Цветна снимка на тръбите

• 41 719
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, има ли някоя от вас, която е имала излекувана хламидия, но не са били запушени и двете тръби? Предстои ми цветна снимка и съм много притеснена.

Най-добрата ми приятелка, обаче я хванаха навреме, лекуваха се. После имаше естествено настъпила бременност и безпроблемно всичко до самото раждане.

УСпех!

# 316
Миналата седмица правих цветна снимка в Пълмед. Реших да е без упойка и много съжалих. Страшна болка изпитах,  а съм с висок праг. Резултата е две перфектни  тръби. Цената беше 167 евро. Ренгенологът, който правеше снимката ме подготвяше за всеки етап и ме предупреждаваше, кога ще усетя болка. Много съм доволна от отношението в болницата, а преди това бях с лошо.

# 317
Миналата седмица правих цветна снимка в Пълмед. Реших да е без упойка и много съжалих. Страшна болка изпитах,  а съм с висок праг. Резултата е две перфектни  тръби. Цената беше 167 евро. Ренгенологът, който правеше снимката ме подготвяше за всеки етап и ме предупреждаваше, кога ще усетя болка. Много съм доволна от отношението в болницата, а преди това бях с лошо.
Здравейте а искат ли предварително изследвания как се случват нещата там

# 318
Здравейте а искат ли предварително изследвания как се случват нещата там

Здравейте, да искаха ми. Пълна кръвна картина, C- реактивен протеин,микробиология. В приемен кабинет ги преглеждат, избирате със или без упойка и отивате да плащате.

Общи условия

Активация на акаунт