Отговори
# 165
  • Куциндрел
Хилоу, ай стига сти спали.

# 166
Мъ ка ше спим, аз веке станах и сложих кайвето. Ся гу чакам и вардя дан кипне:

# 167
Ай и ут мен да вий дубро и ютруту, и денят, и вечертъ и нощтъ!

Сес, туй придавани наживу ут вас лий? Joy

Соулчи, па радвай съ, чи имати шеф, дет усигурил рабутъ, чи инак и заплати нема! Simple Smile

Аз съм.....не знам ко искам, ма ощи ми са спи........

Мъ ка ше спим, аз веке станах и сложих кайвето. Ся гу чакам и вардя дан кипне:

Джастич, кат тъ гледъм си май на мойту диридже, ам глей да ни изкипи кайвету да тъ укъпи! Grinning

# 168
гутен ви морген!🤗

# 169
  • Куциндрел
Сес, туй придавани наживу ут вас лий? Joy
Общу взету, ама изяди пак лапите от Кукудрето, от Чушка, а Бамя аз лично я спрях, че тя удря люто - веднъж само, ама кучето се разквичава.
Инак сутрин ме чакат онея трите грации така:

# 170
Малии, милото Чери! Ама то ши пурасни, ше видят тия трите грации кон боб яде ли. Кат гледам поглидът на жувутинката ут снимкатъъъ, малиййй, аз не бих издържала. Я бързо у ъгълъ да съ срамуваш. И  на колени, а под коленити фасулски бобчита. Сидиш, дукът тъ пугледнат опрощаващу ил дукът ни ти рекът ай вър дай барим идин дудулед, па съ маай! Joy Уф, и твойта ни е леснъ! Simple Smile

# 171
  • Куциндрел
Либре, като си познавам гадовете, Чери ще е все напукана. Joy Хубавото е, че няма големи сблъсаци, само някоя друга прилетяла лапа.

# 172
Те животинките си се подреждат в глутницата, ще си научи мястото и Черката. Само двукраките май се ежат кога трябва и кога не трябва. Simple Smile

# 173
  • Куциндрел
Те животинките си се подреждат в глутницата, ще си научи мястото и Черката. Само двукраките май се ежат кога трябва и кога не трябва. Simple Smile
Вчера пак са изпика кучиту в коридора. И се чува от милото - до кога ще ми спретваш тоя номер? Нарочно ли го правиш? Много добре знаеш къде трябва да пикаеш! Ма следващия път ще те шляпам, много ще те шляпам. И така още 15 минути тирада. Главата ми бръмнна. Викам - устъй кучето, че ще побъркаш всички ни. Сърди са милуту що съм му спряла словестния порив.
А аз кат фана кучиту да е пикало в коридора само й показвам и със строг тон питам - Какво е това? И кучето се изнася виновно на мястото си.

# 174
Неприятно е, ама ще трябва да я изтраете, обикновено до към 6 месец, някои и до годинката изкарват, различно е. Ще спре по някое време да го върши вкъщи, търпение трябва да има човек.

# 175
  • Куциндрел
И ся някой няя ли пучерпи?

https://www.facebook.com/golovatykmb/videos/1216028532088601/

# 176
Ем, ко да тъ прая, штъ пучерпя. Joy Ай нападай Stuck Out Tongue Winking Eye:

Мъ посли да си умиеш пъничките Wink:

# 177
  • Куциндрел
Само първу ти изпира гащити.

# 178
Само първу ти изпира гащити.