Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 070
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета
Съвсем нова съм тук
Предстои ми поставяне на гръдни импланти на 04.11.20
А много се страхувам
Тревожи ме възтановянето
Имали ли сте тежест от имплантите
Лесно ли се преодолява всичко
Аз съм ужасно притеснена
Благодаря ви

# 496
Здравейте! Може ли ако някоя от вас е правила поставяне на импланти + round block при д-р Хатър, да сподели каква е цената?

# 497
Здравейте! Може ли ако някоя от вас е правила поставяне на импланти + round block при д-р Хатър, да сподели каква е цената?

Към 8,400-600 лв е цената при нея.

# 498
  • София
Flow 74, на всичките ти въпроси е отговаряно многократно в темите, бих те посъветвала да отделиш време и да прочетеш поне последните теми, още повече че ще намериш и друга много полезна информация.
Щом си решила, не се страхувай. Всички ни е било страх, просто помни, че ще мине и замине,  ще остане само спомен, но с хубави резултати Simple Smile
Мисли за резутата, на който ще се радваш с години.
При кой лекар си?

# 499
Flow 74, разбирам те и аз много се страхувам. Но доколкото знам от мои приятелки и от момичетата тук е много индивидуално - повечето ги е боляло първите 2-3 дни като мускулна треска и стягане, а след това леко отшумява, но примерно ще те пристягат при по-резки движения. Относно тежестта - като се събудиш след операцията може да ти тежат и да ти е трудно да станеш, но с по-плавни и леки движения и ако има кой да ти помогне, ще се оправиш. Като цяло всичко зависи от прага на болката, а и от лекаря и метода му на поставяне. Например знам, че при Стоянов, повечето момичета казват, че не ги е боляло толкова, защото не реже мускул, но пък има и такива, които си ги е боляло. Аз съм се подготвила, че ще има болки и дискомфорт, но ако наистина го искаш си струва и ще мине бързо.

# 500

Към 8,400-600 лв е цената при нея.

Много благодаря!

# 501
Flow 74, на всичките ти въпроси е отговаряно многократно в темите, бих те посъветвала да отделиш време и да прочетеш поне последните теми, още повече че ще намериш и друга много полезна информация.
Щом си решила, не се страхувай. Всички ни е било страх, просто помни, че ще мине и замине,  ще остане само спомен, но с хубави резултати Simple Smile
Мисли за резутата, на който ще се радваш с години.
При кой лекар си?

Да прочетох доста неща
И май трябва да спра да чета 😊информацията дори ми е в повече
Аз дори не разбирам как може да го искам и едновременно да се тревожа толкова много и така да се страхувам
Благодаря

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 22:24 от Flow 74

# 502
Здравейте,момичета
Мина месец и няколко дни от моята операция,но още ме мъчат разни неща и реших да ви попитам дали и при вас ги е имало😒 Когато сваля сутиена ,за да мажа белезите или се къпя,толкова много ми тежат,направо имам усещането,че се смъкват надолу или ще се откъснат,свиква ли се с това или преминава? Кога успяхте спокойно да спите на една страна? Аз все още не мога,а вече е разрешено.Толкова голям дискомфорт усещам,че едвам минута издържам и веднага се връщам по гръб,а той вече така боли от месец спане само на него....Та до всички момичета на които им предстои- да знаете,че повече боли гърба,отколкото гърдите🥴 А пък от студеното време какво стягане на мускула се получава,няма контролиране и е много неприятно.Имате ли го и този проблем?
Благодаря ви!

# 503
  • София
Чувството, че след като махнеш сутиена гърдите ще паднат, го имах поне до към втория месец. После тялото взе да свиква и вече към третия месец положението беше значително по-добре. На една страна започнах да спя към третия месец, въпреки че докторът ми разреши още след първия. Аз бях свикнала по гръб и нямах никакви проблеми, за това реших да изчакам да минат три месеца и след това започнах лека-полека да спя. Бих те посъветвала да пробваш различни варианти докато намериш твоята поза - на мен най-удобно се оказа че ми е с възглавницата от дивана и то една конкретна - нито много твърда, нито много мека, нито ниска, нито висока. Пробвала съм и комбинации от възглавници и след като намерих подходящта за мен, спането по гръб не беше проблем.

# 504
Чувството, че след като махнеш сутиена гърдите ще паднат, го имах поне до към втория месец. После тялото взе да свиква и вече към третия месец положението беше значително по-добре. На една страна започнах да спя към третия месец, въпреки че докторът ми разреши още след първия. Аз бях свикнала по гръб и нямах никакви проблеми, за това реших да изчакам да минат три месеца и след това започнах лека-полека да спя. Бих те посъветвала да пробваш различни варианти докато намериш твоята поза - на мен най-удобно се оказа че ми е с възглавницата от дивана и то една конкретна - нито много твърда, нито много мека, нито ниска, нито висока. Пробвала съм и комбинации от възглавници и след като намерих подходящта за мен, спането по гръб не беше проблем.
Благодаря Ти,
И с възглавници пробвах,но или ме притискат или на тази ,която остава отгоре не и е Ок.Може би ми е още рано,ще се мъча още известно време по гръб😒 А какви обриви ми излезнаха от това "само по гръб",явно кожата не успява да се охлажда и да диша добре и станаха едни ситни сърбящи пъпчици,но се надявам и това да отшуми.

# 505
Здравейте,момичета
Мина месец и няколко дни от моята операция,но още ме мъчат разни неща и реших да ви попитам дали и при вас ги е имало😒 Когато сваля сутиена ,за да мажа белезите или се къпя,толкова много ми тежат,направо имам усещането,че се смъкват надолу или ще се откъснат,свиква ли се с това или преминава? Кога успяхте спокойно да спите на една страна? Аз все още не мога,а вече е разрешено.Толкова голям дискомфорт усещам,че едвам минута издържам и веднага се връщам по гръб,а той вече така боли от месец спане само на него....Та до всички момичета на които им предстои- да знаете,че повече боли гърба,отколкото гърдите🥴 А пък от студеното време какво стягане на мускула се получава,няма контролиране и е много неприятно.Имате ли го и този проблем?
Благодаря ви!
И при мен бела така. Настрани започнах да спя след първия месец. Явно спя дълбоко и не усещам дискомфорт, но сутрин ме болят гърдите и за напрегнати и това продължава до сега вече трети месец. Със студа е много неприятно също. Не може да се контролира. Иначе вече не ми тежат като махна сутиена. Тялото ми свикна. От вчера обаче започна пак някаква болка да се обажда. И едната стана по-твърда в горната част над зърното. При някой имало ли е такова нещо?

# 506
На 30ти правя 2 год. от операцията.Специално за нея няколко месеца преди се приучвах да спя по гръб.Вече спя само така без нилакъв проблем.Освен всичко,пази и от бръчки.Изпробвано Simple Smile

# 507
Здравейте!
Днес си правих изследванията, необходими за операцията и на ехомамографията се видя на едната гърда малка кистичка, както и фиброаденом. Мамологът, който ме прегледа каза, че това не е проблем за операцията, извика и друг доктор, който също погледна снимката и каза, че може да се следи или да се махне по време на операцията. Пита ме кой док ще ми слага импланти, като казах Стоянов, реагира видимо положително. Звънях и в клиниката да попитам все пак - казаха, че като види док изследванията ще говорим, ако прецени и ако аз съм съгласна - по време на операцията може да се махне фиброаденома. Но все пак се притесних - за кистички съм чела назад в темите , че и други момичета са имали и не са били проблем, но този фиброаденом че притесни.
Някой, ако се е сблъсквал, ще се радвам да сподели.
Извинявам се, че малко излизам от темата за импланти с този пост.
Sad

# 508
Аз имах 2 фиброаденома преди 15г. Махнаха ги оперативно от тогава не съм имала проблеми. Говори със Стоянов да ги махне и да ги изпратят на изследване. Той е и гръден хирург все пак...на мен такъв ми ги махна навремето.

# 509
Кисти има всяка жена,която е раждала.Това,според моят мамолог.Предполагам и не раждалите след определена яъзраст също имат.

Общи условия

Активация на акаунт