Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 012
  • 857
  •   1
Отговори
# 810
А дали ще ме пуснат с предружител?
Благодаря много за отговорите, много сте отзивчиви. Желая леко раждане на всички.
Мъжът ми , свекърва ми и приятелки идваха когато си искат , с мъжът ми оставаше по 4,5,6 часа и повече , никой не е направил проблем

# 811
Някой има ли списъка за необходимите неща за болницата?

# 812
Списъкът може да намерите в първия пост на темата.

Някой има ли списъка за необходимите неща за болницата?

# 813
Не се притеснявайте, ако се стигне до упойка при естествено раждане те си знаят, анестезиолога е много добър дано попаднете на него, изобщо не го мислете това. Аз щях да раждам нормално, но не получих достатъчно разкриетие дори за упойката, камо ли за раждане и се налижи секцио 😟... Ако сте с избор на екип ще ви сложат упойка, иначе наблюденията са ми, че не слагат....както моя доки се изрази "упойката при него е задължителна дори при естествено раждане".

# 814
Здравейте, интересува ме как мога да съм сигурна, че апартамента ще бъде свободен, може ли да се запази/капарира предварително? Благодаря Ви.

# 815
А аз да допълня към въпроса на Ирина, двойни вип стаи и един апартамент ли бяха, няма единични вип стаи? И какви са наблюденията ви като цяло, майките предпочитат ли бебетата да са си при тях и през нощта например? Когато раждах преди 13 години, моята съквартирантка остави бебето при акушерките, аз държах да си е при мен, но много се притеснявах, че заради нас тя не може да си почине.

# 816
А аз да допълня към въпроса на Ирина, двойни вип стаи и един апартамент ли бяха, няма единични вип стаи? И какви са наблюденията ви като цяло, майките предпочитат ли бебетата да са си при тях и през нощта например? Когато раждах преди 13 години, моята съквартирантка остави бебето при акушерките, аз държах да си е при мен, но много се притеснявах, че заради нас тя не може да си почине.

Здравейте! Има единичен вип и двоен вип. Апартамента мисля, че не може да се запазва, но все пак може да попитате. На регистратура. Относно бебета дали са при майките, тези които са раждали секцио са без бебета поне една две нощи, а ако решат и повече, родилите нормално са си с бебета, но ако помолят ще ги вземат за през ноща предполагам поне първата вечер и зависи кой е на смяна, че е малко на късмет 😁. Аз лично на една от акушерките нощните не смеех да я оставям 😀

# 817

Здравейте! Има единичен вип и двоен вип. Апартамента мисля, че не може да се запазва, но все пак може да попитате. На регистратура. Относно бебета дали са при майките, тези които са раждали секцио са без бебета поне една две нощи, а ако решат и повече, родилите нормално са си с бебета, но ако помолят ще ги вземат за през ноща предполагам поне първата вечер и зависи кой е на смяна, че е малко на късмет 😁. Аз лично на една от акушерките нощните не смеех да я оставям 😀
Аз бях секцио и бебето си беше при мен, казаха че не можело да стои при тях. Та явно е въпрос на късмет

# 818
А дрехи, шишета и тн те ли осигуряват?

# 819
А дрехи, шишета и тн те ли осигуряват?
Шишета с мляко носят, хранят ги с Хип поне до скоро така бебе, те ги обличат с дрехи от там. На изписването си го обличате във ваши дрешки. В списъка, който дават пишеше да се носи пакет памперси неотварян и морки кърпички. Съвета ми е да си вземете за бебето хавлиика, биберон и ръкавички, останалото вече е по ваша преценка.

# 820
Залъгалки и ръкавички приготвих, както и памперсите и мокрите кърпи. А относно останалите хавлийката - там не ги ли къпят те и също - показват ли как?

# 821
Те ги къпят, но не показват как. Събират всички бебета, къпят ги и ги връщат по стаите. Хавлийка би Ви трябвала, ако му миете дупето на мивката при смяна на памперс. Като вземат бебето слагате един памперс в креватчето му, сутрин за визитация също. Аз си бях взела и кремче против подсичане, за да си го мажа.
Преди година ги взимаха по два пъти - сутрин и вечер.

Залъгалки и ръкавички приготвих, както и памперсите и мокрите кърпи. А относно останалите хавлийката - там не ги ли къпят те и също - показват ли как?

# 822
Моля някой да пусне нова тема.

# 823
Здравейте,

мисля, че няма нова тема, затова пиша тук.

бихте ли споделили мнение за д-р Маленов - следене на бременност, раждане?
Кои доктори бихте препоръчали за същото?

Благодаря

# 824
Здравейте,

мисля, че няма нова тема, затова пиша тук.

бихте ли споделили мнение за д-р Маленов - следене на бременност, раждане?
Кои доктори бихте препоръчали за същото?

Благодаря

Доктор Маленов е много добър, доктор Стратиева, д-р Богданова и от сърце доктор Йован Даскалов!

Общи условия

Активация на акаунт