Третокласници 2020/2021

• 33 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Искам да помоля тези от вас на които децата са ходили на някакви състезания тази година , да ги напишете в темата. Става въпрос за състезания като Любословие, Математика без граници и т.н. В училището на дъщеря ми не са имали състезания от 1 клас, госпожите си пишат 6 на корем и детето си се чувства знаещо и няма никаква мотивация за повече. Иска ми се през лятото да погледнем разни състезателни работи, за да я видя до къде е. А пък след 4 клас ще търсим друго училище, че нещо нивото в нашето е съвсем немотивиращо. Ако може и да препоръчате някакви сборници и книги, с които да работим пак през лятото. 

Djudje, МБГ, Европейско кенгуру и състезанията на СБНУ при нас бяха присъствени, Салабашев беше онлайн.

Аз май няма да го карам да прави нещо допълнително през лятото. Последните седмици едва се събира да си напише нещата за деня, много е изтощен вече и има нужда от почивка. Учителките ще дадат пак Ваканционно приятелче, по-обемно домашно по английски и списък с книги, мисля да се придържаме към тях. Евентуално  няколко частни урока да го проверят за по-фрапиращи пропуски.

# 631
  • Отвъд алеята зад шкафа
При нас с 300 зора организираха само ЕК. Любословие тегля от интернет.

# 632
  • София
При нас се провеждат състезанията на СБНУ, Многознайко и Европейско Кенгуру. За ваканцията ще имат Голямата ваканция на Рива. Нашата учиетлка я харесва за ваканциите още от времетото на голямата ми дъщеря Simple Smile  Малко е обемна обаче... Аз лятото ще наблегна на книгите и малко на сборниците по състезателна математика. Но все пак е ваканция и смятам детето да почива повече, цяла година е гърч. Аз през ваканциите, освен да чета книги, не съм правила абсолютно нищо друго. Но пък и през учебната година четях кного вместо да си уча уроците Wink

# 633
  • София
В нашето училище се проведоха състезанията на СНБУ, Математика без граници и  KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS. За подготовка може да свалите задачи от предишни години.

# 634
За лятната ваканция съм купила

Мисля да се позанимае и по английски, за да не го забрави. Също да чете книги.

Като цяло не знам дали всичко ще се случи, каквото съм запланувала, но поне малко от малко да се занимава.....

# 635
При нас училището проговори!
За отличниците учебната година приключва на 31 май. Удостоверенията ще се раздават на 24 юни.

През ваканцията предвиждам да решава някоя и друга задача и да чете книги. Та в тази връзка ще съм много благодарна ако споделите идеи за книги, че е много капризна в избора си. Сега чете "Приключенията на Незнайко". Предпочита по-забавна литература.
Лятна книжка за ваканцията не мисля да купувам, освен ако учителката им не препоръча.

# 636
  • София
...
Завидях! Smiley

При нас може би също ще приключи май за отличниците, но няма нищо черно на бяло.

# 637
Предпочита по-забавна литература.
Лятна книжка за ваканцията не мисля да купувам, освен ако учителката им не препоръча.

Забавни: Лукчо,
Крокодилът Гена,
Чичо Фьодор, кучето и котарака
Училище за клоуни,
Приказки за злояди деца,
Надолу по вълшебната река

# 638
Soul Free, много благодаря! Чудесни предложения. Grinning

...
Завидях! Smiley
При нас може би също ще приключи май за отличниците, но няма нищо черно на бяло.
Аз не смея още да се зарадвам, да не измислят нещо друго за оставащите 10 дни до края на годината...

# 639
  • Куциндрел
При нас също в края на месеца завършват училище, а удостоверенията по някое време другия месец ще ги получат. Все още не са пратили книги за лятото, но моето дете има още части на Хари Потър, така че няма да се чудя какво да му давам да чете.

# 640
Моя съм го записала в градската библиотека и по каталог си избира сам. Сега чете дневниците на някакъв нинджа.

# 641
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица чете Том Сойер в момента. От няколко месеца я карам, но не искаше, защото смяташе, че е скучна, понеже е по мой избор. Сега й стана много интересна и каза, че иска още такива "приключенски" книги.

# 642
  • София
Тази година в електронният дневник ще има ли годишни оценки?

# 643
Ще има, но пак ще са качествени (с думи). В четвърти клас ще бъдат с количествени оценки.

# 644
Значи от 4 клас започват оценките и бележниците...? Че получавам разнопосочна информация.....

Общи условия

Активация на акаунт