Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 906
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравейте искам мнение , макар и късно , направих си уголемяване на гърдите при доктор Молов , моя е грешката , че не се запознах по рано какво означават параметрите на имплантите а само кубиците гледах , та исках естествено изглеждащ бюст , на консултацията която направих той ми обясни тъй като имам две раждания и кърмения по добре ще стоят при мен кръгли импланти поради това че трябва да се под пълни в горната част , това добре , но по параметрите който ми е сложил 380сс кръгли висок профил диаметър 11.3 проекция 5.5 кохезивност 1 , чета че няма как да изглеждат естествени , 7 ден от операцията съм и от първия не ми харесват изобщо , зърната гледат надолу , много са раздалечени сигорно от малкия диаметър , на високо са и изпъкнали като топки от високата проекция предполагам ,  едва ли колко и време да мине ще станат по различни и такива каквито искам , направо съм в шок , някой слагал ли е с такива параметри как стоят след време , имплантите са Ментор

Една седмица след поставянето гърдите нямат много общо с истината в последствие. По късно мога да кача снимки , за да бъдеш малко по спокойна. Също при Молов бях... Първите дни бяха като " натъпкани " в мен. Постепенно този изкуствен облик се промени тотално и гърдите " увиснаха" естествено.

# 631

Деня на приема е денят на операцията.Това е рутинна операция и няма нужда от много престой
Някои доктори приемат ден преди операцията и правят изследванията на място и на следващия ден оперират

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:26 от bubanka

# 632
Алина, припомни ми твоите импланти какви бяха и къде са правени? Интересното е, че моите гърди се развалиха още по време на първата ми бременност. Още в 6тия месец бяха двойни и вече бяха увиснали. Тогава разбрах, че повече никога няма да са същите.

Lovesea, иска ми се да стане само с импланти, но в крайна сметка, ще се доверя на специалистите и ако трябва, ще се направи и повдигане. Но и аз се притеснявам накъде ще гледат зърната, тъй като сега са в долната половина. В тази връзка да попитам, кое по-назад нарекохте "мнима птоза"? Защото моите гърди са леко увиснали, но зърната гледат напред.

Anne_Boleyn, и аз не харесвам долепени гърди. За мен е нормално гърдите да са с някакво разстояние. Моето в момента е 3 пръста. Дори и да остане така, не ми пречи. По-скоро ме радва, че Стоянов не насилва нещата. При теб хубавото е, че си с малки кубици, съобразени с твоята структура. Дори на твоето тяло изглеждат по-големи. Моята структура в горната част е подобна на твоята и мисля, че най-добре ще ми стоят по-умерени гърди. Аз съм 161см, 51кг, подгръдна 72см и имам по-изразена талия, която е високо и мисля, че дори и малки импланти ще изпъкват много.

Ето тези гърди много ми харесват:

Скрит текст:

Веднага ще усетиш кой е твоят доктор, когато видиш, че се вслушва и не се налага да го убеждаваш кое е красиво. Ще се сработите просто. Като бях на консултация при Георгиев ми каза, че за мен е 390сс и това е. Каза, че трябвало да му бъда добра реклама, а не лоша. Почна да ме убеждава, да ми чете от някакъв списък какви кубици слага и че под 300сс нямало. Добре, че излязох и аз с "300" от там. 😂

# 633
Здрвейте момичета,
и преди съм писала по този въпрос, но понеже времето наближи за мен, ще се радвам ако някой ми сподели мнение лекар, който е добър в абдоминопластиката. Знам че темата е за мамопластика, но има дами които са се подлагали или смятат да се подложат на абдоминопластика и бих искала отзиви, защото откровено казано не знам къде да отида на консултации... ако беше за гърди щях да отида при Стоянов да речем, но за корема нямам идея ...

# 634
Момичета, аз да питам още нещо. Смятяте ли, че е възможно имплантите никога да не се подменят? Например, доц. Романски май беше казал в едно интервю, че материалът старее в организма и все в един момент трябва да се подменят. А и като чета тук за спукани или завъртяни импланти, ми се струва невъзможно да прекараш цял живот с едни и същи импланти. Доколкото разбрах, май Ментор са най-доказаните във времето импланти, но мен много ме съблазняват Мотива Ергономикс заради по-естествения вид на импланта. Но ме притеснява, че са нов вид импланти и все още не е ясно как ще се държат във времето.

Относно д-р Стоянов и мнимите стажанти, ето тук е екипът му: https://aestheclinic.com/klinikata/ekip/

Стажанти никъде не виждам. Има двама други хирурзи. Доколкото разбирам, единият се занимава само с интимна естетика, а с другият предполагам, че оперира в екип. Също така има само един анестезиолог, което според моята логика, означава че няма как да се извършват две операции едновременно. Поправете ме, ако греша.

# 635
Здравейте, момичета! Изчетох всички теми и наистина супер подробно сте изписали всичко, супер сте.
Това, което аз искам да попитам е каква е крайната цена при Молов, едва ли е тази от сайта?

# 636
Момичета, аз да питам още нещо. Смятяте ли, че е възможно имплантите никога да не се подменят? Например, доц. Романски май беше казал в едно интервю, че материалът старее в организма и все в един момент трябва да се подменят. А и като чета тук за спукани или завъртяни импланти, ми се струва невъзможно да прекараш цял живот с едни и същи импланти. Доколкото разбрах, май Ментор са най-доказаните във времето импланти, но мен много ме съблазняват Мотива Ергономикс заради по-естествения вид на импланта. Но ме притеснява, че са нов вид импланти и все още не е ясно как ще се държат във времето.

Относно д-р Стоянов и мнимите стажанти, ето тук е екипът му: https://aestheclinic.com/klinikata/ekip/

Стажанти никъде не виждам. Има двама други хирурзи. Доколкото разбирам, единият се занимава само с интимна естетика, а с другият предполагам, че оперира в екип. Също така има само един анестезиолог, което според моята логика, означава че няма как да се извършват две операции едновременно. Поправете ме, ако греша.

Много труден въпрос. И хирурзите не могат да отговорят еднозначно. Като се има предвид, че са започнали да поставят силиконови импланти през 60-те години, техниките на поставяне, както и качеството на имплантите значително са се повишили в последните години с бума на операциите, то със сигурност все по-дълго ще издържат във времето. Има жени, които от 30 години са си още със същите импланти. Ако няма никакво усложнение, имплантите няма нужда да се сменят. Колко ще издържат обаче, никой не може да каже.

За различните марки - и аз се колебаех между Мотива Ергономикс и Ментор. Когато го попитах, докторът каза, че ако го бях попитала преди 10 години, е щял да отговори категорично Ментор, но в последните години всички марки много са вдигнали нивото. За Мотива Ергономикс каза, че е малко преувеличена тази реклама, че се разливали събсем като естествени гърди като легнеш, нямало как да стане това. Той така или иначе беше единствения доктор, който не ми пробутваше само една марка. Каза аз да си избера, а аз настоях той да ми препоръча и накрая каза Ментор, точно защото са най-дълго на пазара и са се доказали.

За тези много операции - аз не съм видяла друг човек да лежи на операционна маса в залата. Вкaраха ме в съзнание все още. Има още един хирург, който много активно участва по време на подготовката и след това при прегледите, но щом е избран да е там, сигурно го е заслужил. Д-р Цветомир Димитров се казва. За мен да се твърди, че един от най-изтъкнатите хирурзи, си оставя репутацията градена с години в ръцете на стажанти е смешно. Ако някой е недоволен от резултатите си и затова мисли, че го е оперирал стажант, нека да покаже какво са сътворили. Иначе не е особено достоверно. Дори и да има стажанти по време на операцията, които асистират и им дава да свършат някаква минимална част от работата, то хирургът със сигрност е там през цялото време и държи под контрол нещата. Все пак той се подписва на епикризата. Отговорността е негова.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 17:28 от anne_boleyn

# 637

Аз преди няколко дни говорих с жена, която си ги е сложила през 1998г, това са си 22 години. Не си помни марката, хирургът, който ги е слагал вече е починал, надмускулно са (те тогава май само така са ги слагали). Няма проблеми с тях и не мисли да ги сменя. Видях ги на живо, ми добре си й стоят. Завиждам й хахаха... сложила ги и забравила. Сега май вече всички ги сменят в един момент.

И аз много се разкъсвам между Ментор и Мотива, ще откача, честно Grinning Май преди на направя операцията на циците, ще си прегриза вените хахаха
На мен проблемът ми дори не е толкова в това кои как стоят и колко са естествени, а в това кои са по-надеждни и ще издържат по-дълго във времето. И двете марки имат своите плюсове и минуси и не мога по дяволите да реша какво искам Grinning

# 638
  • в 1001-та нощ
Здравейте искам мнение , макар и късно , направих си уголемяване на гърдите при доктор Молов , моя е грешката , че не се запознах по рано какво означават параметрите на имплантите а само кубиците гледах , та исках естествено изглеждащ бюст , на консултацията която направих той ми обясни тъй като имам две раждания и кърмения по добре ще стоят при мен кръгли импланти поради това че трябва да се под пълни в горната част , това добре , но по параметрите който ми е сложил 380сс кръгли висок профил диаметър 11.3 проекция 5.5 кохезивност 1 , чета че няма как да изглеждат естествени , 7 ден от операцията съм и от първия не ми харесват изобщо , зърната гледат надолу , много са раздалечени сигорно от малкия диаметър , на високо са и изпъкнали като топки от високата проекция предполагам ,  едва ли колко и време да мине ще станат по различни и такива каквито искам , направо съм в шок , някой слагал ли е с такива параметри как стоят след време , имплантите са Ментор

Ще се променят, като поспаднат отоците и улегнат. И моите бяха кошмарно грозни - като два квадратни камъка - всеки със свое мнение и позиция  - със сходни кубици и размери на твоите. Ще бъдат красиви, но им дай време Simple Smile Гледането надолу  в изв. степен оже да се запази, характерн е за кръглите, с изпълнен горен полюс. Но пак ще са хубави и окончателният резултат ще е около година по-късно.

# 639
Благодаря , аз днес ходих на контролен и май на едната по трудно ще слезе импланта , защото ребрата ми са по изпъкнали и ми каза че зърната ще се оправят , не слезе ли добре може да се под пълни с масна тъкан 🙂

# 640
И аз бях в голяма чуденка за марката - мотива ли ментор ли.. Стоянов ми даде тези две опции - та и аз го питах кое е по-доброто, той каза, че не може да препоръча, цената се различава с 200 евро, което не е нищо. На мен той каза, че по-естествено ще стоят мотива предвид това, че съм слаба, та затова наклоних везните към тях. Макар че и аз бях адски раздвоена.
Друг е въпроса добре ли направих с кубиците хахаха Но след 3 седмици ще се разбере, ако всичко е наред и доживея тази така чакана дата😂

# 641
И аз май съм се спряла на Ментор, без да съм пипала и виждала Мотива. От гледна точка на времето, от което са на пазара. Това, че Мотива са от скоро малко ме плаши. Плюс това колко да изглеждат естествени, силокона си е силикон, с потник, по бански все ще си лични... Според мен! Това ще ми е втора операция, реално сега ще правя и повдигане. Май не ми се иска да сложа нови  Мотива...

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:40 от Kalyana

# 642
  • София
Не съм съгласна, че силиконът си е силикон и винаги си личи.Много зависи от големината, формата и начина на поставяне.

# 643
  • в 1001-та нощ
Аз избрах Ментор, защото с тях може да провежда лечение при онкологични проблеми. Пази Боже, разбира се, но ... И няма спукани импланти Simple Smile поради дебелата обвивка.

# 644
Не съм съгласна, че силиконът си е силикон и винаги си личи.Много зависи от големината, формата и начина на поставяне.
Ако имате снимка на такива гърди, постнете ги, за да ги видим..

Общи условия

Активация на акаунт