Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 893
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ако не се лъжа, на всяка снимка е отбелязано колко след операцията е правена. Повечето са в диапазона 7 дни - 2 месеца. Допускам, че крайният резултат е коренно различен.
На същото мнение съм. Моите гърди на 2 месеца и сега на 8, нямат нищо общо Simple Smile.

# 601
Здравейте момичета, ако има някоя от вас с кръгли импланти при Кънев, нека ми прати снимки на лично ☺️

# 602
Здравейте искам мнение , макар и късно , направих си уголемяване на гърдите при доктор Молов , моя е грешката , че не се запознах по рано какво означават параметрите на имплантите а само кубиците гледах , та исках естествено изглеждащ бюст , на консултацията която направих той ми обясни тъй като имам две раждания и кърмения по добре ще стоят при мен кръгли импланти поради това че трябва да се под пълни в горната част , това добре , но по параметрите който ми е сложил 380сс кръгли висок профил диаметър 11.3 проекция 5.5 кохезивност 1 , чета че няма как да изглеждат естествени , 7 ден от операцията съм и от първия не ми харесват изобщо , зърната гледат надолу , много са раздалечени сигорно от малкия диаметър , на високо са и изпъкнали като топки от високата проекция предполагам ,  едва ли колко и време да мине ще станат по различни и такива каквито искам , направо съм в шок , някой слагал ли е с такива параметри как стоят след време , имплантите са Ментор

# 603
А има ли правено повдигане или с импланта ще се обере?гърдите би трябвало да слязат на долу и да се наместят..

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:03 от Kalyana

# 604
Не нямам повдигане , само на едната имах 1 мм отвисване на другата нямах , стоят много раздалечени и като чели зърната гледат надолу ,  дали ще спаднат надолу имплантите и ще се съберат ли , мисля че трябваше да са с по голям диаметър и среден профил да изглеждат по естествено , но късно ги разучих тези неща , дали да направя консултация или да изчакам

Бях с гръдна 82 , под гръдна 77 дали не малък този диаметър 11.3 и затова да са раздаличени

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:34 от bubanka

# 605
Не нямам повдигане , само на едната имах 1 мм отвисване на другата нямах , стоят много раздалечени и като чели зърната гледат надолу ,  дали ще спаднат надолу имплантите и ще се съберат ли , мисля че трябваше да са с по голям диаметър и среден профил да изглеждат по естествено , но късно ги разучих тези неща , дали да направя консултация или да изчакам

Бях с гръдна 82 , под гръдна 77 дали не малък този диаметър 11.3 и затова да са раздаличени
Аз съм с под гръдна под 75 см и съм диаметър 11.5, проекция 5, 330 К - Арион и ми стоят с раздалечени

# 606
Да това имах в предвид , много ме е стах да не ми останат раздалечени , не ги ли предвиждат тези неща и с тази висока проекция стоят като избучени , ужасни са незнам какво да правя 😟

# 607
  • София
Сложи снимка, така с описание трудно ще преценим.

# 608
Привет, момичета, тези от вас, които сте с импланти Мотива, може ли да споделите дали сте с чип или без?

# 609
Привет!
А изискват ли ви pcr тестове преди да влезете за операция? Някой знае ли къде мога да си направя само със секрет от гърлото Sad

# 610
При мен не искаха , само мерят температура на 02.11.2020 г. Ми беше операцията

# 611
На мен ми искат ПСР в деня на прием на място в болницата

# 612
  • София
Дармичка, сигурна ли си, че ще ти правят PCR, а не бърз тест? На мен ми правиха бърз тест, резултатът е готов за десетина минути. Струва 30 лв.

# 613
Дармичка, сигурна ли си, че ще ти правят PCR, а не бърз тест? На мен ми правиха бърз тест, резултатът е готов за десетина минути. Струва 30 лв.
Днес Хатър подчерта ПСР тест

# 614
Доскоро и в Есте искаха само бърз, но вече искат и там pcr Sad за това търся къде може да се направи само със секрет от гърлото.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт