Третокласници 2020/2021

• 33 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Миналата година ползваха класрума. За тази още в началото ни пратиха пароли за тиймс, май е време да го опознаят и него.

# 346
  • София
При нас се разбра от вчера, че има дете с Covid. От шести клас било, паралелката е под карантина. Още на родителската ни раздадоха акаунти за тиймс и съм ги настроила на трите лаптопа 😀
Не ми се иска тотално да минаваме към ДО, но...каквото дойде. Днес като взимах децата гледам ги повечето влизат, излизат без маски...включително и директорката.

# 347
  • София
Вчера са уведомили днес да очакваме пароли и непременно да регистрираме децата до края на седмицата

# 348
  • София
Да сте чували нещо за увеличаване на есенната ваканция с още един ден - понеделник? Вчера синът ми заяви, че класната им била казала така, но не намирам такава информация.

# 349
https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/2-noemvri-shte-e-neuchebe … ishta_738505.html
Не бях чула досега, току-що ми се мярна из фб.

# 350
  • София
А, благодаря Simple Smile

# 351
Да, нас ни уведоми класната. Няма да учат на 30.10 и 02.11, т.е. от петък до понеделник вкл.

# 352
  • Отвъд алеята зад шкафа
В нашето училище децата си учат нормално, няма много отсъстващи. Столът си работи, занималнята също. Малките са адаптивни и свикнаха и с маските. Само за ранното ставане продължава да има мрънкане.

# 353
И нашите ходят засега....не е ясно нищо. Столът работи. Само допълнителният английски е онлайн, което е неприятно, защото преди си беше следобед в училище, а сега е от 19 ч. и децата са изморени вече.

# 354
  • Варна
Една седмица бяха ДО. От понеделник са отново на училище, но няма да има стол и занималня.

# 355
  • София
При нас всички си ходят и на училище и на занималня. Дори голямата ми щерка идващата седмица е последно ДО. От 30.11 се връщат в клас с маски в часовете.

# 356
  • София
При нас,от утре две седмици ДО,за моя радост.

# 357
  • София
При нас до 5ти клас вкл. са присъствено.
5ти клас са постоянно с маски вече, малките - по избор.

# 358
  • София
При нас само 1-ви клас са присъствено,  всички останали - ДО вече трета седмица, до 30.11.

# 359
Не са преставали да ходят на училище. В понеделник връщат 6-ти и 7-ми клас присъствено. Класната и учителят на занималня бяха болни, "не ясно" от какво и се въртяха заместници вкл. и външни учители. Но това беше още октомври, началото на ноември. Сега всичко си е нормално. Не съобщава за много отсъстващи съученици. Предполагам, че ще избутат до Коледната ваканция и след това ще поседим вкъщи.
Имат си и проекти. Ето един "аналогов" за избрана природна забележителност.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:56 от rire

Общи условия

Активация на акаунт