Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 055
  • 857
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,имам едно въпросче:в кои дни се извършва плануваното секцио и кога се постъпва в болницата за него?

# 781
В делничен ден, не знам дали плануват за петък, тъй като после са почивни дни и има по-малко персонал.
За секцио аз постъпих в деня на операцията.

# 782
Разбира се, че плануват и за петък. А ако се разберете и с лекаря може и на празничен ден.

# 783
Здравейте. Някой има ли актуална информация относно епидуралните упойки? Дали ги правят вече в болницата? Не намерих абсолютно никъде друга болница където да не слагат и чак не мога да повярвам ,че тук не се прави. Няма ли въобще такава опция , ако се уговориш с лекаря?

# 784
Здравейте. Някой има ли актуална информация относно епидуралните упойки? Дали ги правят вече в болницата? Не намерих абсолютно никъде друга болница където да не слагат и чак не мога да повярвам ,че тук не се прави. Няма ли въобще такава опция , ако се уговориш с лекаря?
  По разни  предавания в интернет като представят болницата лекари твърдят, че има избор но на практика анестезиолозите им не са подготвени и изобщо не знаят как да боравят с нея, за това не слагат. Имаше някъде стар коментар на жена, чиято лекарка била направила панаир за епидурална и после раждането е било кошмар от болки.....  Съветвам Ви ако наистина държите на това да смените болницата -- или просто да приемете спиналната. В крайна сметка важно е детенце да е живо и здраво и да се роди бързо и безпроблемно.

# 785
Здравейте, бременна съм с второто си дете и се следя при д-р Дончева, но тя не се занимава с нормално раждане вече (както сама каза “ориентирала се към по-планови операции”). Първото ми раждане беше нормално и ми се иска и това да е така, стига да няма изненади по мед. причини.
Интересува ме можете ли да ми препоръчате лекар, от който сте доволни при нормално раждане?
Препоръчваха ми д-р Мая Джонгова, но от всички коментари, които изчетох почти няма мнения за нея.

# 786
Здравейте, бременна съм с второто си дете и се следя при д-р Дончева, но тя не се занимава с нормално раждане вече (както сама каза “ориентирала се към по-планови операции”). Първото ми раждане беше нормално и ми се иска и това да е така, стига да няма изненади по мед. причини.
Интересува ме можете ли да ми препоръчате лекар, от който сте доволни при нормално раждане?
Препоръчваха ми д-р Мая Джонгова, но от всички коментари, които изчетох почти няма мнения за нея.
Тя е твърдо за ест.раждане. Отидете да се запознаете ще ви хареса ,уникален доктор.

# 787
Здравейте! Много ще съм благодарна ако някой може да сподели мнение за д-р Генова. Simple Smile

# 788
Здравейте,колко струва една нощувка в двойния вип?

# 789
Като раждах април месец беше 40 лв за Нощувка. За 5 дни платих 200 лв.

# 790

Мисля малко по-назад в темата някоя скорошна мама беше писала, че са станали по 50. Иначе миналата година бяха 40.

# 791
Привет. Предстои ми раждане на второто ни дете в болницата. Раждала съм 2019, но тогава беше различно заради обстановката. Може ли актуална информация как е положението сега? Таткото ме оставя в болницата и аз си минавам през спешния без да ме чака, предполагам. Ако се наложи да ми остави личен багаж, как се процедира? И, все още ли, за жените без избор на екип, е мираж ВИП стаята Simple Smile

# 792
Здравей, таткото може да изчака докато кажат, че Ви приемат. За багажа по принцип до обяд може да го остави на охраната (надписан с имена и номер на стаята), а вие казвате на някоя санитарка да Ви го качи. Също така може и в часовете за свиждане (16:00-18:00) когато се виждате да Ви донесе нещо. Реално и извън тези часове се е случвало да оставят багаж, зависи си от персонала. Аз лично имах големи скандали, защото е немислимо ВИП стаите да са само за тези платили избор на екип, а това не е упоменато никъде и подлъгва много сериозно. Най-ме издразни, че едни лъжат как няма, а други направо се държат с теб като с нищожество, защото не си си платил избор на екип. В допълнение, бях гледала видео, на което д-р Джонгова обяснява как поставяли епидурална упойка на желаещите такава - пълни лъжи.
За всякакви въпроси може да ме питате и с радост ще отговоря (все още ми е доста прясно).
Привет. Предстои ми раждане на второто ни дете в болницата. Раждала съм 2019, но тогава беше различно заради обстановката. Може ли актуална информация как е положението сега? Таткото ме оставя в болницата и аз си минавам през спешния без да ме чака, предполагам. Ако се наложи да ми остави личен багаж, как се процедира? И, все още ли, за жените без избор на екип, е мираж ВИП стаята Simple Smile

# 793
Да, това за епидуралната го знам и съм подготвена. Съгласна съм и за отношението. Този път и аз ще съм по-устата, със сигурност. Предния път ме отрязаха за ВИП, а една жена вдигна скандал и все пак я настаниха и то на 2ри етаж. Явно няма промяна. А в момента свиждания възможни ли са? Мислех, че са преустановени.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 19:50 от astinedd

# 794
Трябва ново тема май. Да попитам , а таткото не седи ли вътре при раждането  за да види бебето набързо?Говоря при планово секцио.Не им ли ги показват?

Общи условия

Активация на акаунт