Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 136
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, аз пак продължавам с моите притеснения. Имате ли представа дали Двойната гънка се получава от не добре свършена работа на хирурга или зависи от анатомията на собствените ти гърди - колко е основата, имаш ли гънка, тъкан, жлеза, колко е долния полюс?
Интересно ми е защо казват, че риска при мен е по-голям. Казаха ми, че причината е, защото аз имам гънка, но нямат ли всички гърди гънка отдолу 🙄
Гледах много снимки на жени увеличили гърдите си със сходни с моите гърди размери и визия и нямат образувани гънки, а напротив резултатите са повече от чудесни.
Защо би се получила тази гънка?
И при мен се получи гънка на едната гърда,но аз имах доста голямо увисване на нея и преди операцията.Не знам нормално ли е... изгледах бая снимки и не видях така да виси някъде.Другата седмица съм на преглед,когато става и месец от операцията и ще видя какво ще ми кажат за това.
Тази гънка кога я забелязахте - още след операцията ли беше видима, или след някакво време?
При мен няма увисване и мислех, че само при слаби и "плоски" се образуват тези гънки 😬
Докторите казаха, че гънката с времето уляга и се наместват имплантите, но пък видях доста фрапантни случаи и някак си не ми се искат повторни операции заради подобно нещо.
Като ви мине консултацията ще споделите ли какво е казал доктора 🙂

# 451
  • Пловдив
Момичета може ли примерна снимка на това което казвате "Двойна гънка", нещо не мога да си го представя?

# 452
Тази гънка кога я забелязахте - още след операцията ли беше видима, или след някакво време?
При мен няма увисване и мислех, че само при слаби и "плоски" се образуват тези гънки 😬
Докторите казаха, че гънката с времето уляга и се наместват имплантите, но пък видях доста фрапантни случаи и някак си не ми се искат повторни операции заради подобно нещо.
Като ви мине консултацията ще споделите ли какво е казал доктора 🙂
Нали говорим за гънката в долната част на гърдата към гръдния кош,като увисване?.. Иначе аз го забелязах още след като ми махнаха превръзката на 7-8 ден и мисля,че още една идея се увеличи гънката от тогава.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:59 от bubanka

# 453
Момичета може ли примерна снимка на това което казвате "Двойна гънка", нещо не мога да си го представя?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:00 от bubanka

# 454
Аз като специалист по гънките 😂
Към ANI - имаш истински дабъл бабъл, отивай на консултация, не искам да те отчайвам ама може да стане по-зле ако импланта падне още надолу. Оправя се оперативно.
За гънката подобна на дабъл бабъл, но всъщност не е, тя се получава от срязване по-ниско от колкото е била старата гънка. Прави се при къс долен полюс, което за мен също не е ясно, всички ми се струват еднакви.
Гънката в много много редки случаи изчезва, но само при доста голям имплант който да я опъне. При мен 5 месец си е още доста добре видима, особено на дясната гърда и уж не е малък импланта.
Кои лекари казаха, че има вероятност да се получи? Един или няколко лекари потвърдиха?

# 455
Аз като специалист по гънките 😂
Към ANI - имаш истински дабъл бабъл, отивай на консултация, не искам да те отчайвам ама може да стане по-зле ако импланта падне още надолу. Оправя се оперативно.
За гънката подобна на дабъл бабъл, но всъщност не е, тя се получава от срязване по-ниско от колкото е била старата гънка. Прави се при къс долен полюс, което за мен също не е ясно, всички ми се струват еднакви.
Гънката в много много редки случаи изчезва, но само при доста голям имплант който да я опъне. При мен 5 месец си е още доста добре видима, особено на дясната гърда и уж не е малък импланта.
Кои лекари казаха, че има вероятност да се получи? Един или няколко лекари потвърдиха?
При мен ще слагат имплантите през ареолите, тогава пак ли може да падне под моята гънка като няма разрез отдолу?
Романски каза, че много вероятно да ми се вижда долния ръб на импланта, но да слегне след време. Генов също каза, че ще има гънка, която, ако не се заличи може да запълни с Липофилинг (собствена мастна тъкан). Хатър каза, че понеже имам моя гънка и затова ще е видима и тя каза Липофилинг още по време на операцията да се направи.

# 456
Значи ако падне под твоята гънка без да е умишлено срязано по-ниско това е Дабъл Бабъл или Ботоминг Аут ефект, не поня точната разлика между двете.
Не знам за виждане на ръб, ако някой има да сподели.
При мен си е срязано по-ниско и се вижда реално старата гънка, но не и ръб или нещо подобно от самия имплант.

# 457
  • в 1001-та нощ
На снимката по-горе - изглежда тъканите под импланта са слаби, поддали са, и имплантите с слезли надолу. Ако лекарят предвиди този риск - слага мемрбани, платна ....

А ето как изглежда вариантът с птозата - имплантът е на мястото си, но кожата е отпусната:

Скрит текст:

# 458
  • Пловдив
Благодаря Ви, сега вече разбрах за какво иде реч Simple Smile. Неприятна ситуация изглежда, дано на никой не се случва.

# 459
Ето при мен старата гънка, вижда се като вдълбнатина и цвета е леко различен, малко е лоша снимката, но все пак се вижда
Скрит текст:
Скрит текст:
При навеждане гънката става по-голяма, при вдигане на ръцете по-малка.

# 460
Леле, Pinky,  каква голяма разлика от началото! Голяма промяна и подобрение 🤩 Браво! Ти май вече направи половин година, нали?

# 461
5 месеца обаче от около 3 тия няма промяна и продължавам да не съм доволна ама не смятам със сигурност да се подлагам на не траен  липолифтинг.

# 462
  • в 1001-та нощ
Гърдите се променят по-видимо до шестия месец, но промяната продължава в рамките на година - в тази връзка - поизчакай още.

# 463
a.l.e.n.a Аз си чакам, то какво друго ми остава. След толкова месеци болки, въобще не си помислям за други интервенции за корекция. Искам само да спрат болките и дискомфорта и да няма здравословни проблеми в последствие.
Аз съм сигурно от малкото, които съжаляват за решението си Simple Smile

# 464
Не се самобичувай, Пинки! Ако не беше го направила пак щеше да съжаляваш.
При теб е още рано да се каже какъв ще е окончателния резултат.Изчакай една година да стане.
И аз понякога си казвам...абе защо ми трябваше...ама като се сетя какво беше преди и бързо ми минава тая мисъл. Все още не мога да се зарадвам истински, има някои неща които ме дразнят..но 100% е по-добре от преди. Ще изчакам да станат 8месеца от операцията, засега са минали само 4.

Общи условия

Активация на акаунт