Третокласници 2020/2021

• 33 325
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
А на 25ти защо няма да е учебен?

# 616
Защото е обявен за неучебен, но присъствен ден за училищни, просветни и културни дейности със заповед на министъра на образованието.

# 617
  • ту тук, ту там
Нашите няма да учат на 19, 21 и 25 май.
Всички няма да учат тогава, а освен това на 20-ти май имаме спортен празник 😆

Защо всички, rire? При нас не се е чуло за такова нещо?
Иначе 25 май винаги е бил неучебен за ученици и неработен за работещи в сферата на образованието, просветата и културата. Но в последните години е присъствен, поне за работещите, за учениците не.

# 618
  • София
Ето ги неучебните дни – https://www.mon.bg/bg/56
На сайта на всяко училище също би трябвало да ги има.

# 619
На 19 и 21 са матурите на 12ти клас.

# 620
  • ту тук, ту там
На 19 и 21 са матурите на 12ти клас.
Ахааа. Ама нашето училище е начално и не ни касае. ☺

# 621
Дните, в които се провеждат задължителните ДЗИ, са обявени за неучебни със заповед на министъра и образованието и науката, която се отнася за всички. Учители могат да бъдат квестори, сградата да се използва за провеждане на изпитите...

# 622
Елени, без значение от вида училище, дните за зрелостни изпити са неучебни.

# 623
Ясно, не го знаех това за 25-ти. Нашите няма да учат, няма и да е присъствен денят.

# 624
  • ту тук, ту там
Ами и миналата година беше така, но нашите учиха нормално. Ще ви държа в течение за тази, чак ми стана интересно.

Редакция: миналата година не е било така, разбира се, тогава изобщо не ходеха на училище, значи когато бяха в 1 клас не е важало. Може пък заповедта да не е била формулирана точно така тогава, знам ли. Всъщност надявам се да не са учебни и при нас.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:11 от elleni

# 625
Тъпо. Пак трябва да се преорганизираме.

# 626
Поне да имаха някакви активности.

# 627
  • гр.София
Здравейте! Искам да помоля тези от вас на които децата са ходили на някакви състезания тази година , да ги напишете в темата. Става въпрос за състезания като Любословие, Математика без граници и т.н. В училището на дъщеря ми не са имали състезания от 1 клас, госпожите си пишат 6 на корем и детето си се чувства знаещо и няма никаква мотивация за повече. Иска ми се през лятото да погледнем разни състезателни работи, за да я видя до къде е. А пък след 4 клас ще търсим друго училище, че нещо нивото в нашето е съвсем немотивиращо. Ако може и да препоръчате някакви сборници и книги, с които да работим пак през лятото. 

# 628
Аз през лятото смятам да наблегнем на четене с разбиране. Бях му взела едно помагало, от което е попълнил 3-4 текста, та ще си го довърши. 😉

# 629
  • ту тук, ту там
Неучебни ще са и при нас 19 и 21 май. (Бях обещала да споделя.) 😌

Общи условия

Активация на акаунт