Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 142
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
PCR теста не е неприятен. На мен ми направиха онзи ден. Не мисля, че трябва да ви притеснява..

# 436
На мен ми искаха и преди 20 дни PCR тест,неприятна му е цената ,иначе нищо кой знае какво.

# 437
  • София
Може би зависи и кой го прави, някои го правят по-нежно, други много грубо. Чувала съм ужасни неща как ти бъркат много навътре в носа и в гърлото. Даже четох, че трябвало да се прави грубо, защото иначе резултатът не бил верен. Да се чуди тогава човек защо ни карат да носим маски, щом този вирус е толкова надълбоко скрит. Би трябвало да го има и в слюнката.

# 438
Доколкото знам и сега при прием в болница се изисква тест за Ковид-19.
На мен в деня на приемането, преди да започнат всички изследвания, ми направиха бърз тест и чак след като видяха че е отрицателен - платих операцията и почнах да обикалям за останалото...

# 439
  • София
И при мен беше така - бърз тест в деня на приема и след отрицателния резултат ме приеха. Цената беше 30 лв.

# 440
Да, тогава е..и моята дата.
Ти при кой си?
[/quote]

При Молов

# 441
Може би зависи и кой го прави, някои го правят по-нежно, други много грубо. Чувала съм ужасни неща как ти бъркат много навътре в носа и в гърлото. Даже четох, че трябвало да се прави грубо, защото иначе резултатът не бил верен. Да се чуди тогава човек защо ни карат да носим маски, щом този вирус е толкова надълбоко скрит. Би трябвало да го има и в слюнката.

Карат ни да носим маски, защото никой не може да знае Вие в какъв стадий сте, ако сте болна.Вирусът се заражда дълбоко в синусите, там е най-концентриран.Ако нямате симптоми и не Ви тече носът, трябва да Ви вземат секрет от дълбоко в синусите.Само така може да се диагностицира прецизно.Взима се и секрет, и слюнка, защото не се знае точно къде е най-концентриран вирусът при съответния човек.Просто има по-голям шанс за акуратен резултат.Технологията с тестване само на слюнка се разработва, но не е усъвършенствана.
 Изобщо не е страшно.Аз съм си правила 2 пъти PCR.Просто дискомфорт за секунди.

# 442
На мен също ми искаха на 20-ти август още  PCR тест 2 дни преди операцията. Нищо особено не е. Става за секунди. Бързите тестове не са много верни. Само, че си мисля дали персонала в клиниките си правят. Хубаво искат от пациентите си, но незнам как е положението при лекарите и сестрите.

# 443
На някой от нас, които бяхме Март, ни местиха и операциите и тестове правихме, аз даже и две седмици карантина изкарах влизайки от чужбина....няма страшно Wink

# 444
Мен теста не ме притеснява, от есте искат бърз един ден преди операцията, предполагам кръвния е бърз. Още не съм проверявала.
По-скоро ме притеснява да не затегнат положението и да отменят операциите. Но дано този път не е така - да мислим позитивно Simple Smile

# 445
  • България
Момичета, бих искала да ви попитам следното:Почти 6 месеца от операцията повдигане,обиране и импланти Нагор 390.Та,когато се наведа и си пипна гърдите импланта е в долната част на гърдата а ,отгоре е моята плът( това което остана след обирането де).Някакси стоят като на две части,не кой знае колко видимо,но с напипване не е добре.
Нормално ли е това състояние в предвид интервенциите които са ми правили?!Ще се радвам много на мнения на  жени ,които имат повдигане и импланти.Благодаря!

# 446
Момичета, аз пак продължавам с моите притеснения. Имате ли представа дали Двойната гънка се получава от не добре свършена работа на хирурга или зависи от анатомията на собствените ти гърди - колко е основата, имаш ли гънка, тъкан, жлеза, колко е долния полюс?
Интересно ми е защо казват, че риска при мен е по-голям. Казаха ми, че причината е, защото аз имам гънка, но нямат ли всички гърди гънка отдолу 🙄
Гледах много снимки на жени увеличили гърдите си със сходни с моите гърди размери и визия и нямат образувани гънки, а напротив резултатите са повече от чудесни.
Защо би се получила тази гънка?

# 447
Мисля, че при Pinky се беше получило това и тя имаше някакво обяснение за случая... не съм сигурна, но може да се върнеш 2-3 теми и да провериш...
А на теб какъв ти е старта и какво гониш като резултат та ти казват така? Извинявай ако вече си казвала

# 448
Мисля, че при Pinky се беше получило това и тя имаше някакво обяснение за случая... не съм сигурна, но може да се върнеш 2-3 теми и да провериш...
А на теб какъв ти е старта и какво гониш като резултат та ти казват така? Извинявай ако вече си казвала
Писала съм си с нея и според нея по-голям имплант би я опънал.
При мен старта е почти нулев - 11см основа, малко тъкан, малко жлеза, къс долен полюс, нямам птоза, затова и зададах въпроса дали тези неща оказват влияние,понеже не намирам информация. Не гоня големи размери - да кажем от 75А искам пълна Б чашка. Предложиха ми 315сс, защото колкото е по-голям импланта,толкова риска бил по-голям, т.е  обратното на Pinky и не знам къде е истината.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:58 от bubanka

# 449
Момичета, аз пак продължавам с моите притеснения. Имате ли представа дали Двойната гънка се получава от не добре свършена работа на хирурга или зависи от анатомията на собствените ти гърди - колко е основата, имаш ли гънка, тъкан, жлеза, колко е долния полюс?
Интересно ми е защо казват, че риска при мен е по-голям. Казаха ми, че причината е, защото аз имам гънка, но нямат ли всички гърди гънка отдолу 🙄
Гледах много снимки на жени увеличили гърдите си със сходни с моите гърди размери и визия и нямат образувани гънки, а напротив резултатите са повече от чудесни.
Защо би се получила тази гънка?
И при мен се получи гънка на едната гърда,но аз имах доста голямо увисване на нея и преди операцията.Не знам нормално ли е... изгледах бая снимки и не видях така да виси някъде.Другата седмица съм на преглед,когато става и месец от операцията и ще видя какво ще ми кажат за това.

Общи условия

Активация на акаунт