при доктор Молов, оказа се че имам нужда и от  повдигане, освен импланти. Както всички и на мен ми е притеснено относно крайния резултат. Ще бъда благодарна ако момичетата, които са оперирани при него ми изпратят снимки! Благодаря предварително.
Аз също ще съм благодарна на снимки н оперирани при д-р Молов.

# 397
Здравейте!
Бях на консултация  при доктор Молов, оказа се че имам нужда и от  повдигане, освен импланти. Както всички и на мен ми е притеснено относно крайния резултат. Ще бъда благодарна ако момичетата, които са оперирани при него ми изпратят снимки! Благодаря предварително.
Аз също ще съм благодарна на снимки н оперирани при д-р Молов.
Момичета, аз също ще съм много благодарна за снимки с повдигане и имплант. Мерси 😁

# 398
Здравейте, дами! Скоро беше и моят преглед при д-р Христов, при когото отидох по препоръки. Преди прегледа бях сигурна, че искам кръгли импланти, просто формата на анатомичните не ми допада, стоят ми някак увиснали и понеже моят бюст е малък и с почти никакъв обем в горната част, си мислех, че с кръгли това би се коригирало. Докторът, обаче ми предложи анатомичните като по- добър вариант за мен. Според него, има риск с кръгли зърното да остане под най- изпъкналата част и да " гледа надолу", както се изрази. Аз такова нещо не съм виждала и ми е трудно да си го представя. При някоя от вас случвало ли се е? Ще съм благодарна за мнения по въпроса, както и за снимки.

# 399
  • в 1001-та нощ
Аз снимки не мога да покажа, но съм го виждала. Когато имплантите са кръгли - обемът - най-високата част е в средата на импланта/гърдата.  Тогава зърното може да падне под най-изпъкналото на импланта. При анатомичните - най-изпъкналото е ниско в долната част на импланта и зърното се пада на най-високата част от импланта. Вероятно не си висока.

Това зависи и от  твоите индивидуални мерки - разстоянията, които са измерени. Не при всяка жена е така. Аз бих се доверила на преценката на лекаря.

Имам приятелка с анатомични импланти - стоят ѝ като кръгли, нисичка е, с нулев старт.

# 400
a.l.e.n.a, благодаря за отговора. Всъщност съм висока 175см и тежа 56 кг. Не знам какъв старт имам 75В съм като размер.

# 401
  • в 1001-та нощ
За твое спокойствие - можеш да се консултираш с още лекари. Дори би било хубаво Simple Smile

Вероятно е по-малко разстоянието от зърното до мамиларната гънка и лекарят така е преценил. На следваща консултация при избран лекар  - попитай изрично. Лекарите вероятно разполагат със снимки да онагледят.

# 402
Момичета, освестих се!Вчера беше операцията, вече съм си вкъщи и сега всичко ще опиша като в полицейски доклад, защото много момичета се интересуват как протича целият процес.Wink
Моите параметри: височина - 170 см, 50 кг, подгръдна обиколка - 71 см, основа - 11,5 см.
Импланти: Ментор, анатомични, 255 сс, профил Moderate Plus.
Хирург: д-р Ильо Стоянов

Във възторг съм от екипа в клиниката!Изключително мили и внимателни сестри и доктори.През цялото време ме обгрижваха.През 5 минути идваха да ме питат как съм и дали имам нужда от нещо.Постъпих в 7:45 в клиниката и ме настаниха в самостоятелна стая.Сестрите ме подготвиха, след това дойде анестезиологът да ми обясни за анестезията.Явно е страхотен професионалист, защото като се събудих нямах нито един страничен ефект.Към 10 часа ме заведоха в операционната, сложиха ме да легна и тогава за секунди съм заспала.Събудих се в стаята с нещо, което мога да окачествя като много силна мускулна треска.Дадоха ми обезболяващо и се почувствах по-добре.Следобяд спах 4-5 часа и времето мина неусетно.Тази сутрин се събудих без никакви болки.Дренажите не ги усещах изобщо, а като ми ги махнаха, ме заболя леко само при единия.Не беше изобщо страшно.Успявам да си връзвам косата и да се обличам сама, просто с бавни и плавни движения.Видях си гърдите.Харесват ми, но явно защото не съм свикнала, ми изглеждат огромни, въпреки че са само 255 сс.Мисля, че като слегнат надолу всичко ще бъде както си го представях.
Изписаха ме с епикриза и лепенките на имплантите са си с различни кодове за ляв и десен.
В клиниката предлагат масажи за третиране на съединителната тъкан, която се образува около имлантите.След месец съм се записала за 10 масажа.Цената е 250 лева.Благодаря много на всички момичета тук за информацията и куража.Страхотни сте!
Прилагам снимки от преди и след операцията.Когато забележа промяна, пак ще снимам.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:23 от anne_boleyn

# 403
  • в 1001-та нощ
Страхотен резултат! Бързо възстановяваане Simple Smile

# 404
Момичета, освестих се!Вчера беше операцията, вече съм си вкъщи и сега всичко ще опиша като в полицейски доклад, защото много момичета се интересуват как протича целия процес.Wink
Моите параметри: височина - 170 см, 50 кг, подгръдна обиколка - 71 см.
Импланти: Ментор, анатомични, 255 сс, профил Moderate Plus.
Хирург: д-р Ильо Стоянов

Във възторг съм от екипа в клиниката!Изключително мили и внимателни сестри.През цялото време ме обгрижваха.През 5 минути идваха да ме питат как съм и дали имам нужда от нещо.Постъпих в 7:45 в клиниката и ме настаниха в самостоятелна стая.Сестрите ме подготвиха, след това дойде анестезиологът да ми обясни за анестезията.Явно е страхотен професионалист, защото като се събудих нямах нито един страничен ефект.Към 10 часа ме заведоха в операционната, сложиха ме да легна и тогава за секунди съм заспала.Събудих се в стаята с нещо, което мога да окачествя като много силна мускулна треска.Дадоха ми обезболяващо и се почувствах по-добре.Следобяд спах 4-5 часа и времето мина неусетно.Тази сутрин се събудих без никакви болки.Дренажите не ги усещах изобщо, а като ми ги махнаха, ме заболя леко само при единия.Не беше изобщо страшно.Успявам да си връзвам косата и да се обличам сама, просто с бавни и плавни движения.Видях си гърдите.Харесват ми, но явно защото не съм свикнала, ми изглеждат огромни, въпреки че са само 255 сс.Мисля, че като слегнат надолу всичко ще бъде както си го представях.
Изписаха ме с епикриза и лепенките на имплантите са си с различни кодове за ляв и десен.
В клиниката предлагат масажи за третиране на съединителната тъкан, която се образува около имлантите.След месец съм се записала за 10 масажа.Цената е 250 лева.Благодаря много на всички момичето тук за информацията и куража.Страхотни сте!
Прилагам снимки от преди и след операцията.Когато забележа промяна, пак ще снимам.

Скрит текст:
Скрит текст:
Страхотен резултат още на първи ден. Симетрични са. Като минат оттоците ще изглеждат още по- красиви. Моля те да споделиш за масажите. Цялата процедура как минава, защото на мен ми показаха веднъж и си ги правя в къщи. Нямам възможност да ходя в клиниката и незнам дали правилно ги изпълнявам. Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт