Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 106
  • 857
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, момичета. Записала съм се на ЖК в Надежда, но не съм доволна. Ще изчакам да ми мине и следващият преглед, който съм си платила и след 20-та седмица мисля да се запиша в Тина Киркова, но не знам при кого. Много ми е важно да е човечен лекар и да има някакво отношение. Ако няма такъв или не мога да се запиша сигурно ще се насоча на друго място. Знае ли някой дали Д-р Даскалов записва за ЖК? Да ми препоръчате някой друг? За Райна Ковачева четох хубави неща, но тя работела само в отделението, така че отпада. Ще съм благодарна ако се включат повече мами с опит с лекарите там.

# 676
Аз се следя при д-р Даскалов и съм супер доволна !

# 677
Доктор Галя Богданова е страхотен човек и лекар!

# 678
  • София
Доктор Галя Богданова е страхотен човек и лекар!
При нея съм била 2 пъти на преглед.Тогава имах кухо яйце и малко кофти спомен, може би заради това. Не е лоша, но имам леки задръжки.
Аз се следя при д-р Даскалов и съм супер доволна !
Значи води женска консултация! Дано се доредя. Четох, че бил и добър оператор, а аз ще раждам секцио, защото първото ми дете е секцио и съм с проблеми с кръвното и висок риск от прееклампсия.

# 679
И Райна Ковачева води ЖК ,но в друга клиника(Оскар). Тя също е много добра и като лежах в патологията идваше при нейни пациентки да ги вижда и да се интересува от състоянието им.
Аз от всичко четено се спрях на доктор Йован Даскалов.Все още ми е рано за консултация,но смятам  средата на 7 месец да го посетя.Оставам си и доктор Баев кото вариант,но той ми се струва по-зает.

# 680
  • София
Аз, днес се обадих по телефона и си записах час за Д-р Даскалов, опознавателен за сега, а след 21 седмица ще се запиша за втората част от ЖК при него. Дано ме вземе и дано се харесаме взаимно, че в Надежда са роботи. Никакво отношение. И се чудят къде да те пратят да те следят. Много съм разочарована от Надежда.

# 681
Аз се водя при д-р Гогова. Тя работи в отделението и води ЖК. Засега не съм имала проблеми с нея. Понякога не мога да си запиша час сутрин, защото работи там, но иначе си води консултациите в мед.център следобед. Човечна е много и гледа винаги да е удобно за мен като часове. Приемала ме е и без да имам час след изследвания, за да ми ги обясни.

# 682
  • sofia
Д-р Даскалов е страхотен! Няма да съжалявате. Simple Smile
Аз, днес се обадих по телефона и си записах час за Д-р Даскалов, опознавателен за сега, а след 21 седмица ще се запиша за втората част от ЖК при него. Дано ме вземе и дано се харесаме взаимно, че в Надежда са роботи. Никакво отношение. И се чудят къде да те пратят да те следят. Много съм разочарована от Надежда.

# 683
Аз пък точно от Гогова не съм особено доволна, иначе да, мила е много, отзивчива, но до там. Заинтересованост не съм видяла особена, особено накрая, като разбра, че няма да раждам с избор на екип и беше малко като ‘хубав ден’, обади се като родиш. Прегледите се свеждаха до  ехограф и попълване на картона, по мое настояване ми се пуснаха тестове. Чакала съм бременна в 9я месец 2:30 Мин за преглед и на другия ден още час само да си взема документите! Моя приятелка също беше при нея, тя е с много високо кръвно, Гогова само диета й назначи, други лекари и лекарства и в болница я вкараха, заинтересованост и към нея -0. При втора бременност бих се следила при Богданова или Ралица Василева.

# 684
  • София
Аз родих при д-р Даскалов, но при втора бременност мисля да отида при друг лекар, по-скоро някоя жена АГ. Преместих се при него в средата на бременността и не ми се сменяха отново лекари. Като цяло мъжът ми ме убеждаваше, че аз съм мрънкало и лекарят е топ и аз се пренавих, че е така и хилядите положителни мнения за него. Плюс е, че отговаря бързо по вайбър ако има нещо. Прегледите са изключително кратки за няма и 5мин, нищо не обяснява и има едно чувство за хумор, което не би допаднало на всеки. Лично на мен ми беше прекалено вулгарно да слушам такива цинизми и то току Що родила. И аз, и момичето в моята стая родихме при него и не дойде да ме види нито веднъж, а седяхме достатъчно време, защото ни задържаха, само аз слезнах веднъж до неговия кабинет. На мойта “съквартирантка” й направил коментар защо го търси в неделя да я прегледа след секцио и е бил единствения лекар, който не я е посетил в реанимация. И двете сме платили избор на екип. Зависи кой какво търси - на секцио бил много добър, откъм отношение аз не се напаснах с неговия стил.
Изключително добро впечатление ми направи на визитациите д-р Акташ, беше много любезна и се държеше приятелски. По принцип една моя позната се следеше и роди при нея и ми я беше препоръчала, но аз бях чела и отрицателни мнения по форумите и нещо се разубедих, но хора всякакви. На тази позната лекарката й звънеше понякога да я пита как се чувства, всичко наред ли е, има ли оплаквания, а мен Даскалов единия път почти ме изгони, защото имах въпроси за раждането, все пак ми беше първо, кое как се случва и ми каза: като тръгнеш да раждаш ми се обади, приятна разходка! Добре, че съм гледала много онлайн лекции и бях запозната кое е или не е за подценяване.
Не съжалявам, че родих при него, така е трябвало да стане, имах му доверие, че е добър специалист, но само една жена може да разбере какво преживява една жена при раждане и да я предразположи. Не съм търсила специално внимание, не съм лигла, но само “супер си”, “всичко е наред” не ми беше достатъчно. Настоявах да изследвам витамин Д, защото преди бях с ниски нива и пиех добавки, нямало нужда. След като родих посетих ортопед, защото имах страшни болки в коленете, едва ставах от леглото и като направих изследвания бях с тежък дефицит, защото бебето ми е изчерпало всичко.

# 685
1:1 с моя опит с д-р Даскалов и Тина Киркова. Но не издържах и се преместих в частна болница. Само дето в Тина Киркова си платих пакет за проследяване 500лв, а са ми направили 4 ултразвука, 3 пъти ПКК и урина и толкова Simple Smile
Аз родих при д-р Даскалов, но при втора бременност мисля да отида при друг лекар, по-скоро някоя жена АГ. Преместих се при него в средата на бременността и не ми се сменяха отново лекари. Като цяло мъжът ми ме убеждаваше, че аз съм мрънкало и лекарят е топ и аз се пренавих, че е така и хилядите положителни мнения за него. Плюс е, че отговаря бързо по вайбър ако има нещо. Прегледите са изключително кратки за няма и 5мин, нищо не обяснява и има едно чувство за хумор, което не би допаднало на всеки. Лично на мен ми беше прекалено вулгарно да слушам такива цинизми и то току Що родила. И аз, и момичето в моята стая родихме при него и не дойде да ме види нито веднъж, а седяхме достатъчно време, защото ни задържаха, само аз слезнах веднъж до неговия кабинет. На мойта “съквартирантка” й направил коментар защо го търси в неделя да я прегледа след секцио и е бил единствения лекар, който не я е посетил в реанимация. И двете сме платили избор на екип. Зависи кой какво търси - на секцио бил много добър, откъм отношение аз не се напаснах с неговия стил.
Изключително добро впечатление ми направи на визитациите д-р Акташ, беше много любезна и се държеше приятелски. По принцип една моя позната се следеше и роди при нея и ми я беше препоръчала, но аз бях чела и отрицателни мнения по форумите и нещо се разубедих, но хора всякакви. На тази позната лекарката й звънеше понякога да я пита как се чувства, всичко наред ли е, има ли оплаквания, а мен Даскалов единия път почти ме изгони, защото имах въпроси за раждането, все пак ми беше първо, кое как се случва и ми каза: като тръгнеш да раждаш ми се обади, приятна разходка! Добре, че съм гледала много онлайн лекции и бях запозната кое е или не е за подценяване.
Не съжалявам, че родих при него, така е трябвало да стане, имах му доверие, че е добър специалист, но само една жена може да разбере какво преживява една жена при раждане и да я предразположи. Не съм търсила специално внимание, не съм лигла, но само “супер си”, “всичко е наред” не ми беше достатъчно. Настоявах да изследвам витамин Д, защото преди бях с ниски нива и пиех добавки, нямало нужда. След като родих посетих ортопед, защото имах страшни болки в коленете, едва ставах от леглото и като направих изследвания бях с тежък дефицит, защото бебето ми е изчерпало всичко.

# 686
Ами защо платихте 500 наведнъж, пакетите са разделени на 2x250. Просто съвет към всички, които ще се следят там - плащайте на два пъти, никога не се знае какво ще се случи.

1:1 с моя опит с д-р Даскалов и Тина Киркова. Но не издържах и се преместих в частна болница. Само дето в Тина Киркова си платих пакет за проследяване 500лв, а са ми направили 4 ултразвука, 3 пъти ПКК и урина и толкова Simple Smile

# 687
Аз ходя при д-р Даскалов , записала съм се на ЖК на 10.05 от тогава абсолютно всеки месец на 15 то число ми пуска ПКК и влагалищен секрет , а в понеделник даже и протромбиново време безплатно!Също така съм на ехограф през 2 седмици и винаги ти отговаря на всички въпроси ,и той и сестрите 1000 благодарности за момента .Още от началото на бременноста заради мисед началото на февруари ми назначи фраксипарин без изследване за тромбофилия -всички бяха против на Първата Фетална Павлова беше категорична , че нямам нужда , както и друга лекарка при която ходих 2-3 пъти .Сега и двете казват ,че добре че стм на фраксиприн и в никакъв случай да не го спирам.Като отношение е ТОП , адски услужлив и човечен .Даже сега последно понеделник (24гс) го попитах как мисли да раждам и не ми каза , че е твърде рано , а ми обясни.Прегшедите някой са по 5 мин , други по 15 зависи ккво гледа.Таксите платих на 10.05 250лв и в 22гс останалите 250лв

# 688
IrenB, лек остатък от бременността и пухкав финал! 😊
Вероятно няма перфектен доктор, а само такъв, с който да си паснем. 2 пъти раждах секцио при Даскалов. Да, факт, нито първия, нито втория път дойде да ме види в стаята. Защо това да ме притеснява? Всеки ден идваха лекари. Няколко пъти му звънках с въпроси. Слязах до кабинета му долу. Поразходих се.
За мен не е най-важното дали докторът ще дойде след 2 дни да си чуруликаме. Важно е да си свърши добре работата. Не знам как е при нормалното раждане, но при мен и двете операции минаха перфектно - първата отне 20 мин, втората - 12-13 мин. Възстанових се бързо, нямах никакви усложнения. Мои приятелки месеци след операцията имаха проблеми. Той нека си свърши работата добре, друго не търся. Много е изписано за всички. Всяка дама може да си подреди приоритетите. По време на ЖК понеже съм пъзла, никога не е отказвал да отида да ме погледне, пък било то и през 1-2 седмици. Имала съм преглед и за 3 мин и за 15 мин. Пускал ми е по-често изследвания. За нищо не съм плащала извън пакета (изключвам феталната). И изобщо извън бременността когато съм имала проблеми, винаги ме е викал още същия или следващия ден. Никога не е казал, че няма часове или е много зает.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 00:03 от Лиси

# 689
Момичета, а кога ви оперира Даскалов като е всеки ден в МЦ на консултации и прегледи?Или когато има операция закъснява?Не съм наясно и затова питам. Предполатам секциото се прави рано сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт